Lei feriehus in Kelstrup - Book her

Feriehus in Kelstrup, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Feriehusområdet Kelstrup ligger i en bukt ut for Haderslev. Her kan dere holde ferie i et hyggelig feriehus i naturskjønne omgivelser, rett ut til den fine, lange badestranden. Med både skog og strand rundt feriehuset deres innbyr området til en aktiv familieferie.

 

Gjestevurderinger fra Kelstrup

 
 

16 gjester har gitt Kelstrup en gjennomsnittlig vurdering på 3,94 av 5 stjerner.

 

Eign

Kelstrup ligger i Diernæs Bugt, sør for Haderslev, i et deilig og familievennlig område, tett på skog og strand. Det finnes en dagligvarebutikk i området, men ellers er det et utall av innkjøpsmuligheter i Haderslev, 9 km mot nordvest. God strand, deilig natur, rike aktivitetsmuligheter og severdigheter er innen for rekkevidde, de er både morsomme og kulturelle.

 
Feriehus langs badestranden i ferieområdet Kelstrup Badebro og blått flagg på badestranden i feriehusområdet Kelstrup Feriehusene i Kelstrup ligger rett bak sandstranden Feriehus langs kystveien i ferieområdet Kelstrup
 

Strande

Det er en god, sørvent sandbadestrand med flere badebroer ved Kelstrup. Det deilige badevann blir kun langsomt dypt, det er små bølger og ingen brenning - og derfor er stranden meget barnevennlig. Stranden hører til blant en av Sønderjyllands beste badestrender.

Natur

Kelstrup Plantage er en deilig granskog med et rikt dyreliv, som omgir sommerhusområdet ved Kelstrup Strand. Tunneldalen-Dyrehaven, som ligger tett på Haderslev, er en 100 ha stor og avvekslende parklignende område med skog, gressarealer, enger og et rikt dyreliv. Det 700 ha store område, som utgjør Pamhule Skogene, ligger i Haderslev Dalen og byr på flere avmerkede vandreruter, bl.a. langs skogens bekker og sjøer.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten, hvor det er godt fiskevann med både sandbunn, sten og tang, samt i områdets Put&Take-fiskesjøer og på havet. Det arrangeres havfiskeri med fiskeskjøyte både fra Aabenraa og Haderslev. Den rike vegetasjon på havbunnen samt en gammel tysk ubåtsstasjon gjør også området omkring Diernæs, 8 km sør for Kelstrup, til et spennende sted å dykke. For golfspillere er det gode muligheter på Sønderjyllands 9 golfbaner. Området egner seg godt for vandreturer ved kyst og strand og gjennem marker og skoger. Likeledes finnes det flere gode sykkelruter, bl.a. langs Østersjø-ruten.

Severdigheter

I Kelstrup Plantage kan du oppleve gravhøyder fra sten-, bronse- og jernalderen. Runde Mølle ligger på Løjtland, litt sør for Kelstrup, hvor du dessuten kan se de mange renoverte stråtekte hus. Øya Barsø, som ligger 1 km ud for Diernæs, fungerte under 1. verdenskrig som u-båtsbase. 2 gamle bunkere fra 2. verdenskrig ligger fremdeles i bukten ved Diernæs. Det finnes flere interessante slott i området, bl.a. Aabenraa Slott, Gram Slott og Gottorp slott (sistnevnte i Tyskland).

Utfluktsmål

Besøk den gamle handelsbyen Haderslev, 9 km fra Kelstrup. Haderslev har en hyggelig gågate, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gammel bydel med fint renoverte hus, flere interessante museer og samlinger samt den vakre domkirke. LEGOLAND, ca. 78 km fra Kelstrup, er bygget av 50 mio. byggeklosser. Her finnes mange aktivitetsmuligheter for hele familien. Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører du rundt blant de ville dyr og kommer helt tett på både flodhester og løver. Dyreparken ligger ca. 88 km fra Kelstrup.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Kelstrup

Søk feriehus