Lei feriehus i Ajstrup - Book her

Feriehus i Ajstrup, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Ajstrup Strand er et deilig og familievennlig ferieområde som ligger sentralt og som er omgitt av skog og strand.

 

Gjestevurderinger fra Ajstrup

 
 

15 gjester har gitt Ajstrup en gjennomsnittlig vurdering på 4,27 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet Ajstrup Strand ligger i det deilige Østjylland, nord for Kysing Fjords utløp i Kattegat, og 18 km sør for 'verdens minste storby' Århus. Byen Ajstrup ligger et par km innenfor kysten. 3 km sør for Ajstrup Strand ligger Norsminde ved Kysing Fjords utløp i Kattegat. Her finnes et fuglereservat og en hyggelig lystbåthavn. Det er innkjøpsmuligheter i Ajstrup og flere spisesteder i området.

 
Deilig badestrand med badebro, omgitt av feriehus i grønne omgivelser i Ajstrup Den fine badestranden foran feriehusene i Ajstrup Utsiktsbenk ved en av badebroene ved Ajstrup Str Feriehus i grønne omgivelser bak stranden i Ajstrup
 

Strande

Den brede Ajstrup Strand er en god og barnevennlig badestrand med badebro. Kattegats bølger gjør stranden til et velegnet sted for vindsurfere. Vinden gjør det populært å fly med drager.

Natur

De vakre bøkeskoger nord for Ajstrup Strand speiler seg i havet flere steder. Fuldendalen og Fløjstrup Skov mot nord er et kupert skogsområde med engområder, en elv som bukter seg gjennom området, samt et rikt dyreliv. Her finnes mange vandrestier. Fra de høytbeliggende naturområder er det mulig å se til Mols, Samsø og Tunø. I den sørlige utkanten av Århus ligger Marselisborgskogene, og er virkelig et naturskjønt område med mange sykkel- og vandrestier. Her har du også mulighet for å komme helt tett på bl.a. rådyr og villsvin - innenfor et lukket område.

Aktiviteter

Langs kysten er det gode fiskemuligheter. Det finnes mange golfbaner i den sørøstlige del av Danmark. De nærmeste klubber er Aarhus Golf Club og Odder Golfklub. Det finnes sykkelstier langs kysten mot nord. De mange vandrestier i naturområdene og skogene som omkranser Ajstrup Strand, gir mulighet for mange, deilige naturopplevelser.

Severdigheter

Langs fjorden ved Norsminde er det foretatt en del utgravinger, som har resultert i betydningsfulle funn fra steinalderen. Området er rikt på historiske severdigheter, bl.a. kan du oppleve kirker og ruiner av kirker, en langhøyde med steinkister, monumenter, minnestein og ruiner fra vikingetiden. Moesgård Museum på herregårdenen Moesgård rummer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Gulf. Stedet ligger idyllisk og er omgitt av deilig skog, som fører helt ned til Århus Bugt. (7 km) Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøkshage. Hent inspirasjon i den store hage med temahaver, dyr, korn og blomstermarker. (13 km) Områdets historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor du bl.a. kan oppleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spennende utstillinger. (14 km)

Utfluktsmål

Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, de hyggelige gågater, den livlige atmosfære ved kaféene ved Vadestedet, Marselisborgskogen osv. (18 km) Fra Hov, 22 km sør for Ajstrup Strand, seiler fergen daglig til Samsø. Ta evt. sykkelen med til øya, som byr på en enestående natur, fred, ro, idyll og mange aktivitetsmuligheter. LEGOLAND, ca. 113 km fra Ajstrup, er bygget af 50 mio. byggeklosser. Her finnes masser av aktivitetsmuligheter for hele familien.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Ajstrup

Søk feriehus
 
  •  

   Ajstrup Feriehus, Ajstrup

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann

    
   1 uke fra NOK 5191,-
    
  •  

   Ajstrup Feriehus, Ajstrup

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   100 m till vann

    
   1 uke fra NOK 7234,-
    
  •  

   Ajstrup Feriehus, Ajstrup

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 3   •   20 m till vann

    
   1 uke fra NOK 4798,-