Lei feriehus i Dyngby - Book her

Feriehus i Dyngby, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Dyngby er et naturskjønt, stille og fredelig område med god badestrand ved Danmarks østkyst.

 

Gjestevurderinger fra Dyngby

 
 

5 gjester har gitt Dyngby en gjennomsnittlig vurdering på 5,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Dyngby Strand ligger sentralt i forhold til severdigheter, større byer samt deilige skogs- og naturområder. I Kattegat, utenfor Dyngby, ligger øyene Tunø og Samsø, som det er mulig å besøke på endagsturer. Det er gode aktivitetsmuligheter langs kysten, og fine innkjøpsmuligheter i Saksild by, 4 km fra Dyngby Strand.

 
Feriehusene i Dyngby ligger bak stranden og et grønt naturområde Utsikt over stranden og havet fra feriehusområdet i Dyngby Fin sandstrand med små marehalmsklitter og lavt badevann ved Dyngby Feriehusene i Dyngby ligger høyt bak stranden
 

Strande

Den deilige, rolige og barnevennlige Dyngby Strand er en av de beste strender i Østjylland. Her er masser av plass til diverse strandaktiviteter og vandreturer. Bl.a. sørger Kattegatts bølger også for, at det er gode betingelser for windsurfere her.

Natur

Dyngby er omkranset av skog, grønne områder, jorder og kyst. Fra de høytbeliggende naturområder bak kysten er det mulig å se til Mols, Samsø og Tunø. I den sørlige utkant av Århus ligger Marselisborgskogene, som er virkelig et naturskjønt område med mange sykkel- og vandrestier. Her har du også mulighet for å komme helt tett på bl.a. rådyr og villsvin - innenfor et lukket område.

Aktiviteter

Det finnes flere gode golfbaner i Østjylland. Den nærmeste er Odder Golfklubs baner, men også banene i Århus og Skanderborg ligger innenfor rekkevidde. Det er gode fiskemuligheter langs kysten ¿ helt fra Norsminde til Hov. Det finnes sykkelstier langs kysten mot nord. De mange vandrestier i naturområderne og skogene ved Dyngby gir mulighet for mange, deilige naturopplevelser.

Severdigheter

Området byr på mange historiske severdigheter, bl.a. kirker og ruiner av kirker, monumenter, minnesten og ruiner fra vikingetiden. Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøkshage. Hent inspirasjon i den store hagen med temahager, dyr, korn og blomstermarker. (7 km) Omådets historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor du bl.a. kan oppleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spennende utstillinger. (8 km) Den gamle Gylling Mølle er i dag gjennemrenovert og fullt funksjonsdyktig. Her males det igjen mel. (12 km) Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet ligger idyllisk til og er omkranset av deilig skog, som fører helt ned til Århus Bugt. (24 km)

Utfluktsmål

Fra Hov, som ligger 7 km sør for Dyngby Strand, seiler fergen daglig til både Tunø og Samsø. Tunø har en vakker og avvekslende natur, et mildt klima og en hyggelig, stemningsfylt landsby. Samsø byr på en enestående natur, fred, ro, idyll og mange aktivitetsmuligheter. Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, de hyggelige gågater, den livlige atmosfære ved kaféene ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (32 km) Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører du rundt blant de ville dyr og kommer helt tett på både flodhester og løver. (93 km) LEGOLAND, ca. 100 km fra Dyngby, er bygget af 50 mio. byggeklosser. Her finnes masser av aktivitetsmuligheter for hele familien.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Dyngby

Søk feriehus
 
  •  

   Dyngby Feriehus, Dyngby

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann

    
   1 uke fra NOK 5765,-
    
  •  

   Dyngby Feriehus, Dyngby

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann

    
   1 uke fra NOK 4621,-
    
  •  

   Dyngby Feriehus, Dyngby

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   50 m till vann

    
   1 uke fra NOK 9653,-