Lei feriehus i Bevtoft - Book her

Feriehus i Bevtoft, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Bevtoft ligger midt i Sønderjyllands fascinerende natur og tett på utalllige severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Bevtoft

 
 

gjester har gitt Bevtoft en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

I Bevtoft bor De sentralt i forhold til mange av Sønderjyllands tallrike severdigheter og bare ca. 57 km fra den tyske grensen. Her har De gode muligheter for å være aktiv i naturen og dyrke interessene Deres. Få hundrede meter fra ferieområdet finner De f.eks. den lille bekken, Gelså, som byr på gode fiskemuligheter. Dagligvarebutikker er til rådighet innen en radius på 4 km. Den nærmeste større byen er Haderslev, som ligger ved fjorden, og som kan by på mange forretninger og interessante museer (ca. 27 km).

 

Strande

Strandene ved Lillebælt ligger ca. 25 km fra ferieområdet. Genner Strand ligger i ly av øyen Kalvø og er derfor en veldig barnevennlig strand. Her finner De også en badebro. I nordlig og sydlig retning strekker de skogkledde skråningene seg helt ned til vannet. Den gode badestranden ved Loddenhøj har Blått Flagg. Denne stranden er desuten veldig barnevennlig, fordi vannet ikke er særlig dypt her. Stranden egner seg også bra til windsurfing.

Natur

Ferieområdet er preget av en veldig avvekslende natur, og er omgitt av fjord, strand, små sjøer, bekker og skog. Øst for ferieområdet finner De naturområdet Haderslev Tunneldal, som strekker seg helt til Haderslev. Her er det mange vandre- og sykkelstier, og den praktfulle Dyrehave med skog, gressarealer, eng, rådyr og krondyr, der De med fordel kan slappe av, ligger også i tunneldalen. Bakom Genner Strand (ca. 25 km) ligger den bakkede Lerskov Plantage, et naturområde, som er preget av skog, våtområder og enger. Langs med kysten vokser det tykke skoger av rør og siv, som tiltrekker et utall av vadefugler og ænder. Foran Genner Bugt ligger øyen Kalvø (ca. 27 km) med en herlig, uberørt natur. Både Kalvø og en del av Genner Bugt er i dag lagt ut som naturreservat.

Aktiviteter

Det er riktig gode fiskemuligheter langs med kysten, i Put & Take fiskeparkene, i bekkene i omegnen (f.eks. Gelså) og på havet. Det arransjeres havfiskeri med skøyte fra Haderslev og Aabenraa. Golfentusiaster kan prøve en av de 9 golfbanene i Sønderjylland. Den nærmeste golfbanen er banen ved Toftlund Golf Club (ca. 8 km). Desuten kan De i ferien Deres ta på en kanotur eller ta en tur med hestevogn. Området byr også på en historisk jernbane, som kjører mellom Aabenraa og Rødekro, og en hjuldamper, som seiler fra Haderslev eller Aabenraa. Motorsportsinteresserte kan i Vojens (ca. 15 km) besøke både en gokart bane og et speedway senter.

Severdigheter

Handelsbyen Haderslev har en hyggelig gågate, mange grønne områder bl.a. Damparken, en gammel bydel med nensomt renoverte hus og samlinger og en vakker domkirke. Haderslev museum og Sønderjyllands Arkæologiske Museum er helt sikkert verdt et besøk (27 km). Øyen Kalvø er på grunn av den flotte naturen, den hyggelige havnen og det spennende lille museet, som forteller om øyen, verdt et besøk (27 km). Lek vikinger for en dag i Vikingecenteret i Ribe, Danmarks eldste by (33 km). Her kan De bl.a. treffe smeder, vevere og kokker fra vikingtiden og besøke husene deres. Den hyggelige øyen Barsø er preget av et bakket landskap med vakre, gamle gårder (33 km). En liten ferge seiler Dem fra Loddenhøj til den vakre øyen.

Utfluktsmål

Den gamle byen Aabenraa strekker seg helt ned til fjorden, og her kan De oppleve havnen, stranden, den skjønne gågaten med markeder, den gamle bydelen og Aabenraa Slot (36 km). Halvøyen Løjt Land blir preget av flotte, restaurerte hus med stråtak, hvilket i seg selv er en severdighet (41 km). Sommerland Syd er den største fornøyelsesparken i Sønderjylland. Parken ligger i Tinglev, og her finner De action, fart og spenning for både store og små (51 km). Rundt Bevtoft finner De mange interessante slott, som f.eks. Aabenraa Slot, omgitt av vann og trær, og Gram Slot, som i dag har et museum for naturhistorie og geologi (13 km). LEGOLAND er bygget av 50 mio. byggeklosser. Mer end 50 aktiviteter sørger for fart, spenning og opplevelser! 'Den morsomste lekeplassen for hele familien' byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (75 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Bevtoft

Søk feriehus