Lei feriehus i Bryrup - Book her

Feriehus i Bryrup, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Bryrup ligger i naturskjønne omgivelser inne i landet - et paradis for naturelskere og lystfiskere.

 

Gjestevurderinger fra Bryrup

 
 

13 gjester har gitt Bryrup en gjennomsnittlig vurdering på 4,54 av 5 stjerner.

 

Eign

Den hyggelige og rolige byen Bryrup ligger i en dalsøkk inne i det mittjyske Søhøjland i et deilig naturområde ved byen Ry og Himmelbjerget. Byen og sommerhusene ligger helt ut til den idylliske sjø Bryrup Langsø, som er en meget populær fiskesjø. I Bryrup finnes det innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

 
Bryrup Søbad ved den idylliske Bryrup Langsø Lang badebro ved Bryrup Søbad i det naturskjønne ferieområde Bryrup Veterantoget, som kjører gjennom den nydelige naturen mellom Bryrup og Vrads Feriehus i det flotte og kuperte skogområdet bak Bryrup Langsø
 

Strande

Da Bryrup ligger inne i landet, er det langt til kysten, ca. 50 km til strendene ved østkysten (Dyngby Strand og Rude Strand), ca. 80 km til Ringkøbing Fjord (Skaven Strand) og ca. 110 km til Vesterhavet (Nymindegab). Dog er det mulig å bade fra badebro i Bryrup Langsø og i Hundsø, hvor det finnes en lille sandstrand. Dessuten finnes det svømmehall i Them, 10 km fra Bryrup.

Natur

Naturen omkring Bryrup veksler mellom frodig landskap, hede, sjøer, bakker og elver. Bryrup Langsø, som ligger tett på byen, er en langstrakt, ganske lavvannet og fiskerik sjø. Sjøerne Karlsø, Langsø, Kvindsø og Kulsø forbindes av elven gjennom Bryrup. Et av Danmarks høyeste fjelle, Himmelbjerget på 147 m, ligger i vakre omgivelser, tett på Bryrup. Bryrup er omgitt av skoger. Nord for byen ligger den store bøkeskogen Velling Skov. I skogen vest for byen finner du utsiktspunktene Velling Kalv og Velling Gavl.

Aktiviteter

Det er enestående fiskemuligheter i områdets mange sjøer, elver og Put&Take-fiskesjøer. Området er rikt på vandreruter og naturstier. Her kan du nyte det avvekslende landskap og den fredfylte natur. Ta evt. på tur med Hjejlen - Danmarks eldste hjuldamper i drift. Himmelbjerg Golf ligger tett på Bryrup, og ut over en 18-hullers bane, finnes det også en 9-hullers Pay&Play-bane.

Severdigheter

Mange kunsthåndverkere bor i området, og de vil gjerne ha besøk i deres værksteder og atelier. Danmarks korteste, men vakreste jernbane, veteranbanen Bryrup-Vrads, kjører med sin 5 km lange banestrekning, forbi skog, sjøer og naturfredede områder. Hos Labyrinthia ved Rodelund kan du prøve Europas største 3D-labyrint. (13 km)

Utfluktsmål

Det 147 m høye Himmelbjerg er et av områdets mest berømte og naturskjønne utfluktsmål. Fra toppen og fra tårnet, på toppen av fjellet, er det praktfull utsikt over landskapet. Øm Kloster Museum ved Ry er et klosterhistorisk museum med ruinpark, medisinhistorisk samling, urtegård og skjelettsamling. (20 km) Kunstsenteret Silkeborg Bad er omgitt av skog og sjø, og her går natur, kunst og flotte bygninger opp i en flott enhet. (21 km) AQUA Ferskvands Akvarium i Silkeborg er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvannsakvarium. I Silkeborg finnes dessuten også både Silkeborg Museum og Silkeborg Kunstmuseum. På Jysk Automobilmuseum i Gjern finnes en imponerende samlig af 140 restaurerte veterankjøretøyer. (36 km) Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører du rundt blant de ville dyr og kommer helt tett på både flodhester og løver. (38 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Bryrup

Søk feriehus
 
  •  

   Bryrup Feriehus, Bryrup

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   800 m till vann
   Reg. nr.: 60-0441

    
   1 uke fra NOK 4582,-
    
  •  

   Bryrup Feriehus, Bryrup

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1  
   Reg. nr.: 60-0444

    
   1 uke fra NOK 3676,-
    
  •  

   Bryrup Feriehus, Bryrup

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1  
   Reg. nr.: 60-0445

    
   1 uke fra NOK 4598,-