Lei feriehus i Fynshav - Book her

Feriehus i Fynshav, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Den lille havnebyen Fynshav ligger på Als og er omgitt av de vakreste skogene.

 

Gjestevurderinger fra Fynshav

 
 

13 gjester har gitt Fynshav en gjennomsnittlig vurdering på 4,08 av 5 stjerner.

 

Eign

I den lille havnebyen Fynshav skjer det altid noe. Nyt de rene badestrandene, besøk båthavnen eller ta en tur på go-kart banen, som ligger bare 3 km fra sommerhusområdet. Sommerhusene ligger på østsiden av øyen Als, tett på dagligvarebutikker (ca. 300 m) og Lillebælt. Sønderborg er en vakkert beliggende by med gode innkjøpsmuligheter, restauranter, mange museer og aktivitetsmuligheter (16 km). I umiddelbar nærhet av sommerhusområdet finner De de naturskjønne skogområdene Nørreskov og Oleskobbel.

 
Fin sandstrand og nydelig badevann på Sydstranden ved lystbåthavnen i Fynshav Sydstranden i feriehusområdet Fynshav er omgitt av grønne områder Hvitt sand og grunt, klart badevann i ferieområdet Fynshav Hyggelig lystbåthavn ved siden av Sydstranden i Fynshav
 

Strande

På Als kan dere alltid finne en strand, som ligger i ly. Hvis det blåser på den ene siden av øyen, så kan dere med fordel på kort tid ta over til den andre siden av øyen. Stranden ved Fynshav er en god badestrand med Blått Flagg. Ca. 16 km fra sommerhusområdet finner dere en uforstyrret strand i fuglereservatet Trillen. Man sier, at den 5 km lange stranden i Skovmose (ca. 21 km) er den beste badestranden på Als. Den brede sandstranden innbyr til bading, soling og forskjellige strandaktiviteter, som f.eks. å sette opp drake eller spille beachvolley.

Natur

Als har et veldig mildt klima, og derfor kan dere også finne eksotiske planter her, som ikke vokser andre steder i Danmark. I skogen Sønderskoven ved Sønderborg vokser det f.eks. et 25-30 m høyt californisk tre. Landskapet på Als er preget av bakker og daler, og langs den 165 km lange kysten er naturen meget allsidig. Fjorder og viker avløses av klinter og badestrander. Om våren kan De mange steder høre den grønne klokkefroskens eiendommelige kvekken. På Als finner dere også et av de skjønneste skogområder i Danmark. Nørreskoven er den største skogen på øyen og ideel til sykkel- og gåtur. Det er også mulig å kjøre bil gjennom skogen. Nordeuropas største samling av steindysser finner De i skogene Blommeskobbel og Oleskobbel, og området Dybbøl Banke med de 10 skansene sine er i dag lagt ut som nasjonalpark.

Aktiviteter

På Als kan dere bade og surfe, mens lystseilere kan finne hyggelige havner og fredelige bukter, hvor de kan ligge for anker. Også lystfiskere finner ideelle betingelser her, da det er mulig å fiske direkte fra kysten, i Put & Take fiskeparker og på havet. De kan desuten leie båt i området. I ferieområdet finnes det flere sykkelruter, som fører gjennom det skjønne landskapet. Nyt evt. også en vandretur langs stranden, over marker, gjennom skog, på halvøyen Kegnæs eller på Gendarmstien, som går langs kysten. Prøv også å følge Alsstien, som går fra Mommark til Nordborg. Rundt om Als ligger det mange forskjellige skipsvrak, som dere kan dykke etter. Ønsker dere ikke å dykke selv, har dere mulighet for å betrakte dykkere fra Als Dykkerklub på en storskjerm imens de dykker. Dessuten finner dere 2 golfbaner på øyen.

Severdigheter

Høruphav (ca. 16 km) er et lite, hyggelig fiskerleie med båthavn. Nyt de forskjellige inntrykkene eller følg en vandresti ut i naturområdet Trillen, hvor De fra et utsiktstårn kan betragte fuglelivet. Glassblåseriet Dansk Glaskunst i Høruphav er også verdt et besøk. Opplev butikken og verkstedet, der det bare brukes sand, soda, kalk og godkjente farge- og råstoffer. Dansk Glaskunst er det eneste glassblåseriet i Nordeuropa, som innarbeider stein i massivt, håndlaget glass. Besøk byen Sønderborg (ca. 16 km) med den vakre havnefronten, de historiske byggningene, de gode innkjøpsmulighetene og slottet, der De kan beundre samlinger fra Middelalderen og frem til nåtiden. I Danfoss Museum og Teknorama, som ligger like ved siden av Danfoss fabrikken i Nordborg (ca. 23 km), kan De oppleve et industrieventyr fra nåtiden - og fremtiden.

Utfluktsmål

Opplev f.eks. Augustenborg Slot (11 km), Vibæk Vandmølle og det tilhørende museet (18 km), Dybbøl Mølle fra 1744, som ligger på den tidligere slagmarken Dybbøl Banke Nationalpark (20 km) samt Nordborg Slot fra 1150 (23 km). Fra Fynshav kan dere komme til Fyn og fra Mommark Havn til den hyggelige og stemningsfulle øyen Ærø. Teglverket, Cathrinesminde Teglværksmuseum i Broager (ca. 25 km) stammer fra 1732. Delta i en rundvisning og få mer å vite om de store maskinene og verktøyet til produksjonen av teglstein og om den enkelte arbeiders hverdag. Ved Tønder (ca. 80 km) ligger Schackenborg Slot, som ganske visst ikke er åpent for publikum, men hvor dere i sommermånedene kan gå med på en rundvisning i slottshagen.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Fynshav

Søk feriehus
 
  •  

   Fynshav Feriehus, Fynshav

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 65-1004

    
   1 uke fra NOK 3643,-
    
  •  

   Fynshav Feriehus, Fynshav

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 65-1003

    
   1 uke fra NOK 3785,-
    
  •  

   Fynshav Feriehus, Fynshav

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 65-1006

    
   1 uke fra NOK 3931,-
    
  •  

   Fynshav Feriehus, Fynshav

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 1   •   80 m till vann
   Reg. nr.: 65-1001

    
   1 uke fra NOK 4265,-