Lei feriehus in Lavensby Strand - Book her

Feriehus in Lavensby Strand, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Det hyggelige ferieområde Lavensby Strand ligger på Als¿ østkyst, rett utenfor Lillebælt og Det Sydfynske Øhav.

 

Gjestevurderinger fra Lavensby Strand

 
 

13 gjester har gitt Lavensby Strand en gjennomsnittlig vurdering på 3,31 av 5 stjerner.

 

Eign

Lavensby Strand er et deilig sommerhusområde i stille og naturskjønne omgivelser. Beliggenheten ut til Lillebælt gjør stedet attraktivt for alle som vil bade, fiske og nyte naturen ved vannet. Området ligger kun noen få km fra Nordborg, hvor du finner butikker, aktivitetstilbud og spisesteder og innen for kort avstand finner du mange interessante og kulturelle severdigheter.

 

Strande

Den 20 km lange, barnevennlige strand ved Lavensby er velegnet til både bading og brettseiling. Sandet er grovt, vannet er lavt og bunnen varierer mellem sten- og sandbunn.

Natur

Litt nord for Købingsmark ligger Dyvig og Mjels Vig som er rene naturperler. Begge steder har hver sin naturhavn og ligger i et kupert og vakkert landskap. En sti fører deg hele veien rundt om Nordborg Sø, men det er også mulig å gå opp i landskapet og nyte utsikten over sjøen. Tett ved Nordborg ligger den gjendannede innsjø Oldenor. Her finner du en stille natur og et meget rikt fugleliv. Landskabet på Als er generelt preget av skog, bakker, daler og jorder. Langs den 165 km lange kysten er naturen meget allsidig. Fjorder og viker avløses av sanddyner og badestrender. Als har nogen av Danmarks skjønneste skogsområder. Nørreskoven er med sine 12 km Danmarks lengste bøkeskog. Dette 700 ha store område er ideelt til sykkel- og gåturer. Det er også mulig å kjøre i bil gjennem skogen som ligger på den østlige del av øya. I skogene Blommeskobbel og Oleskobbel finnes Nordeuropas største samling av stendysser. Dybbøl Banke med sine 10 skanser er i dag utlagt som nasjonalpark.

Aktiviteter

Det er særdeles gode fiskemuligheter på Als. Her kan du fiske fra kysten, på havet fra en jolle eller i ferskvannssjøen Nordborg Sø. Det finnes også en Put&Take fiskesjø og noen fiskerike elver på øya. Dessuten arrangeres det fisketurer med en trefiskeskøyte fra Mommark Havn (29 km). Ved Nordborg finner du Nord-Als Idrætscenter, som tilbyr et utall aktiviteter som f.eks. tennis, work-out og svømming. Ved Nordborg finner du Nordborg Golfklubs vakre bane, hvor det er utfordringer for nybegynnere såvel som øvede golfspillere. Nesten hver helg hele sommeren arrangeres det tradisjonell sønderjysk ringridning - en opplevelse, du ikke må gå glipp av. Det finnes flere sykkelruter i området som fører gjennom det naturskjønne landskap. Det er ideelt å vandre langs stranden, gjennem engene og i skogene.

Severdigheter

Als er utrolig rik på gamle og vakre bygningsverker, opplev bl.a. de eventyrlige slott Sønderborg Slot, Augustenborg Slot samt Nordborg Slot fra 1150 som ligger på en holme i Nordborg Sø. Nordborg Slot er åpent for alle og omgitt av en deilig park. Fra fyrtårnet ved Agustenhof kan du oppleve en storslått utsikt over det sønderjyske fastland, mot Barsø, over Lillebælt og helt til Helnæs på Fyn (13 km). Rundt omkring på øya finner du bl.a. mange møller, kirker, slott, steinalderboplasser, stendysser, gravhøyder og andre historiske minnesmerker. Opplev f.eks. den legendariske Dybbøl Mølle fra 1744, vannmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bekk Vibæk, Sønderborg Slot eller Augustenborg Slot. På Als finnes det en lang rekke spennende utendørs kunstverker samt flere interessante kunstutstillinger og gallerier.

Utfluktsmål

Besøk Sønderborg med den vakre havnefront, de historiske bygninger, slottet, de gode innkjøpsmuligheter, de hyggelige spisesteder og det livlige natteliv (22 km). Sønderborg Slot er renovert i barokkstil og inneholder bl.a. et museum for den sønderjyske historie. Dybbøl Mølle (oprindelig fra 1744) ved Sønderborg lå tidligere mitt i et militært område og er i dag innrettet med bilder og minner fra slagmarken (26 km). Gråsten Slot og Slotshave er omgitt av vakker, sønderjysk natur med skog og sjø. Den rikt utsmykkede slotskirke og den blomsterrike slotshage er tilgjengelig for publikum (36 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Lavensby Strand

Søk feriehus
 
  •  

   Lavensby Strand Feriehus, Lavensby Strand

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   425 m till vann
   Reg. nr.: 65-0501

    
   1 uke fra NOK 4875,-
    
  •  

   Lavensby Strand Feriehus, Lavensby Strand

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 65-0507

    
   1 uke fra NOK 4045,-
    
  •  

   Lavensby Strand Feriehus, Lavensby Strand

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 65-0508

    
   1 uke fra NOK 6702,-
    
  •  

   Lavensby Strand Feriehus, Lavensby Strand

    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 7
   Husdyr tillatt : 1   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 65-0041

    
   1 uke fra NOK 4587,-