Lei feriehus in Kollund - Book her

Feriehus in Kollund, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Ferieområdet ved Kollund Strand er et hyggelig og familievennlig område i historiske og naturskjønne omgivelser.

 

Gjestevurderinger fra Kollund

 
 

12 gjester har gitt Kollund en gjennomsnittlig vurdering på 4,67 av 5 stjerner.

 

Eign

Kollund er et skogrikt område, som ligger helt ned til Flensborg Fjord og kun få km fra grensen til Tyskland. Flere av husene i dette område har utsikt over fjorden og den tyske kyst. Det rolige og naturskjønne område er ideelt for de, som vil nyte naturen, få kulturelle opplevelser eller besøke Tyskland. Kollund ligger nesten mitt mellom Flensborg og Gråsten, med ca. 12 km til begge byer. Det er muligheter for å kjøpe dagligvarer og det finnes et par spisesteder i området.

 

Strande

Badestranden Kollund Strand består både av sand og sten. Vannet er dypt og trærne vokser nesten helt ned til vannkanten.

Natur

Kollund er preget av en deilig og ren natur med fjord, marker, skog og strand. Det finnes dessuten et rikt dyreliv på området med flere sjeldne og fredede dyrearter. Øya Store Okseø ligger ca. 500 m utenfor for kysten, tett på Kollund. Fergen fra Sønderhav seiler daglig til øya, hvor du finner en vandresti, som går rundt hele øya. Kruså Skovene består av Åbjerg Skov og Kruså Mølleskov og ligger i grenseområdet og i disse rekreative omgivelser finner du bl.a. en grillplass.

Aktiviteter

For golfspillere finnes det flere baner i området, bl.a. hos Benniksgaard Golf Klub i Gråsten, 14 km fra Kollund. For lystfiskere er det gode muligheter langs hele kysten utenfor for Kollund. Langs de mange vandre- og sykkelstier i området og i skogene kan du oppleve den deilige natur. Også Gendarmstien fører fra Padborg og opp gjennom området, forbi skog, strender og grønne områder. Du kan både sykle og vandre på stien. Det arrangeres ringridningsfester flere gange hver sommer ¿ en opplevelse, du ikke må gå glipp av.

Severdigheter

Besøk evt. den tyske handelsbyen Flensborg med den hyggelige gågate, havnemiljøet, de mange spisesteder og de gode innkjøpsmuligheter. (12 km) Gråsten er en lille, hyggelig by, som ligger helt ned til vannet. Her finner du, ut over et hyggeligt bymiljø, også Gråsten Slot og Slotshage, som er omgitt av vakker, sønderjysk natur med skog og sjø. Den rikt utsmykkede slotskirke og den blomsterrike slotshage er tilgjengelig for publikum. (14 km)

Utfluktsmål

Cathrinesminde Teglverksmuseum ved Broager er et velbevart industrianlegg fra slutten av 1800-tallet. Teglværket er i dag innrettet som museum (20 km). Frøslevlejrens Museum fremstår delvis som i 1945 og viser en utstilling over leirens historie (20 km). Besøk Sønderborg med den vakre havnefront, de historiske bygninger, slottet, de gode innkjøpsmuligheter, de hyggelige spisesteder og det livlige natteliv (30 km). Sønderborg Slot er renovert i barokkstil og inneholder bl.a. et museum for den sønderjyske historie. Dybbøl Mølle (oprindelig fra 1744) ved Sønderborg lå tidligere mitt i et militært område og er i dag innrettet med bilder og minner fra slagmarken.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Kollund

Søk feriehus