Lei feriehus in Veddinge Bakker - Book her

Feriehus in Veddinge Bakker, Sjælland, Danmark til utleining!

Veddinge Bakker er et grønt og kupert feriehusområde med utsikt til Sejrøbugten

 

Gjestevurderinger fra Veddinge Bakker

 
 

5 gjester har gitt Veddinge Bakker en gjennomsnittlig vurdering på 3,60 av 5 stjerner.

 

Eign

Det naturskjønne og fredelige ferieområde Veddinge Bakker ligger i et kupert område tett på skog og strand. Her kan dere nyte utsikten over Sejrøbukten og Sjællands Odde fra de fleste feriehusene eller fra bakkene. Dere er tett på gårdbutikker, landsbyer med innkjøpsmuligheter, gode restauranter, golfbaner samt flere interessante attraksjoner. Besøk f.eks. Odsherred Zoo, Dragsholm Slott eller Sommerland Sjælland, som ligger like i nærheten. Veddinge Bakker er et ideelt feriemål for de som gjerne vil være omgitt av nydelig natur og samtidig bo i nærheten av severdigheter for hele familien.

 

Strande

Ved Veddinge Bakker kan dere benytte dere av en god og barnevennlig badestrand. Her er det også gode betingelser for lystfiskere og windsurfere. Ved Hønsinge Lyng, 7 km nord for Veddinge Bakker, ligger en av Odsherreds beste strender. Den deilige, barnevennlige sandbadestranden er omgitt av lave sanddyner, og for å komme til stranden skal dere over en bro, som forbinder kysten med revlene.

Natur

Veddinge Bakker er omgitt av kuperte skogområder, som går nesten helt ut til strandkanten. Fra høyen Esterhøj bak Veddinge Bakker kan dere nyte en fantastisk utsikt over Sejrøbugten. Ved Ordrup, litt sør for Veddinge Bakker, finner dere landtangen Ordrup Næs, som er et delvis fredet naturområde med løv- og nåletrær. Her beiter ofte både sauer og kyr. Fra spissen av odden kan dere oppleve både marsvin og steinkobbe, hvis dere er heldige. Det fredede området Vesterlyngen ved Havnsø er Sjællands største hedeområde. Her kan dere oppleve et enestående område med gressmarker, småsjøer, lyng og sjelden flora (20 km).

Aktiviteter

Lystfiskere har gode muligheter i Odsherred og kan fiske fra kysten, i Put&Take sjøer samt fra en fiskekutter på havet. Og golfspillere kan besøke de to nærliggende golfbanene hos Dragsholm Golfklub, ca. 7 km sør for Veddinge Bakker, og Odsherred Golfklub, som ligger ca. 16 km mot nordøst. På Ordrup Næs kan dere følge en sti hele veien rundt i det naturskjønne området, som også egner seg fint til å fly med drage på grunn av de gode vindforholdene på nesset. Og ca. 50 m fra land ligger det en gammel steinalderboplass, som dere kan dykke ned i og utforske.

Severdigheter

Ved Høve, rett bak Veddinge Bakker, ligger høyen Esterhøj, som rommer 3 gravhøyer fra bronsealderen. Dessuten er det på høyen en enestående utsikt i alle retninger. 3 km fra ferieområdet kan dere besøke Odsherred Zoo, Danmarks eneste Zoo og Rescuecenter. Her kommer dere helt tett på dyrene, som lever i naturlige omgivelser. I Tropehuset kan dere se på spennende dyr fra Sør-Amerika. Og forskjellige steder i parken går påfugler, kaniner og høns fritt rundt.

Utfluktsmål

Besøk det nydelige, hvite Dragsholm Slott, som er Danmarks eldste slott fra den tidlige middelalder. Slottet er omgitt av en nydelig slottspark og byr dessuten på en gourmetrestaurant (11 km). Sommerland Sjælland er en herlig familiepark med mer enn 60 festlige aktiviteter for hele familien. Ta en hyggelig tur i en kano, prøv en vill tur i rutsjebanen, hold balansen i det kjempestore klatrestativet eller ta en tur i Sjællands største vannland (13 km). Fra Havnsø kan dere ta fergen til den uspolerte Nekselø. Her blir dere møtt av en helt anden verden. Øya er uspolert, bakket, meget naturskjønn og fylt med fugler. Seilturen tar ca. 20 min. og det tar ca. 2 timer å gå rundt øya. Dere kan også seile til Sejerø, som har Danmarks mildeste klima. Her finner dere kupert landskap, mange små badestrender og mange gravhøyer og en bautastein.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Feriehus in Veddinge Bakker

Søk feriehus