Lei feriehus i Smidstrup Strand - Book her

Feriehus i Smidstrup Strand, Sjælland, Danmark til utleining!

Ferieområdet Smidstrup Strand ligger på Sjællands nordkyst, og når dere holder ferie i et feriehus her, bor dere tett på badestrender, flott natur, hyggelige feriebyer og interessante severdigheter for hele familien. På grunn av de mange aktivitetsmulighetene er feriehusutleie populært i Smidstrup Strand.

 

Gjestevurderinger fra Smidstrup Strand

 
 

15 gjester har gitt Smidstrup Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,13 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet Smidstrup Strand ligger midt mellom Rågeleje og Gilleleje. Her finner dere en deilig strand, skjønne naturområder, fred, ro, gode aktivitetsmuligheter og severdigheter for hele familien. Smidstrup by ligger litt inne bak kysten, og her finnes det innkjøpsmuligheter og spisesteder.

 
Utsikt over Smidstrup Strand fra de høye bakkenebak kysten Utsikt langs den brede stranden i feriehusområdet Smidstrup Strand Livredderpost på den hvite sandstranden i Smidstrup Badebro på badestranden i ferieområdet Smidstrup Strand
 

Strande

Den deilige, brede sandstranden med stein har sandbunn, Blått Flagg og badebro med rekkverk og trapp. I sommerperioden er det livreddere på stranden. Ved siden av livredderposten finner De et bålsted. Smidstrup Strand er et av de få stedene i Danmark, der De kan få tenne bål på stranden. Det er store grønne områder rett bak stranden. Nyt den enestående solnedgangen fra stranden eller badebroen.

Natur

Gilbjerghoved ved Gilleleje ligger ca. 35 moh. Herifra er det flott utsikt over området og Kattegat, og i klart vær kan De se til Hesselø. Gilbjerg er et yndet trekksted for fugler. Heatherhill ved Rågeleje er et stort, fredet, bakket og veldig naturskjønt område, som går helt ned til Kattegat. Hovedparten av Heatherhill er dekket av hede og lyngplanter og sauene går fritt rundt på de lyngkledde bakkene (6 km). Tibirke Bakker er et deilig, fredet naturområde med lyngkledde bakker. Fra et utsiktspunkt i området kan De se Arresø, Grib Skov og litt av Roskilde Fjord (12 km). Grib Skov er en av Danmarks største skoger. Her finner De merkede vandre- og sykkelruter, vakre og historiske steder og Esrum Sø, som ligger flott omgitt av uberørt landskap med skog og eng. Her kan De bade, seile og studere fugler i fuglereservatet (17 km). Arresø er Danmarks største sjø. Her kan De vandre og sykle langs sjøen eller ta på en seiltur (20 km).

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten og især ved revet uten for Smidstrup Strand. Det finnes desuten også Put&Take-fiskesjøer i området. Det finnes et utall av golfbaner i Nordsjælland. Av disse er banene ved Gilleleje Golfklub, Helsinge Golfklub, Asserbo Golf Klub og Passebækgård, de nærmeste. De høye skråningene og de gunstige vindforholdene ved naturområdet Heatherhill gjør området til at attraktivt sted for paragliders. Det er tennisbaner til rådighet i Gilleleje. Deilige naturopplevelser venter langs de mange vandrerutene i området.

Severdigheter

Ta på rundtur på Smidstrup-Farmen, der De kan oppleve alle de danske bondegårdsdyrene, kjøre traktor og ride på ponyer (2 km). Besøk Gilleleje med den gamle bydel, de idylliske streder og små fiskerhus. På den stemningsfulle havnen i byen er det livlig aktivitet og ofte kan det kjøpes fisk direkte fra fiskebåtene (6 km). På Gilleleje Museum kan De oppleve utstillinger om fiskeri og bl.a. se et gammelt fiskerhus. På Rudolf Tegners Museum ved Villingebæk er billedhuggeren Tegner¿s skulpturer av gips og marmor utstillet (13 km). Ved det naturskjønne, fredede området Rusland ved Dronningmølle finner De bl.a. et kunstmuseum og en stor samling av bronsestatuer i det fri (14 km). Esrum Kloster er et gammelt cistercienserkloster med en vakker klosterhage og et lite klosterapotek. Klostret ligger veldig flott i naturen ved Esrum Sø (17 km).

Utfluktsmål

I Nordsjælland finnes det flere interessante slott. Bl.a. Kronborg Slot ved 'porten' til Øresund (35 km), Frederiksborg Slot, som med tårnene og spirene sine har et nesten eventyraktig utseende (28 km), og Fredensborg Slot, som er Dronning Magrethes sommerresidens (32 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygningene og den flotte, gamle parken danner en spennende ramme om kunsten (36 km). Karen Blixen Museet på Rungstedlund er innrettet med galleri, utstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbildeavdeling, biblioteksrom og kafé (44 km). Besøk hovedstaden København med det levende kulturliv, museer, musikk, teater, gallerier, forlystelser og Europas lengste gågate 'Strøget'. Her finnes attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer (75 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

7 Feriehus i Smidstrup Strand

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Feriehus, Smidstrup Strand

   Reg. nr.: 93-1572

   300 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Feriehus, Smidstrup Strand

   Reg. nr.: 93-1766

   500 m till vann

   Soveplasser: 7

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Feriehus, Smidstrup Strand

   Reg. nr.: 93-1790

   500 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Feriehus, Smidstrup Strand

   Reg. nr.: 93-1799

   1000 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Feriehus, Smidstrup Strand

   Reg. nr.: 93-1916

   150 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Feriehus, Smidstrup Strand

   Reg. nr.: 93-1780

   1250 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Feriehus, Smidstrup Strand

   Reg. nr.: 93-1786

   900 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 2