Lei feriehus i Kolding - Book her

Feriehus i Kolding, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Hold ferie i Kolding og nyt byens liv, kultur, historie, natur og wellness.

 

Gjestevurderinger fra Kolding

 
 

gjester har gitt Kolding en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Har dere lyst på å bo omgitt av byliv, severdigheter, kulturopplevelser, restauranter, kafeer og innkjøpsmuligheter rett uten for døren, så er Kolding et ideelt feriemål. Dere kan gå på oppdagelse i de koselige gamle gatene i Kolding, nyte de grønne områdene og parkene og besøke mange museer, kunstgallerier og teatre som byen byr på. Slapp av på de atmosfærefylte torgene med restauranter og kafeer og benytt dere av det rikholdige musikk- og kulturlivet. Blant Koldings mest kjente severdigheter er den mer enn 700 år gamle kongeborgen Koldinghus ved Slotssøen, kunst- og designmuseet Trapholt samt det innbydende vannland og wellness-senter Slotssøbadet.

 

Strande

Det ligger mange fine og barnevennlige strender i nærheten av Kolding. Prøv for eksempel den bynære Rebæk Strand med fint sand og lang badebro eller Elvig Høj Strand som ligger nydelig ytterst på Drejenshalvøen (9 km). Løverodde Strand ved Sdr. Stenderup er en barnevennlig strand med fint sand, grunt vann og en lang badebro (15 km). Hejlsminde Strand er også en deilig, barnevennlig og østvendt strand med fint sand og grunt vann (17 km sørover).

Natur

Dere kan følge Kærlighedsstien rundt om Slotssøen, midt i Kolding, og beundre naturen og Koldinghus herfra. Kolding inneholder dessuten mange byparker og nydelige hager. Det idylliske skogområdet Marienlund ligger tett på Kolding bymidte. Området byr på uforstyrret natur, vandreruter og den smukke Møllesø ved den nedlagte Skovmølle. Besøk Kolding Ådal, nyt den smukke natur, følg turstiene og se de spennende landskapsutstillingene. Dere kan også fiske i ådalen. Stenderup skogene på halvøya Stenderup, sør for Kolding, består fortrinnsvis av bøkeskog. Her kan dere oppleve et rikt dyreliv samt en del historiske fortidsminner som f.eks. langdysser og vollanlegg fra middelalderen. Skamlingsbanken, Sønderjyllands høyest punkt, er et naturskjønt turmål, hvorfra dere kan nyte utsikten over Lillebælt.

Aktiviteter

Lekeparken ligger i nydelige naturomgivelser i Bypark Vest og byr på et vell av lekemuligheter for barn uansett alder. Dere kan ta ut på den store sjøen i robåt eller på vannsykler, eller prøve mooncarbanen og svevebanen. Slotssøbadet ligger rett ved Slotssøen i hjertet av Kolding. Her kan dere boltre dere i vannlandet, besøke wellnessavdelingen 'Dronning Dorotheas Badestue' og kanskje nyte en avslappende behandling. Lystfiskere kan fiske fra kysten og i områdets Put & Take sjøer. Det er mange fine golfbaner i nærheten av Kolding, bl.a. Kolding Golf Club og Birkemose Golfcenter. Den deilige naturen som omkranser Kolding, innbyr til vandre- og sykkelturer.

Severdigheter

Geografisk Have er en stor, smukk botanisk hage, hvor plantene er delt inn etter opprinnelseslandet deres. Hagen rommer dessuten tre veksthus, en dyrefoll, to lekeplasser og flere temahager. På det tidligere kongeslottet Koldinghus kan dere besøke en spennende fangekjeller, et museum med faste og skiftende utstillinger samt et historiesenter. På Trapholt kan dere bli inspirert av museets utstillinger med billedkunst, kunsthåndverk, design og møbeldesign.

Utfluktsmål

LEGOLAND® byr på fart, spenning og fornøyelige opplevelser for hele familien! Opplev Star Warsâ figurer, riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (40 km). I Givskud Zoo kan dere kjøre gjennom et safariområde i egen bil eller med en safaribuss og komme helt tett på dyrene fra Afrika, Nordamerika og Sydamerika (50 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Kolding

Søk feriehus