Lei feriehus in Genner Strand - Book her

Feriehus in Genner Strand, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

I Genner Bugt ligger det familievennlige sommerhusområde Genner Strand, hvor naturen, den lille jollehavnen og svanene skaper en idyllisk stemning.

 

Gjestevurderinger fra Genner Strand

 
 

32 gjester har gitt Genner Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,66 av 5 stjerner.

 

Eign

Genner Strand ligger nord for halvøya Løjt Land, innerst i Genner Bugt, 10 km nord for Aabenraa og 17 km sør for Haderslev. Området er omkranset av rolig, sønderjysk natur med skog, marker og strand. Rett utenfor Genner Strand ligger den lille, naturskjønne øya Kalvø. En demning forbinder øya med fastlandet og en avmerket natursti fører deg ca. 1,5 km rundt øya . Det er innkjøpsmuligheter i Genner, 3 km fra kysten, og i Løjt Kirkeby, 6 km sør for Genner Stand, samt i Aabenraa.

 
Sandstrand med lang badebro ved feriehusområdet Genner Strand Klart og barnevennlig badevann ved stranden i ferieområdet Genner Strand Lang badebro på stranden i feriehusområdet Genner Strand Ender på de grønne arealene ved den hyggelige lystbåthavnen i Genner Strand
 

Strande

Genner Strand ligger i le bak Kalvø. Dette betyr, at vannet er stillestående og at stranden er meget barnevennlig. Det finnes badebro ved stranden. Mot nord og syd er det skogkledte skråninger ned mot vannet. Den gode badestranden ved Loddenhøj, et par km mod øst, har Blått Flagg. Stranden er også her meget barnevennlig, da vannet blir kun langsomt dypt. Her kan du bade, solbade, surfe, fiske osv.

Natur

Bakenfor Genner Strand, litt mot sørvest, ligger den kuperte Lerskov Plantage, som er preget av skog, moseområder, enger og strandenger. Det er generelt frodig bevoksning i bunnen av Genner Bugt omkring Genner Strand. Langs kysten vokser tette rørskog, som gir attraktive levevilkår for mange vade- og andefugler. Helt innerst i Genner Bugt ligger den lille øya Kalvø. Øya er preget af deilig, uberørt natur. Såvel Kalvø som det innerste av Genner Bugt er i dag utlagt som naturreservat og begge steder finnes et rikt dyreliv. Ved Loddenhøj, mot øst, finnes en deilig skog, som innbyr til vandreturer langs de markerte ruter.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten i buktens dype vann, i områdets Put&Take fiskesjøer samt på havet. Det arrangeres havfiskeri med skøyte fra både Aabenraa med MS Rosita samt fra Haderslev. For golfspillere er det gode muligheter på en av Sønderjyllands 9 golfbaner. Sykler utleies i Løjt Kirkeby. Gode naturopplevelser venter langs de avmerkede vandre- og sykkelstier i området ¿ på fastlandet samt ikke minst på Kalvø.

Severdigheter

Den lille øya Kalvø er vert et besøk på grunn av den vakre natur, den hyggelige havn og det spennende lille museum, som forteller om øyas historie. Løjtland er preget av vakre, restaurerte hus med stråtak, som er en severdighet i seg selv. Sør for Haderslev ligger Haderslev Tunneldal, som inneholder bl.a. Tunneldalen, Pamhule Skov og Haderslev Dyrehave. Haderslev Dyrehave er et 100 ha stort flott, kupert område med skog, åpne gressletter og enger. Her lever ca. 100 dådyr. Den flotte Pamhuse Skov er en ca. 300 ha stor skog med et rikt dyreliv og mange bakker og skråninger. I Tunneldalen finnes 4 avmerkede vandreruter samt et utall stier, som gir mulighet for å oppleve den enestående natur til fots eller på sykkel.

Utfluktsmål

I Lillebælt, utenfor Genner Bugt, ligger øya Barsø. Den hyggelige øy er preget av bakkede landskaper og vakre gamle slektsgårder. En lille ferge seiler fra Loddenhøj ut til den naturskjønne øy. Den gamle handelsbyen Aabenraa ligger ned til fjorden og her kan du oppleve havnen, stranden, den deilige gågate med torv, den gamle bydel samt Aabenraa slott, som er omkranset av vann og trær (10 km). Haderslev har en hyggelig gågate, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gammel bydel med fint renoverte hus samt den vakre domkirke (17 km). For motorsportsinteresserte kan Vojens by på både Go-Kart og Speedway Center (30 km). LEGOLAND, ca. 86 km fra Genner Strand, er bygget av 50 mio. byggeklosser. Her finnes masser av aktivitetsmuligheter for hele familien.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Genner Strand

Søk feriehus
 
  •  

   Genner Strand Feriehus, Genner Strand

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 62-4110

    
   1 uke fra NOK 4326,-
    
  •  

   Genner Strand Feriehus, Genner Strand

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 62-4111

    
   1 uke fra NOK 3231,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Genner Strand Feriehus, Genner Strand

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   10 m till vann
   Reg. nr.: 62-4112

    
   1 uke fra NOK 12794,-
    
  •  

   Genner Strand Feriehus, Genner Strand

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   25 m till vann
   Reg. nr.: 62-4114

    
   1 uke fra NOK 6918,-
    
  •  

   Genner Strand Feriehus, Genner Strand

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 62-4113

    
   1 uke fra NOK 3562,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Genner Strand Feriehus, Genner Strand

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 1   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 62-4115

    
   1 uke fra NOK 5075,-