Lei feriehus i Købingsmark - Book her

Feriehus i Købingsmark, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Ønsker dere å holder ferie i et feriehus i naturskjønne omgivelser, rett ut til en deilig badestrand, så er Købingsmark på den nordlige delen av Als det ideelle ferieområdet. Her kan dere nyte de deilige, rolige omgivelsene eller besøke noen av de interessante severdighetene på Als.

 

Gjestevurderinger fra Købingsmark

 
 

60 gjester har gitt Købingsmark en gjennomsnittlig vurdering på 4,35 av 5 stjerner.

 

Eign

Feriehusområdet Købingsmark ligger lengst nord på Als, ut mot Lillebælt og ca. 2,5 km fra Nordborg. Området ligger i fredelige omgivelser, ved den beste strand på Nordals og er omgitt av skog- og naturområder. Det er mulighet for å handle inn dagligvarer i området på sommerhalvåret og i Nordborg er det flere forretninger og spisesteder.

 
Feriehus bak den nydelige badestranden med badebro i ferieområdet Købingsmark Den deilige badestranden i feriehusområdet Købingsmark er omgitt av skog og grønne områder Badegjester på den deilige sandstranden i ferieområdet Købingsmark Feriehus i grønne omgivelser bak stranden i Købingsmark
 

Strande

Den rolige stranden ved Købingsmark er den lengste og beste badestrand på Nordals. Stranden er en blanding av sandstrand og strand med små sten. Vannet er lavt og derfor er stranden meget barnevennlig. Her finnes også en deilig flytebro for de, som vil bade i litt dypere vann. Det er gode forhold for brettseilere langs kysten.

Natur

Ca. 5 km syd for Købingsmark ligger Dyvig og Mjels Vig som er rene naturperler. Begge steder har hver sin naturhavn og ligger i et kupert og vakkert landskap. En sti fører hele veien rundt Nordborg Sø, men det er også mulig at gå inn i landskapet og nyte utsikten over sjøen. Tett på Nordborg ligger den gjendannede innsjø Oldenor. Her finner du en stille natur og et meget rikt fugleliv. Landskapet på Als er generelt preget av skog, bakker, daler og jorder. Langs den 165 km lange kyst er naturen meget allsidig. Fjorder og viker avløses av sandklipper og badestrender. Als har nogen av Danmarks skjønneste skogsområder. Nørreskoven er med sine 12 km Danmarks lengste bøkeskog. Dette 700 ha store område er ideelt for sykkel- og gåturer. Det er også mulig å kjøre i bil gjennom skogen som ligger på den østlige del av øya. I skogene Blommeskobbel og Oleskobbel finnes Nordeuropas største samling av stendysser. Dybbøl Banke med sine 10 skanser er i dag utlagt som nasjonalpark.

Aktiviteter

Det er særdeles gode fiskemuligheter på Als. Her kan du fiske fra kysten, på havet fra en jolle eller i ferskvannssjøen Nordborg Sø. Det finnes også en Put&Take fiskesjø og noen fiskerike elver på øya. Dessuten arrangeres det fisketurer med en ekte trefiskeskøyte fra Mommark Havn. (36 km) Tett på Købingsmark har golfspillere mulighet for å avprøve Nordborg Golfklubs baner. Dere kan også besøke Nordals Idrætscenter som byr på en moderne svømmehall (5 km). Nesten hver helg om sommeren arrangeres det tradisjonell sønderjysk ringridning - en opplevelse, du ikke må gå glipp av. Det finnes flere sykkelruter i området, som fører gjennom det naturskjønne landskap. Det er ideelt å vandre langs stranden, gjennom engene og i skogene.

Severdigheter

Nordborg Slot fra 1150 ligger på en holme i Nordborg Sø. Slottet som er åpent for alle, er omtt av en deilig park. Nordborgs gamle bydel byr på mange spennende, små og skjeve bygninger. Fra fyrtårnet ved Agustenhof kan dere oppleve en storslått utsikt over det sønderjyske fastland, mot Barsø, over Lillebælt og helt til Helnæs på Fyn. I skogene Blommeskobbel og Oleskobbel, på Als' østkyst, finnes Nordeuropas største samling af stendysser. Rundt omkring på øya finner dere bl.a. mange møller, kirker, slott, stenalderboplasser, stendysser, gravhøyder og andre historiske minnesmerker. Opplev f.eks. den legendariske Dybbøl Mølle fra 1744, vannmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bekk Vibæk, Sønderborg Slot eller Augustenborg Slot. På Als finnes det en lang rekke spennende utendørs kunstverker samt flere interessante kunstutstillinger og gallerier.

Utfluktsmål

Besøk Sønderborg med den vakre havnefront, de historiske bygninger, slottet, de gode innkjøpsmuligheder, de hyggelige spisesteder og det livlige natteliv (30 km). Sønderborg Slot er renovert i barokkstil og inneholder bl.a. et museum for den sønderjyske historie. Universe er en naturvitenskapelig opplevelsespark, hvor dere leker dere til viten. Dere er selv en del av opplevelsen når dere utforsker de festlige aktivitetene og spennende naturfenomenene. Bli klokere på naturens krefter, vitenskapens forunderlige verden og den teknikken som gjør vår hverdag lettere (8 km). Dybbøl Mølle (opprinnelig fra 1744) lå tidligere midt i et militært område og er i dag innredet med bilder og minner fra slagmarken (35 km). Gråsten Slot og Slotshave er omgitt av nydelig, sønderjysk natur. Den rikt utsmykkede slottskirken og den blomsterrike slottshagen er åpne for publikum (44 km). Flensborg byr på fine innkjøpsmuligheter, en spennende bymidte og utallige aktiviteter (50 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Købingsmark

Søk feriehus