Lei feriehus i Udsholt Strand - Book her

Feriehus i Udsholt Strand, Sjælland, Danmark til utleining!

Udsholt Strand ligger ved Kattegat i naturskjønne omgivelser på Sjællands nordkyst.

 

Gjestevurderinger fra Udsholt Strand

 
 

13 gjester har gitt Udsholt Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,23 av 5 stjerner.

 

Eign

Like i nærheten av Kattegats kyst, som innbyr til en forfriskende dukkert, ligger Udsholt Strand. Nyt den salte havluften, bølgenes brusen og den deilige naturen. Udsholt Strand er det perfekte feriestedet for de, som gjerne vil ligge på stranden og sole seg, men også en gang imellom vil ha mulighet for å nyte øyen Sjælland, som har mange interessante tilbud. I en radius på 2 km finner De dagligvarebutikker, og de nærmeste større byene er Hillerød (ca. 30 km) med Frederiksborg Slot som vartegn, og Helsingør (ca. 32 km), som også blir kaldt 'Porten til Øresund'.

 
Lang badebro på den dejlige badestranden i ferieområdet Udsholt Strand Sti til stranden i feriehusområdet Udsholt Strand Badegjester på den lange badestranden i Udsholt Strand Badebroen på den brede sandstranden i Udsholt Strand
 

Strande

Udsholt Strand er veldig barnevennlig. Den herlige, brede Smidstrup Strand er en sandstrand med stein, sandbunn, Blått Flagg og badebro med rekkverk og trapp. I sommerperioden er det livreddere på stranden. Ved siden av livredderposten finner De et bålsted. Stranden er en av de få stedene i Danmark, der De må tenne bål. Det er store grønne områder bak stranden. Nyt den enestående utsikten fra stranden eller badebroen.

Natur

Heatherhill ved Rågeleje er et stort, fredet, bakket og veldig naturskjønt område, som går helt ned til Kattegat. Hovedparten av Heatherhill er dekket med hede og lyng, og sauene går fritt omkring på de lyngkledde bakkene (ca. 3 km). Skråningen Gilbjerghoved ved Gilleleje (ca. 8 km) ligger ca. 35 moh. Herifra er det en fantastisk utsikt over det omkringliggende område og Kattegat, og i klart vær kan De se til Hesselø. Gilbjerg er et yndet sted for trekkfugler. Tibirke Bakker er et herlig, fredet naturområde med lyngkledde bakker. Fra et utsiktspunkt i området er det en flott utsikt over Arresø, Gribskov og en bit av Roskilde fjord (ca. 12 km).

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten og spesielt ved revet ut for Smidstrup Strand. Desuten finnes det i dette området også Put & Take fiskesjøer. I Nordsjælland finnes det et utall av golfbaner. Av disse er banene ved Passebækgård Golfklub (ca. 12 km), Gilleleje Golfklub (ca. 16 km), Helsinge Golfklub (ca. 18 km) og Asserbo Golfklub (ca. 23 km) de nærmeste. De høye skråningene og de gunstige vindforholdene ved Heatherhill gjør dette naturområdet til et attraktivt sted for paragliders. I badebyen Gilleleje (ca. 8 km) finner De tennisbaner, og deilige naturopplevelser venter langs de mange vandreruter i området.

Severdigheter

Besøk Smidstrup Farmen, der De kan oppleve hele paletten av danske bondegårdsdyr, kjøre traktor og ride på ponyer (ca. 4 km). Besøk badebyen Gilleleje (ca. 8 km) med den gamle bydelen, de idylliske streder og de små fiskerhus. På byens hyggelige havn, der det hersker en livlig aktivitet og en stemningsfull atmosfære, kan det kjøpes fisk direkte fra fiskebåtene (ca. 6 km). På Gilleleje Museum kan De oppleve utstillinger om fiskeri og bl.a. se et gammelt fiskerhus. Ved det naturskjønne, fredede området Rusland ved Dronningmølle er det bl.a. et kunstmuseum og en stor samling av bronsestatuer i det fri (ca. 16 km).

Utfluktsmål

I Nordsjælland finnes flere interessante slott. Bl.a. Frederiksborg Slot, som med tårnene og spirene sine har et nesten eventyraktig utseende (ca. 28 km), Kronborg Slot i Helsingør (ca. 32 km) og Fredensborg Slot, som er Dronning Margrethes sommerresidens (ca. 33 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbyggningene og den vakre gamle parken danner en spennende ramme om kunsten (ca. 38 km). Karen Blixen Museet på Rungstedlund er innrettet med galleri, utstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbildeavdeling, bibliotek og kafé (ca. 44 km). Besøk også hovedstaden København med dens levende kulturliv, museer, musikk, teatre, gallerier, fornøyelser, Europas lengste gågate 'Strøget' og et utall av attraksjoner (ca. 63 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

6 Feriehus i Udsholt Strand

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Udsholt Strand Feriehus, Udsholt Strand

   Reg. nr.: 93-1804

   5 m till vann

   Soveplasser: 10

   Soverom: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Udsholt Strand Feriehus, Udsholt Strand

   Reg. nr.: 93-1923

   1250 m till vann

   Soveplasser: 10

   Soverom: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Udsholt Strand Feriehus, Udsholt Strand

   Reg. nr.: 93-1911

   1400 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Udsholt Strand Feriehus, Udsholt Strand

   Reg. nr.: 93-1921

   650 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Udsholt Strand Feriehus, Udsholt Strand

   Reg. nr.: 93-1816

   1100 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Udsholt Strand Feriehus, Udsholt Strand

   Reg. nr.: 93-1785

   650 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Udsholt Strand Feriehus, Udsholt Strand

   Reg. nr.: 93-1801

   1500 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 4