Lei feriehus in Udby - Book her

Feriehus in Udby, Sjælland, Danmark til utleining!

Udby er et lite, hyggelig feriehusområde på det naturskjønne Tuse Næs i Odsherred

 

Gjestevurderinger fra Udby

 
 

3 gjester har gitt Udby en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Det rolige og hyggelige feriehusområdet Udby er et flott og kupert naturområde på nordsiden av halvøya Tuse Næs i Odsherred. Fra området har dere utsikt over Holbæk Fjord, Lammefjorden og Orø. Udby er et ideelt ferieområde, dersom dere gjerne vil bade, fiske, spille golf, nyte naturen og ta på tur til noen av Odsherreds mange severdigheter. Opplev f.eks. den flotte Kisserup Mølle, Odsherred Zoo og Sommerland Sjælland. Dere kan handle i dagligvarebutikker i området, og 15 min. kjøring vekk ligger Holbæk, som blant annet byr på havnemiljø, butikker, restauranter, gallerier, wellness og seilturer på fjorden.

 
Utsikt over Isefjord og feriehusene i skogkanten i Udby Feriehus i grønne omgivelser i ferieområdet Udby Velbeliggende feriehus med utsikt over Isefjord Utsikt til lystbåthavnen Hørby Havn fra stien langs kysten i Udby
 

Strande

Halvøen Tuse Næs har mange fine badestrender og de beste ligger ved Løserup og Kisserup. I Sejrø-bukten, mot vest, ligger noen av Odsherreds beste strender. Dere kan f.eks. bade ved Hønsinge Lyng, hvor det er en deilig, barnevennlig sandbadestrand med lave sanddyner. For å komme til denne stranden skal dere over en bro, som forbinder kysten med revlene (26 km). Ved Høve Strand skaper vinden fine betingelser for windsurfere (30 km).

Natur

Udby og Tuse Næs er kjennetegnet av nydelig natur med bøkeskog, åker og eng og hav på nesten alle sider. Nær Udby ligger den skjønne Hønsehals Skov og på halvøyas sydøstlige del finner dere den store Bognæs Skov. I Grevinge Skov ved Herrestrup kan dere se mange steindysser, og midt i skogen ligger det en steindysse med et stort gravkammer (14 km). Ved Ordrup, litt sør for Veddinge Bakker, finner dere landtangen Ordrup Næs, som er et delvis fredet naturområde med løv- og nåletrær. Her beiter ofte både sauer og kyr. Fra spissen av odden kan dere oppleve både marsvin og steinkobbe, hvis dere er heldige.

Aktiviteter

Tuse Næs er et ideelt ferieområde for naturelskere, lystfiskere og golfspillere. Dere kan gå tur og sykle i skogene, fiske langs kysten eller fra en fiskekutter på havet samt spille golf i Holbæk Golfklub. Golfklubben har en enestående beliggenhet, direkte ut til halvøya Kirksbærholmen. I Holbæk kan dere utfordre hverandre i Gokart-land, som har et stort, flott utendørsanlegg. Og i Holbæk Klatrepark kan dere prøve en svevebane og klatre i tretoppene - en spennende og utfordrende opplevelse for hele familien. Besøk ev. også Søbadet Venedig ved Isefjorden i Holbæk, som arrangerer festlige sommeraktiviteter for hele familien. I Hamam Tyrkisk Bad i Holbæk kan dere få wellness og velvære for kropp og sjel.

Severdigheter

Det er mange kunsthåndverkere på Tuse Næs og ofte kan dere få besøke dem på deres gallerier, atelier, verksteder og utstillinger. I Tuse Kirke kan dere se enestående kalkmalerier fra tiden 1460-1480. Udflugter Besøk det smukke, hvite Dragsholm Slott, som er Danmarks eldste slott fra den tidlige middelalder. Her kan dere dessuten oppleve en nydelig slottspark og en gourmetrestaurant (11 km). På Museum Odsherred i Asnæs kan dere se malerier og billedkunst av Odsherredsmalere og Malergården i Plejerup utstiller malerier av områdets natur (18 km). Odsherred Zoo er Danmarks eneste Zoo og Rescuecenter. Her lever dyrene i naturlige omgivelse og dere kommer helt tett på dem. Se også de spennende dyrene fra Sør-Amerika i Tropehuset. Og forskjellige steder i parken går påfugler, kaniner og høns fritt rundt.

Utfluktsmål

I Holbæk kan dere shoppe, spise på restaurant, nyte stemningen på den hyggelige marinaen og besøke gallerier og museer (23 km). Besøk Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk. Her blir fortiden levendegjort. Følg livet og hverdagen i den lille landsbyen slik det også foregikk i begynnelsen på 1900-tallet. Andelslandsbyen er et annerledes friluftsmuseum, hvor dere kan røre dyrene, se gamle håndverk bli utført, dufte til nylaget mat og kjøpe med hjem. Et besøk her er en stor opplevelse for hele familien. Den herlige familieparken Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 morsomme aktiviteter for hele familien. Dere kan padle kano, kjøre i rutsjebanen, klatre i et digert klatrestativ eller svømme i Sjællands største vannland her (24 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

2 Feriehus in Udby

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Udby Feriehus, Udby

   Reg. nr.: 94-6007

   150 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3