Lei feriehus in Bjolderup - Book her

Feriehus in Bjolderup, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Bjolderup liggende ca. 15 km fra den gamle kjøpstad Aabenraa - midt i den smukke, sønderjyske natur.

 

Gjestevurderinger fra Bjolderup

 
 

gjester har gitt Bjolderup en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Bjolderup er en liten landsby som ligger midt mellom Tinglev og Rødekro og knapp 20 kilometer fra den dansk/tyske grensen. Hærvejen går tett forbi dette nydelige området som byr på idyllisk skog og mange gravhøyer fra oldtiden - blant annet Toppenhøj og Bredhøj. 15 kilometer vekk ligger den stemningsfulle kjøpstaden Aabenraa med en hyggelig marina, gågater, en gammel bydel og kunstmuseet Brundlund Slot. Når dere holder ferie i Bjolderup kan dere nyte den friske luften og de uspolerte naturomgivelsene til tomten eller besøke den flotte Bolderslev Skog som har et urskogsaktig preg. Bjolderup ligger dessuten sentralt for turer til hele Sydjylland.

 

Strande

Den deilige og veldig barnevennlige Sønderstrand finner dere tett på Aabenraa. Her er det fint sand, grunt vann og deilig sandbunn. Om sommeren arrangeres det forskjellige aktiviteter på stranden. Langs Aabenraa Fjord er det også andre fine badestrender, for eksempel ved Skarrev og Loddenhøj.

Natur

Mellom Bolderslev og byen Uge, 5 km vekk, finner dere de store og vekslende skogområdene som danner Bolderslev Skov. Skogene ble for noen år siden fredet, og dere kan oppleve et rikholdig dyreliv og mange sjeldne fuglearter langs de mange vandrerutene. Dette gjør seg også gjeldende ved Tinglev Mose, hvor dere på vandreruter eller fra et oppsatt utsiktstårn kan nyte fuglelivet.

Aktiviteter

Tett på Bjolderup er det mange gode fiskesjøer; blant annet Lovstrup Lystfiskesø og Uge Lystfiskeri. Ved Tinglev ligger Sønderjyllands Golfklub som byr på fine baner i et nydelig, kupert terreng. Aabenraa har et rikt utbud med aktivitetsmuligheter, som for eksempel svømmehall og bowlingbane.

Severdigheter

Den smukke gamle kjøpstaden Aabenraa er i seg selv en severdighet. Mange gamle hus og gater er særdeles velbevarte, og på en liten spasertur i de skjeve gatene bliver man hensatt til gamle tider (15 km).

Utfluktsmål

Ta på dagstur til den tyske grensen som ligger bare 24 km fra Bjolderup. Besøk eventuelt Frøslevlejren på den tyske grensen med mange interessante museer. Eignen rundt Aabenraa er rik på historiske minnesmerker i form av møller, slott og lignende. Gråsten Slot og Slotshave er omgitt av vakker, sønderjysk natur med skog og sjø. Den rikt utsmykkede slottskirke og den blomsterrike slottshagen er tilgjengelig for publikum (30 km). Dybbøl Mølle (opprinnelig fra 1744) lå tidligere midt i et militært område og er i dag innredet med bilder og minner fra slagmarken (39 km). Sønderborg Slott er renovert i barokkstil og rommer bl.a. et museum for den sønderjyske historie (40 km). Mange steder i Sønderjylland kan dere på sommerperioden oppleve byfester, hvor den gamle sport, ringridning, praktiseres.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Bjolderup

Søk feriehus