Lei feriehus i Tengslemark Lyng - Book her

Feriehus i Tengslemark Lyng, Sjælland, Danmark til utleining!

Utleie av feriehuse i Tengslemark Lyng  ved Odsherred

 

Gjestevurderinger fra Tengslemark Lyng

 
 

3 gjester har gitt Tengslemark Lyng en gjennomsnittlig vurdering på 4,67 av 5 stjerner.

 

Eign

Tengslemark Lyng ligger i Odsherred, hvor dere finner en nydelig, variert natur. Det er ikke langt til Rørvig Havn og Havnebyen på Sjællands Odde, hvor dere kan kjøpe friskfanget fisk.  Besøk de mange severdigheter, museer og forlystelser i området. Tengslemark Lyng er et dejlig, skogrikt feriehusområde ved Sejerø Bugt, som strekker seg fra den lille byen Lumsås tett på Sjællands Odde i nord til Høve Strand i syd. Området ligger tett på Sjællands Odde, små stemningsfylte byer, fornøyelser og severdigheter.

 

Strand

Når dere leier feriehus ved Tengslemark Lyng, bor dere ved en av de beste strendene i Sejerø Bugt. Her er det en flott, bred sandstrand med sanddyner med hulninger som gir ly på blåsende dager. Den brede stranden med fint sand og det lave vannet i Sejerø Bugt gjør stranden meget barnevennlig, og den er derfor også helt passende til barnefamilier. Vær oppmerksom på, at det ikke er nogen parkeringsplasser i forbindelse med stranden og heller ingen toalettfasiliteter.

Natur

Naturen ved Odsherred er utrolig vakker og den rommer en del historiske spor i form av f.eks. jettestuer. Det berømte bronsealderfunnet Solvognen ble funnet i Trudholm myr, og dere kan se en kopi av Solvognen på Odsherred Museum. Geopark Odsherred er beskyttet av UNESCO og er et stort område som består av tre høyer, Vejrhøjbuen, Vigbuen og Højbybuen, som ble skapt i istiden.

Aktiviteter

Mensalgård Golfklub og Odsherred Golfklub ligger i nærheten av Tengslemark Lyng. Området egner seg fint til lystfiskere som finner gode fiskeplasser langs den varierte kystlinjen, og Sejerø Bugt tiltrekker  også mange havkajakkseilere. Vil dere på sykkeltur, er det fine, merkede sykkelstier i området, og ruter spesielt til MTB. Dere kan også oppleve naturen ved Odsherred fra hesterygg, hvis dere tar til den nærmeste ridesenter som ligger ved Asnæs. Under de riktige vindforholdene er Sejerø Bugt et ideelt sted for wind- og kitesurfere. Har dere med hund i feriehus, kan dere slippe den løs i hundeskogen ved Asnæs, som ligger i Høve Skov, eller Grønnehave Skov ved Nykøbing Sjælland.

Severdigheter

Nordvestsjælland huser mange talentfulle kunstnere og kunsthåndverkere, som dere kan besøke på galleriene og utstillingsstedene deres, når dere bor i feriehus i Tengslemark Lyng. Odsherred Kunstmuseum viser en stor samling av verkene til Odsherredsmalerne og har skiftende utstillinger (22 km). Gå på oppdagelse mellom mer enn 20 flotte brannbiler og brannslukningsutstyr på Odsherred Brandmuseum (22 km). Jettestuen ved Højby har to kamre, er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Utstilling fra utgravningen kan ses på det nærliggende Stenstrup Museum (2 km).  På det arbeidende møllemuseum Lumsås Mølle kan dere oppleve, hvordan melet males på gammeldags maner (5 km). Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks eldste slott. Her kan dere se den opprinnelige festningen fra den tidlige middelalder med tilhørende fangekjeller (23 km).

Utfluktsmål

Det er ca. 95 km til København med severdigheter som f.eks. museer, gallerier og forlystelser samt butikker, spisesteder og Europas lengste gågate Strøget. Dere kan dessuten besøke attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slott med kronjuvelene, København Zoo og mye annet.  Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs er også verdt et besøk med sine 600 dyr, fordelt på 100 arter (14 km). Nykøbing Sjælland er en hyggelig kjøpstad med gågate, allverdens forretninger og fortauskafeer (10 km). Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur i kano, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland (11 km).  Fra Rørvig Havn kan dere komme med på en kutter f.eks. til en fisketur eller selsafari (16 km).


 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

2 Feriehus i Tengslemark Lyng

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Tengslemark Lyng Feriehus, Tengslemark Lyng

   Reg. nr.: 90-2528

   900 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Tengslemark Lyng Feriehus, Tengslemark Lyng

   Reg. nr.: 90-2531

   800 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3