Lei feriehus in Årøsund - Book her

Feriehus in Årøsund, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Årøsund er en hyggelig feriedestinasjon ved Lillebælt med deilig natur og mange aktivitetsmuligheter.

 

Gjestevurderinger fra Årøsund

 
 

gjester har gitt Årøsund en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Den sønderjyske havnebyen Årøsund ligger rett sør for munningen til Haderslev Fjord, 15 km fra Haderslev, og med utsikt til den lille, idylliske øya Årø. Byens midtpunkt er den hyggelige havnen med havnemiljø, skipsverft, fiskebåter og lystbåter. I Årøsund kan dere bade, seile, fiske, vandre og sykle. Dere kan kjøpe dagligvarer i byen og besøke restauranten på det restaurerte og meget sjarmerende Årøsund Badehotel.

 

Strande

I den sydlige delen i Årøsund finner dere en deilig og barnevennlig badestrand. Dere kan dessuten benytte en fin sandstrand ved Flovt. Langs kysten er det fine forhold for windsurfere.

Natur

Årøsund er omgitt av hav, grønne områder og åkrer. Over Årøsund kan dere være heldige å se havørnene jakte. Ved Flovt (5 km) ligger den smukke Skovgaard Skov som blir drevet etter prinsippet om bæredyktighet. Rett sør for Haderslev kan dere gå tur i den idylliske Pamhule skogen. Skogen har et rikholdig dyreliv, mange bakker og skåninger samt merkede vandreruter (15 km). Årø Kalv på øya Årø er et stort fuglereservat som fugleinteresserte kan besøke uten for ynglesesongen. Langs Årøs sydkyst kan dere være heldige å få oppleve marsvin tumle seg i vannet tett på kysten.

Aktiviteter

Årøsund er en ideell feriedestinasjon for lystfiskere. Dere kan fiske i Årøsund havn og langs kysten, hvor dere blant annet kan fange store havørret. Havet rundt Årøsund innbyr dessuten til bading, surfing og dykking. Dere kan ta på tur med en dampbåt fra Årøsund og seile gjennom den 12 km lange Haderslev Fjord. En veldig vakker tur. Området er rikt på naturstier langs vannet, og ved å følge disse kommer dere forbi eng og åker med beitende dyr. Og dere kan hele tiden nyte utsikten over Lillebælt. Golfspillere kan prøve de nærliggende banene hos Haderslev Golfklub eller Brundland Golfcenter i Toftlund.

Severdigheter

En kort seiltur på 7 minutter fra Årøsund tar dere med til den lille, naturskjønne øya Årø. Her kan dere nyte landskapet, gå på de merkede vandrerutene og nyte den koselige havnen på øya, oldtidsminnene, landsbymiljøet med bindingsverkshus, steingjerder, hulveier og de velholdte odelsgårdene. Besøk domkirkebyen Haderslev med den sjarmerende bymidte, brosteinsbelagte gater og koselige gårdhaver. Her kan dere gå på sightseeing, besøke museer og gallerier og shoppe og spise (15 km). Haderslev Dyrehave er et stort, smukt og kupert naturområde med skog, åpne gressletter og eng. Her lever omkring 20 krondyr og 200 dådyr. Et stort antall stier fører dere rundt i området (15 km).

Utfluktsmål

I Sønderborg kan dere nyte den smukke havnefronten, de historiske bygningene, de fine innkjøpsmulighetene og slottet, der dere kan se samlinger fra Middelalderen og opp til vår tid. På sommeren kan dere dessuten oppleve ringridningsturneringer her (67 km). LEGOLAND er bygget av 50 mill. byggeklosser. Mer enn 50 aktiviteter sørger for fart, spenning og opplevelser! Den morsomme lekeplassen for hele familien byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (85 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Årøsund

Søk feriehus