Lei feriehus in Loddenhøj - Book her

Feriehus in Loddenhøj, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Loddenhøj ligger i den rolige, sønderjyske natur, omgitt av skoger, jorder og strand.

 

Gjestevurderinger fra Loddenhøj

 
 

11 gjester har gitt Loddenhøj en gjennomsnittlig vurdering på 3,73 av 5 stjerner.

 

Eign

På den nordlige del af halvøya Løjt Land, 10 km nord for Aabenraa, ligger det familievennlige sommerhusområde Loddenhøj. Området ligger meget naturskjønt, omgitt av skog, kyst, idylliske hulveier og vakre gamle hus med stråtak. I Lillebælt, utenfor Loddenhøj, ligger øya Barsø. Den hyggelige øy er preget av kuperte landskaper og vakre gamle slektsgårder. Det er innkjøpsmuligheter i Løjt Kirkeby, 4 km fra Loddenhøj, samt i Aabenraa. Ved Loddenhøj har du god strand, deilig natur, rike aktivitetsmuligheter og severdigheter for hele familien innen for rekkevidde.

 
Nydelig badestrand med badebro i feriehusområdet Loddenhøj Bred sandstrand med mange badebroer i ferieområdet Loddenhøj Blått flagg og lekeplass bak badestranden i feriehusområdet Loddenhøj Utsikt til Barsø, som ligger ut for ferieområdet Loddenhøj
 

Strande

Den gode badestrand ved Loddenhøj har Blått Flagg. Stranden er meget barnevennlig, da vannet blir langsomt dypt. Her kan du bade, solbade, surfe, fiske osv.

Natur

Området omkring Loddenhøj er preget av en frodig og kupert natur med mange skoger, marker og innsjøer. Skogen, som ligger ved sommerhusområdet, indbyr til vandreturer langs de markerte ruter. Nord for Loddenhøj ligger Genner Bugt med den lille, naturskjønne øya Kalvø. Både Kalvø og det innerste av Genner Bugt er et naturreservat med et rikt dyreliv.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten, i områdets Put&Take fiskesjøer samt på havet. Det arrangeres havfiskeri med fiskeskøyte fra både Aabenraa og Haderslev. Betingelsene ved Loddenhøj Strand er gode for brettseilere. For golfspillere er det gode muligheter ved Sønderjyllands 9 golfbaner. Sykler utleies i Løjt Kirkeby. Gode naturopplevelser venter langs de avmerkede vandre- og sykkelstier i området.

Severdigheter

Løjtland er preget av vakre, restaurerte hus med stråtak som er en severdighet i seg selv. Den 100 hektar store park ''Dyrehaven'' med skog, gressarealer, enger, hjort og kronvilt ligger tett på Haderslev. Det finnes flere interessante slott i området, bl.a. Aabenraa Slott, Gram Slott og Gottorp Schloss (sistnevnte i Tyskland).

Utfluktsmål

Den gamle handelsbyen Aabenraa ligger ned til fjorden og her kan du oppleve havnen, stranden, den deilige gågate med torv, den gamle bydel samt Aabenraa Slot, som er omkranset av vann og trær (10 km). Haderslev har en hyggelig gågate, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gammel bydel med fint renoverte hus samt den vakre domkirke (25 km). Ta evt. på en dagstur til den tyske grense, som ligger 45 km fra Loddenhøj.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Loddenhøj

Søk feriehus