Lei feriehus i Stillinge Strand - Book her

Feriehus i Stillinge Strand, Sjælland, Danmark til utleining!

Stillinge Strand er et populært ferieområde med en deilig strand - tett på Vestsjællands severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Stillinge Strand

 
 

1 gjester har gitt Stillinge Strand en gjennomsnittlig vurdering på 5,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Stillinge Strand ligger i Musholm Bugt ved Vestsjællands kyst, i et område, som har flere oldtidsfunn, minnesten, et rikt fugleliv og severdigheter for hele familien. I nærheten av ferieområdet finner De forretninger, restauranter, minigolf og iskjosker. Den nærmeste større byen er Slagelse, som ligger ca. 13 km fra Stillinge Strand.

 

Strande

Stillinge Strand er en bred, barnevennlig strand med fint sand. Stranden har det Blå Flagget, er velegnet til rullestolsbrukere og har desuten en minigolfbane. Windsurfere finner også gode betingelser her. Kongsmark Strand er en sandstrand med enkelte stein. Stranden er også særdeles velegnet til windsurfing og vandreturer og tidlig om morgenen kan De, med litt hell, finne rav i strandkanten her. Gå ikke glipp av den herlige solnedgangen fra stranden.

Natur

Slagelse Lystskov (ca. 13 km) er et herlig skogområde med bl.a. sjøen ''Studentersøen''. Halvøyen Reersø har en enestående natur med bl.a. 3 våtområder; Flasken, Skiften og Vejlen, der det lever vadefugler og ænder. Fra utsiktstårnet på stedet kan De studere fuglelivet (ca. 17 km). Danmarks 4. største sjø Tissø (ca. 17 km) og den omgivende naturen er et fredet område med mange vade- og vannfugler. Ved sjøens østside finner De den lille bøkeskogen ''Klinteskov'', som har et høytliggende, bakket og variert landskap. Tissø er blitt lagt ut som et EU-fuglebeskyttelsesområde.

Aktiviteter

Langs kysten er det gode fiskemuligheter og De kan også fiske i ferskvannssjøen Tissø. Golfspillere kan utøve sporten deres på Korsør Golf Klubs baner (ca. 18 km). Både stranden og den herlige naturen innbyr til lange spaserturer.

Severdigheter

Minnestenene i Mullerup Mose indikerer de stedene, der funn fra steinalderens jegere og fiskere laget om Danmarks historie (ca. 7 km). Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse er en 1000 år gammel vikingeborg. Et museum utstiller funn fra utgravninger (verktøy, våpen, klesdrakter o. lign.) og rekonstruksjoner (ca. 11 km). Besøk byen Slagelse, som har en gammel bydel, som er blitt restaurert med brostein på veiene. Byen har desuten et interessant museum med en kjøpmannsgård, spennende historiske samlinger, gallerier og gode innkjøpsmuligheter og spisesteder (ca. 13 km).

Utfluktsmål

Besøk halvøyen Reersø med de stråtekte, hvitkalkede bindingsverkshusene fra 1700-tallet, en liten, hyggelig fiskerihavn, Reersø Museum, en enestående natur med et rikt fugleliv og de mange verksteder og utstillinger til kunsthåndverkerne(ca. 17 km). På østsiden av Tissø finnes hele 7 herregårder med vakre alléer, omgitt av marker og skog (ca. 17 km). Rundt landsbyen Bjerge finnes flere jettestuer, bl.a. Regnarshøj ved Bjerge by og Rævehøj, der De har en praktfull utsikt over Storebælt (ca. 18 km). Birkegårdens Haver ved Tågerup er en fryd for øyet. Opplev en engelsk, japansk og dansk hage og en dyreinnhegning med tamme dyr (ca. 31 km). Bonbonland i Holme-Olstrup har mer enn 70 aktiviteter for hele familien - til vanns, til lands og i luften (ca. 54 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Feriehus i Stillinge Strand

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 3250,-

    

   Stillinge Strand Feriehus, Stillinge Strand

   Reg. nr.: 91-2510

   350 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3