Lei feriehus i Tisvildeleje - Book her

Feriehus i Tisvildeleje, Sjælland, Danmark til utleining!

Det populære ferieområde Tisvildeleje ved kysten på Nordsjælland byr på en skjønn badestrand, fargestrålende badehus, et livlig byliv, nydelig skog og mange deilige feriehus. I Tisvildeleje finner dere alt, dere kan ønske dere av en ferie i feriehus i Danmark.

 

Gjestevurderinger fra Tisvildeleje

 
 

23 gjester har gitt Tisvildeleje en gjennomsnittlig vurdering på 4,26 av 5 stjerner.

 

Eign

Tisvildeleje ligger ved Nordsjællands skjønne kyst, direkte ved de fredede Tibirke Bakker, som lokker med de lyngkledde bakkene sine og den fantastiske utsikten over Arresø, Danmarks største sjø, Gribskov og Roskilde Fjord. Her kan De nyte en opplevelsesrik ferie, som ikke bare består av et skjønt badeliv ved den barnevennlige sandstranden, men som også byr på opplevelser i Tisvildeleje med innbydende restauranter, gallerier, butikker og et loppetorg hver lørdag om sommeren.

 
Det naturskjønne Tisvilde Hegn bak den dejlige badestranden i ferieområdet Tisvildeleje Livredderpost på den brede sandstranden i ferieområdet Tisvildeleje Badegjester på den innbydende sandstranden i Tisvildeleje Hyggelige og fargestrålende badehus bak stranden i Tisvildeleje
 

Strande

Den kilometer lange, hvite og barnevennlige sandstranden i Tisvildeleje har også det Blå Flagget. Stranden ved Rågeleje (ca. 9 km), som er en lang, deilig badestrand med fint sand og få stein, og som ligger godt i ly for vinden, har også over Blått Flagg, og i skoleferien holder en livredder øye med badegjestene. Stranden ligger langs strandpromenaden og Strandvejen. Da stranden vender mot nordvest og derfor ligger relativt ubeskyttet ut til Kattegat, er det også gode forhold for wind- og kitesurfere. Også den deilige, barnevennlige sandstranden i Liseleje (ca. 14 km) fortjener et besøk. Her finner De bortsett fra det Blå Flagget også innbydende klitter, og i skoleferien er det også en livredder her. Denne stranden kan også anbefales til windsurfing.

Natur

Nyt et par deilige timer i det bakkede området Tibirke Bakker, som er en del av skogen Tisvilde Hegn. La fantasien få fritt løp i den enestående Troldeskov, der de gamle, krokede trær danner interessante former og figurer. Arresø (ca. 6 km) er med de 40 km2 sine Danmarks største sjø. Her er det gode muligheter for vandre- og sykkelturer langs sjøen. En sykkeltur sjøen rundt er 50 km lang. Det er også mulig å ta en hyggelig seiltur på sjøen. Gribskov (ca. 13 km) er med sine ca. 5000 ha en av Danmarks største skoger. Her finnes det et utall av merkede vandre- og sykkelruter og flere vakre og historiske steder. Ved Gribskov ligger også Esrum Sø, flott omgitt av uberørt landskap med skog og eng. Her kan De bade, seile og studere fugler i fuglereservatet.

Aktiviteter

Både i Tisvildeleje og i Liseleje (ca. 9 km) er det sommeren igjennom tallrike arransjementer. Gled Dem til å oppleve dragefestivalen, markedsdager og midsommerfesten med fakkeltog og stort Sankt Hans bål på stranden. For lystfiskere er det gode muligheter for kystfiskeri langs hele Nordsjællands kyst. I Nordsjælland finnes det et utall av golfbaner. Asserbo Golfklub (ca. 14 km) er den eldste og beste i Danmark og ligger i et deilig naturområde ved Arrenakke Bakke. Her finner De utfordringer for såvel nybegynnere som øvede. Ved Rågeleje (ca. 9 km) ligger Heatherhill, der de høye skrentene og gunstige vindforholdene gjør dette naturområdet til et attraktivt sted for paragliders. Vindforholdene gjør desuten området velegnet for windsurfere.

Severdigheter

Besøk Tibirke Kirke, som er plasert på det stedet, der det i oldtiden fanntes et hedensk offersted. Helene Kilde, som er en av Danmarks mest kjente sundhetskilder, finner De ved skråningen mellom Tisvildeleje og Kattegat. Det heter seg, at man Sankt Hans natt skal drikke vann fra kilden på helgeninden Helenas grav for å bli kurert for sykdom. Ved foten av Tibirke Bakke fannt man i 1940 en brolagt sti fra Jernalderen 'Oldtidsvejen' - (husk gummistøvlene!). Besøk også Asserbo Slotsruin (ca. 9 km). Slottet ble bygget av munker i det 12. århundrede. Slottet sandet til og ble først i 1849 gravet fri igjen av Frederik VII. Helsinge (ca. 9 km) er en aktiv og hyggelig handelsby med severdigheter, museer, gågate, springvann, butikker og spisesteder.

Utfluktsmål

Besøk den gamle fiskerbyen Gilleleje med den gamle bydelen, de små fiskerhusene og den hyggelige, stemningsfyllte havnen (ca. 19 km). På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er billedhuggeren Tegners skulpturer av gips og marmor utstillet (ca. 28 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbyggningene og den vakre gamle parken danner en spennende ramme om kunsten (ca. 36 km). Karen Blixen Museet på Rungstedlund er innrettet med galleri, utstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbildeavdeling, bibliotek og kafé (ca. 38 km). Besøk også hovedstaden København med attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mere (ca. 57 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

14 Feriehus i Tisvildeleje

Søk feriehus