Lei feriehus i Binderup - Book her

Feriehus i Binderup, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Ferieområdet Binderup på Jyllands østkyst innbyr til aktiv familieferie på og ved stranden. Feriehusene i Binderup ligger rett bak stranden, og fra mange feriehus har dere utsikt over Lillebelt, stranden og det sjarmerende området. Et feriehus i Binderup er et godt utgangspunkt for naturopplevelser og turer i området.

 

Gjestevurderinger fra Binderup

 
 

25 gjester har gitt Binderup en gjennomsnittlig vurdering på 4,52 av 5 stjerner.

 

Eign

Binderup er et familievennlig ferieområde med korte avstander til skog og strand, tett på Lillebælt og med utsikt til Fyn. Området ligger ca. 10 km sør for Kolding, 15 km nord for Christiansfeld, tett på halvøya Stendrup og tett på Skamlingsbanken. Et ideelt feriested for de, som ønsker å bo i landlig idyll tett på skog og strand og med mange severdigheter og naturattraksjoner innen for rekkevidde. En ideel feriedestinasjon for de som ønsker å bo i et feriehus i landlig idyll nær skog og strand og med mange attraksjoner og naturseverdigheter innen rekkevidde. Det er innkjøpsmuligheter i området.

 
Feriehusene ligger helt tett på den lange badestranden med mange badebroer i Binderup Utsiktsbenk ved Binderups deilige sandstrand En av de lange badebroene på Binderup Strand Feriehusene i Binderup Strand ligger rett bak den lange badestranden
 

Strande

Den barnevennlige Bjert Strand ved Binderup er en sandstrand med en lang badebro samt en deilig strandpromenade.

Natur

Binderup er omkranset av strand og grønne områder. Når dere er på ferie i et feriehus, er det mange vakre naturopplevelser som venter på dere. Noen av landets flotteste bøkeskoger finnes her omkring Skamlingsbanken, og det er gangsti herfra og til Binderup. Skamlingsbanken er et vakkert naturområde og er med sine 113 m.o.h. Sønderjyllands høyeste punkt. Herfra er det praktfull utsikt over Lillebælt til Fyn og landet mellem Kolding og Christainsfeld. Området er preget av store høyder og dype slukter. Landskapet fremtrer frodig med småbakkede marker, bøkeskoger, levende gjerder langs vejene. Stendrup Skovene på halvøya Stendrup består av løvskog og bøkeskog. Her finnes dessuten historiske fortidsminner som f.eks. langdysser og vollanlegg fra middelalderen. Solkærenge nord for Binderup er et stort engområde, hvor en del fugler raster om våren.

Aktiviteter

For lystfiskere er det gode muligheter såvel fra kysten som i fiskesjøer. Så ta fiskeutstyret med på ferien i feriehus og få nye fiskeopplevelser. Binderup er et populært sted til å windsurfe. Det er minigolfbane i området. Det er gode muligheter for vandreturer i skogene og ved stranden.

Severdigheter

Christiansfeld ligger ca. 15 km fra Binderup og er berømt for sine honningkaker. Området er dessuten kjent for sine mange, flotte naturområder som f.eks. Skamlingsbanken, Stendrup Skovene og Solkærenge.

Utfluktsmål

Feriehusutleie i Binderup gir dere mulighet til at gå på mange spennende utflukter. Besøk Kolding med de hyggelige gamle gater, grønne områder, gode shoppingmuligheter, museer, kunstgallerier, teater, atmosfærefylte torg med restauranter og kaféer, et rikt musikk- og natteliv, Slotssjøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus. Kolding ligger ca. 10 km fra Binderup. LEGOLAND, ca. 55 km fra Binderup, er bygget af 5o mio. byggeklosser. Her finnes masser av aktivitetsmuligheter for hele familien. Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører du rundt blant de ville dyr og kommer helt tett på både flodhester og løver. Ta evt. på en dagstur til den tyske grensen, som ligger kun 80 km fra Binderup.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Binderup

Søk feriehus