Lei feriehus in Flovt - Book her

Feriehus in Flovt, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Flovt ligger tett på en barnevennlig badestrand på Jyllands østkyst og ca. 15 km fra Haderslev.

 

Gjestevurderinger fra Flovt

 
 

31 gjester har gitt Flovt en gjennomsnittlig vurdering på 4,42 av 5 stjerner.

 

Eign

Feriehusområdet Flovt er beliggende nær en barnevennlig badestrand på Jyllands østkyst, ca. 15 km fra Haderslev. Når dere holder ferie i nærheten af den gamle handelsbyen Haderslev, har dere mange muligheter for å handle og å gå på sightseeing. Nord for Haderslev kan dere besøke den historiske byen Christiansfeld, som bl.a. er berømt for honningkakene sine, og som i 2015 ble opppført på UNESCOs liste over verdensarvsteder. Ferieområdet Flovt ligger kun få hundre meter fra den nydelige Flovt Strand, og man kan handle dagligvarer innen en radius på 5 km. Det er gode muligheter for å oppleve noen deilige feriedager ved Lillebælt, der dere for eksempel kan spille golf, vandre, fiske eller besøke et inspirerende museum.

 
Utsikt over stranden og bukten i feriehusområdet Flovt Feriehus i grønne omgivelser bak stranden i ferieområdet Flovt Utsiktsbenk ved den deilige badestranden i feriehusområdet Flovt Utsikt over stranden og viltreservatet foran feriehusene i Flovt
 

Strande

Stranden ved Flovt er på grunn av det lave vannet og den deilige sandbunnen veldig barnevennlig. Sandstranden har desuten klitter og Blått Flagg. Lillebælt egner seg godt til windsurfing og andre former for aktiviteter på vannet.

Natur

Naturen bak om kysten er meget variert. Stier og ruter i området innbyr til vandre-, sykkel- og rideturer. Kelstrup Plantage byr på en deilig skog, stupe skråninger, dype slukter og mange brede platåer. Her kan De også oppleve gravhøyer fra Bronsealderen, Steinalderen og Jernalderen (13 km). Haderslev Tunneldal strekker seg over 25 km fra det stedet, der Haderslev Fjord munner ut i Lillebælt til Vojens (15 km). I Haderslev Tunneldal finner De bl.a. den vakre Pamhule Skov og Dyrehaven med skog, enger og krondyr. Her kan De nyte naturen langs 4 merkede vandreruter og et utall av stier.

Aktiviteter

Golfentusiaster kan prøve en av de utallige golfbanene i Sønderjylland, og banen ved Haderslev Golfklub er meget anbefalelsesverdig (18 km). De kan fiske fra kysten eller i Put & Take fiskeparkene i området. Desuten kan De fiske i havet ved å ta på havfiskeri med en fiskeskøyte, som seiler fra enten Aabenraa (15 km) eller Haderslev (15 km). En seiltur gjennom den 12 km lange Haderslev Fjord med båten 'Helene' er en praktfull naturopplevelse. Det blir arransjert turer fra Haderslev i sommerperioden. Den skiftende vegetasjon på havbunnen og en gammel, tysk ubåthavn gjør området rundt Diernæs, ca. 22 km syd for Flovt, til et spennende sted for dykkere. Mange steder i Sønderjylland kan De i sommerperioden delta i byfester, der den gamle sporten ringridning blir vist.

Severdigheter

En 7-minutters fergetur bringer Dem fra Årøsund (7 km) til den lille øyen Årø, som har et rikt dyreliv og et idyllisk landsbymiljø med stråtekte hus og små krokete streder. Besøk den gamle handelsbyen Haderslev. Her finner De en hyggelig gågate, mange grønne områder, en gammel bydel med nensomt renoverte hus, flere interessante museer og samlinger og en flott domkirke (15 km). Det finnes et utall av fortidsminner her i området. En av Danmarks best bevarte gravhøyer, Myrpold, ligger vakkert overfor Skarrev på Løjt Land (31 km), og derifra er det er en storslått utsikt over fjorden mot Als og Fyn. Da gravkammeret ble oppdaget, fant man gravgaver og 10 skjeletter i det. Et par kilometer østover ligger langdyssen Tvekløft. De stråtekte husene på halvøyen Løjt Land er også verdt et besøk.

Utfluktsmål

Besøk den sjarmerende byen Christiansfeld fra 1773, opplev den spesielle byggestilen og smak på de berømte honningkakene, som byen er kjent for. Christiansfeld ble i 2015 opptatt på UNESCOs liste over verdensarvsteder (30 km). I byen Aabenraa kan De oppleve havnen, stranden, den skjønne gågaten med markeder, den gamle bydelen og Aabenraa Slot, som er omgitt av vann og trær (35 km). Gå på oppdagelse i Planetarium Orion i Rødding og lær mer om, hvordan vikingene gjorde bruk av himmellegemene (43 km). I LEGOLAND sørger mer enn 50 aktiviteter for fart, spenning og opplevelser! ''Den morsomste lekeplassen for hele familien'' byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (86 km). Dybbøl Mølle fra 1744 lå tidligere midt i et militærområde og er i dag innrettet med bilder og minner fra slagmarken (64 km). Sønderborg og slottet, som bl.a. rummer et museum med Sønderjyllands historie, er også verdt et besøk (66 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Flovt

Søk feriehus