Lei feriehus in Brunsnæs - Book her

Feriehus in Brunsnæs, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Brunsnæs er et gammelt hyggelig fergeleie i et historisk og naturskjønt område.

 

Gjestevurderinger fra Brunsnæs

 
 

19 gjester har gitt Brunsnæs en gjennomsnittlig vurdering på 4,42 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet Brunsnæs ligger på sørvestkysten av Broagerland ut til Flensborg Fjord. Ved landsbyen finnes en god badestrand, en hyggelig gammel kro og deilig natur. Flere av husene i dette hyggelige område har utsikt over Flensborg Fjord og til den tyske kyst. Det er 5 km til Broager, 11 km til Gråsten og 14 km til Sønderborg fra Brunsnæs. Det er muligheter for innkjøp av dagligvarer i området.

 

Strande

Ved Brunsnæs er det en god badestrand med rent badevann. For windsurfere og andre vannsportsutøvere er det gode betingelser her.

Natur

Fra sandhøydene Nejsbjerg og Brombjerg langs Gendarmstien, som går fra Brunsnæs til Rendbjerg Strand, er det flott utsikt over Broager Vig. Kobbelskogen er en statsskog med høye bøketrær, som går helt ut til den steile kystlinje. Skogen ligger i bunnen av Broagerland, ca. 7 km fra Brunsnæs. Fra utkanten av skogen er det en storslått utsikt over Sønderborg Bugt, Sønderborg, halvøya Kegnæs samt Dybbøl Mølle.

Aktiviteter

Ved å følge Gendarmstien fra Brunsnæs blir du ført gjennom flere forskjellige, naturskjønne og frodige landskaper. Stien slutter ved det sjarmerende ferieområde Rendbjerg Strand. Det er flere muligheter for golfspillere i området. De nærmeste baner ligger ved Gråsten og Augustenborg. Lystfiskere kan prøve lykken langs hele kysten ved Broagerland. Langs de mange små vandre- og sykkelstier i området venter nogen deilige naturopplevelser.

Severdigheter

Cathrinesminde Teglværksmuseum ved Broager er et velbevart industrianlegg fra slutten af 1800-tallet. Teglverket er i dag innrettet som museum. (5 km) I den sørlige del av Kobbelskogen kan du finne mange interessante fortidsminner; 2 langdysser, 2 runddysser og 7 bronsealderhøyder. (7 km) Gråsten er en lille, hyggelig by, som ligger helt ned til vannet. Her finner du ut over et hyggelig bymiljø, også Gråsten Slot og Slotshave, som er omkranset av vakker, sønderjysk natur med skog og sjø. Den rikt utsmykkede slottskirke og den blomsterrike slottshage er tilgjengelig for publikum. (11 km)

Utfluktsmål

Broagerland er rik på historiske minnesmerker i form av møller, slott o.lign. Besøk evt. Sønderborg med den vakre havnefronten, de historiske bygninger, slottet, de gode innkjøpsmuligheter, de hyggelige spisesteder og det livlige natteliv. (14 km) Sønderborg Slot er renovert i barokkstil og inneholder bl.a. et museum for den sønderjyske historie. Dybbøl Mølle (oprindelig fra 1744) ved Sønderborg lå tidligere mitt i et militært område og er i dag innrettet med bilder og minner fra slagmarken.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Brunsnæs

Søk feriehus
 
  •  

   Brunsnæs Feriehus, Brunsnæs

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 64-2011

    
   1 uke fra NOK 4204,-
    
  •  

   Brunsnæs Feriehus, Brunsnæs

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 64-2017

    
   1 uke fra NOK 2823,-
    
  •  

   Brunsnæs Feriehus, Brunsnæs

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 64-2013

    
   1 uke fra NOK 3474,-
    
  •  

   Brunsnæs Feriehus, Brunsnæs

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 64-2016

    
   1 uke fra NOK 6097,-
    
  •  

   Brunsnæs Feriehus, Brunsnæs

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 64-2015

    
   1 uke fra NOK 3594,-