Lei feriehus i Alken - Book her

Feriehus i Alken, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Det naturskjønne område omkring Alken er et eldorado for naturelskere og lystfiskere.

 

Gjestevurderinger fra Alken

 
 

12 gjester har gitt Alken en gjennomsnittlig vurdering på 4,42 av 5 stjerner.

 

Eign

Alken ligger direkte ned til den fiskerike Moss Sø, hvor det også er mulig å bade, og bare 6 km fra den vakkert beliggende handelsbyen Skanderborg med gode aktivitetstilbud, forretninger og spisesteder.

 
Utsikt over Mossø fra feriehusområdet Alken Liten sandstrand ved Mossø i feriehusområdet Alken Feriehus langs veien ved sjøbredden i Alken Utsikt over Mossø fra feriehusene i ferieområdet Alken
 

Strande

Det er mulig å bade i Moss Sø, men ønsker du å bade i havet, kan du kjøre 30 km til f.eks. Saksild. Her finner du en av den jyske østkysts beste badestrender. Den brede, barnevennlige sandstrand med badebro innbyr til diverse strandaktiviteter og vandreturer. Det er dessuten gode muligheter for vindsurfing.

Natur

Den vakre naturen omkring Alken, det mittjyske Søhøjland, er preget av marker, innsjøer, bakker og skoger. I den sørlige utkanten av Århus ligger Marselisborgskogene, som er virkelig et naturskjønt område med mange sykkel- og vandrestier. Her har du også mulighet for å komme helt tett på bl.a. rådyr og villsvin - innenfor et lukket område.

Aktiviteter

Det er ideelle fiskemuligheter i Moss Sø, som også egner seg fint som badesjø. Det venter mange deilige naturopplevelser langs vandre- og sykkelstiene i området. Bl.a. kan du sykle rundt om Moss Sø eller Skanderborg Sø. For golfspillere er det gode muligheter i området, som er full av golfbaner. Bl.a. kan du besøke en av de 3 nærmeste baner; Skanderborg Golf Klub, Horsens Golfklub og Aarhus Aadal Golf Club. I Skanderborg finnes bowlingsenter, svømmehall samt tennisbaner.

Severdigheter

Den lille sjarmerende landsbyen Boes er avgjort verd et besøk med sine gamle, stråtekte hus. Boes ligger kun ca. 3 km vest for Alken. Besøk handelsbyen Skanderborg som er en av Danmarks vakrest beliggende byer. Her finner du bl.a. et deilig bysentrum med mange forretninger og spisesteder samt et flott kulturhus med mange forskjellige kultur- og aktivitetstilbud. Øm Kloster Museum ved Ry er et klosterhistorisk museum med ruinpark, medisinhistorisk samling, urtegård og skjelettsamling. (10 km)

Utfluktsmål

Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, de hyggelige gågater, den livlige atmosfære ved kaféene, ved Vadestedet osv. (29 km). Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører du rundt blant de ville dyr og kommer helt tett på både flodhester og løver (70 km). LEGOLAND, 80 km fra Alken, er bygget af 50 mio. byggeklosser. Her finnes masser av aktivitetsmuligheter for hele familien.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Alken

Søk feriehus
 
  •  

   Alken Feriehus, Alken

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no  
   Reg. nr.: 60-0327

    
   1 uke fra NOK 7818,-
    
  •  

   Alken Feriehus, Alken

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1  
   Reg. nr.: 60-0403

    
   1 uke fra NOK 3692,-