Lei feriehus i Strøby Ladeplads - Book her

Feriehus i Strøby Ladeplads, Sjælland, Danmark til utleining!

Strøby Ladeplads ligger i naturskjønne omgivelser på Stevns, ut til Køge Bugt, rett nord for den enestående Stevns Klint.

 

Gjestevurderinger fra Strøby Ladeplads

 
 

gjester har gitt Strøby Ladeplads en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Stevns kan by på en flott og spennende kystlinje, en deilig og variert natur, godser, idylliske små lystbåthavner, et rikt kunstnerisk liv og korte avstander til severdigheter for hele familien. På den nordlige delen av Stevns ligger Strøby Ladeplads; et rolig og hyggelig feriested ved strand og skog. Det er innkjøpsmuligheter og spisesteder i området, og den nærmeste større byen er Køge, som ligger 13 km mot nord.

 

Strande

Stranden ved Strøby Ladeplads er en fin sandstrand med godt badevann. Det er stein ved vannkanten, men en badebro gjør det mulig å komme utenom steinene og ut til sandbunnen.

Natur

Litt syd for Strøby Ladeplads, ute ved kysten, ligger Gjorslev Bøgeskov, som er en variert gammel bøkeskog med bl.a. 55 gravhøyer og et utall av gode vandrestier. Ca. 10 km syd for området starter den 15 km lange Stevns Klint, som med de kritthvite krittklintene sine strekker seg mer enn 40 meter opp fra kysten. Opplev den bemerkelsesverdige klinten fra utsiktspunktene eller kysten ved Højerum, Boesdal Kalkbrud eller Holtug Kridtbrud. Fra Rødvig til Boesdal kan De vandre langs stranden. Ved Holtug Kridtbrud finnes en rekke sjeldne planter.

Aktiviteter

Det er virkelig gode fiskemuligheter i området bl.a. langs kysten, på havet eller i Tryggevælde Å. Det finnes mange golfbaner i området, bl.a. ved Herfølge (15 km), Køge Golf Klub (14 km), Golf Club Harekær og Skovbo Golfklub ved Borup (32 km).

Severdigheter

I Magleby finner De en kjempestor jettestue fra bronsealderen (7 km). Gjorslev Slot er bygget av kalkstein fra Stevns Klint. Slottet er omgitt av vollgrav og en vakker park i engelsk stil med en sjø. Det er mulig å få en rundvisning på slottet. Besøk Køge, som kan by på en hyggelig, gammel bydel med flotte hus fra 1600-tallet, en stemningsfyllt lystbåthavn, museene Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjs Museum, en flott kirke, gågate, torgedager og gode spisesteder (14 km). Gå ikke glipp av Stevns største severdighet; den 15 kilometer lange og opp til 41 meter høye krittklinten Stevns Klint. Den nordlige delen av klinten starter ca. 10 km syd for Strøby Ladeplads. ''Flagbanken'' er klintens mest dramatiske punkt med en enestående utsikt, og ligger ved Stevns Natur Center. Desuten er den gamle kirken ved Højerup, som ligger helt ute ved klinten, verdt et besøk. Rødvig er en hyggelig havneby med både fiskerihavn og lystbåthavn og det interessante Rødvig Skibsmotormuseum (19 km).

Utfluktsmål

Hovedstaden København med levende kulturliv, museer, musikk, teatre, gallerier, fornøyelser og Europas lengste gågate ''Strøget'' og attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer ligger 43 km fra Strøby Ladeplads. Bonbonland i Holme Olstrup har mer enn 70 aktiviteter for hele familien - til vanns, til lands og i luften (51 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Strøby Ladeplads

Søk feriehus