Lei feriehus i Tørslev Hage - Book her

Feriehus i Tørslev Hage, Sjælland, Danmark til utleining!

Tørslev Hage er et stille og hyggelig feriehusområde ved Roskilde Fjord.

 

Gjestevurderinger fra Tørslev Hage

 
 

gjester har gitt Tørslev Hage en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

I Hornsherred på Nordsjælland ligger det stille, naturskjønne feriehusområdet Tørslev Hage - rett ut til Roskilde Fjord. Her kan dere bade, fiske, seile, vandre, sykle og nyte solnedgangen over fjorden. Landsbyen Tørslev 2 km ligger inne i landet, og her finner dere innkjøpsmuligheter samt mange gårder som ligger sentralt rundt dammen. Tørslev Hage ligger i et område med mange severdigheter. Dere kan blant annet oppleve et fredet fuglereservat, mange slott og en golfbane i umiddelbar nærhet. De nærmeste større byene er Jægerspris og Frederikssund som begge ligger 8 km fra Tørslev Hage. I Roskilde (37 km) og København (51 km) finner dere byliv og attraksjoner for hele familien.

 

Strande

Ved Tørslev Hage finner dere en deilig, barnevennlig strand. Stranden har myk strandbunn med stein og veldig grunt vann. Fjorden er velegnet til både bading og seilas og fiskeri.

Natur

Tørslev Hage ligger i et naturskjønt område med fjord og et rikholdig dyre- og fugleliv. Tett på feriehusområdet ligger et fredet fuglereservat med blant annet svaner, ender, gråmåker og gråhegrer. I Jægerspris Nordskov kan dere se Danmarks eldste eiker. Tre av de tusenårige eikene kalles for Storkeegen, Snoegen og Kongeegen. Her finner dere dessuten et utall av tur- og sykkelstier (14 km). Arresø, på den andre siden av Roskilde Fjord, er Danmarks største sjø. Her kan dere vandre og sykle langs sjøen eller ta på en hyggelig seiltur på sjøen (22 km).

Aktiviteter

Roskilde Fjord innbyr til bading og seilsportsaktiviteter. Det er blant annet veldig populært å surfe eller padle i kano og havkajakk på fjorden. Dere kan også vandre og sykle på sykkelstien langs fjorden. Lystfiskere kan fiske horngjel og havørret som det er ganske mye av i Roskilde Fjord, eller besøke en av traktens Put & Take fiskesjøer. Golfspillere kan besøke Frederikssund Golfbane som ligger bare et par km fra Tørslev Hage.

Severdigheter

Få minutters kjøring fra Tørslev Hage ligger middelalderslottet Jægerspris Slot. Her kan dere oppleve minnestuer, utstillinger og en nydelig slottspark. I Gerlev Rosenpark kan dere se over 5000 vakre planter (4 km). I sommerperioden kan dere kjøpe nymalt mel på den historiske Jægerspris Mølle (8 km). Den hyggelige handelsbyen Frederikssund byr på gågate, butikker og gode spisesteder. Men byen er også vikingenes hjemsted og hele sommeren blir det oppført vikingspill i byen (8 km). Vikinglandsbyen ved Frederikssund er en smukt beliggende, velbevart landsby med hus og skip. Ved Skibby kan dere besøke Selsø Slot fra renessansen og se landets mest fornemme riddersaler med kjempestore malerier, skiftende utstillinger, landets eldste intakte kjøkken og et fangehull. Dessuten kan dere nyte synet av det smukke, fredede fuglereservatet ved Selsø Sø (10 km).

Utfluktsmål

J.F. Willumsens Museum i Frederikssund utstiller malerier, keramikk, skulpturer og fotografier til J.F. Willumsen (8 km). I den sjarmerende byen Kulhuse på spissen av Hornsherred i Nordsjælland finner dere en hyggelig havn med fergeforbindelse til Sølager. Fergen tar med både sykler og biler, og overfarten tar bare 8 minutter (18 km). På Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan dere få et spennende innblikk i vikingenes og skipenes historie. Og dere kan prøve en seiltur på Roskilde Fjord på en av skipene til museet (36 km). En 45 minutter lang kjøretur tar dere til hovedstaden København, der dere kan besøke alle de kjente attraksjonene, som for eksempel Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slott, København Zoo og mange fler (61 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Tørslev Hage

Søk feriehus