Lei feriehus in Aabenraa - Book her

Feriehus in Aabenraa, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Det gamle fiskeværet Aabenraa er i dag en stemningsfull kjøpstad i nydelige omgivelser.

 

Gjestevurderinger fra Aabenraa

 
 

4 gjester har gitt Aabenraa en gjennomsnittlig vurdering på 3,25 av 5 stjerner.

 

Eign

Aabenraa ligger i det naturskjønne Sønderjylland, omgitt av vann og vakker bøkeskog. Når dere holder ferie i den moderne og sjarmerende skips- og sjøfartsbyen kan dere få oppleve havnen, den hyggelige marinaen med tilhørende sandstrand, en av Danmarks lengste gågater med torg og butikker, en gammel bydel med toppede brostein og velbevarte hus samt kunstmuseet Brundlund Slot. Aabenraa er et interessant feriemål på grunn av mange oldtidsminner og krigsminnesmerker, den gamle Hærvej, flott natur og mange kulturelle og fornøyelige arrangementer og severdigheter.

 

Strande

På marinaen i Aabenraa kan dere benytte en deilig, barnevennlig sandstrand med grunt vann og en lang badebro. Området byr generelt på fine badestrender med grunt og stille vann. Strendene varierer mellom åpne sandstrender og smale steinstrender, der trærne vokser nesten helt ned til vannkanten. Kysten ved Aabenraa Fjord har mange idylliske bukter og øyer, og her er det lett å finne et uforstyrret sted.

Natur

Aabenraa er omgitt av vakker bøkeskog med skogsjøer, fjorder med hyggelige bukter og bakket landskap med levende hegn. Halvøya Løjtland, rett nord for Aabenraa, er preget av frodige morenebakker, kupert landskap og deilige strender. Ved Varnæs Hoved - et fredet område med en stor leirklint rett syd for Aabenraa Fjord, er landskapet vekslende med åker, eng, myr, steile skråninger, små skoger og en sjø med skogkledde skrenter.

Aktiviteter

Det er særdeles gode vandremuligheter i de mange skogene som ligger rundt Aabenraa. Golfspillere kan besøke Aabenraa Golfklub og prøve 18-hullers golfbanen som ligger i et bløtt, bakket landskap med sjø og levende hegn, omgitt av hav (10 km). Dere kan fiske langs kysten eller i en av de mange Put & Take fiskeparkene på eignen. Det er også mulig å ta med på en fiskeskøyte på havfiskeri fra Aabenraa Havn. Ta en tur med den historiske jernbanen (mellom Aabenraa og Rødekro) eller seil en tur med hjuldamperen fra Aabenraa eller Haderslev. Dere kan også leie ridehester mange steder på eignen. Svømmehallen i Aabenraa har åpent hele året. I sommerperioden kan dere oppleve byfester, ringridning, dyrskuer og markeder i Aabenraa.

Severdigheter

På Sønderjyllands Søfartsmuseum i Aabenraa kan dere se noen av de gjenstandene som Aabenraa-skipene brakte med hjem fra verden i 1700- og 1800-tallet. Det smukke, hvite Brundlund Slot i Aabenraa er omgitt av skog, vann og hageanlegg. Slottet er i dag innredet som kunstmuseum, som blant annet huser en stor C.W. Eckersberg-samling. Ta en tur til halvøya Løjtland som er preget av kupert natur, idylliske hulveier og nydelige, gamle hus med stråtak (7 km). En av Danmarks best bevarte gravhøyer, Myrpold, ligger nydelig ved fjorden i nærheten av Avbæk. Gravkammeret inneholdt gravgaver og 10 skjeletter da det ble funnet (8 km). Et par kilometer østpå ligger langdyssen Tvekløft.

Utfluktsmål

Besøk den hyggelige og naturskjønne Barsjø ut for Løjtland og nyt den uspolerte atmosfæren(11 km til fergen). Gråsten Slot og Slotshave er omgitt av smukk, sønderjysk natur med skog og sjø. Den rikt dekorerte slottskirken og den blomsterrike slottshagen er åpne for publikum (20 km). Ta på en dagstur til den tyske grensen som er bare 25 km fra Aabenraa. Dybbøl Mølle (opprinnelig fra 1744) lå tidligere midt i et militært område og er i dag innredet med bilder og minner fra slagmarken (30 km). I Universe i Nordborg på Als kan barn og voksne lære naturvitenskap gjennom lek (56 km). I LEGOLAND® er det fart, spenning og opplevelse for alle i familien. Parken byr blant annet på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye mer (94 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Aabenraa

Søk feriehus
 
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Aabenraa Herregård, Aabenraa

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 23   •   Soverom: 8
   Husdyr tillatt : 2   •   4000 m till vann
   Reg. nr.: 63-1200

    
   1 uke fra NOK 16207,-