Lei feriehus i Skibby - Book her

Feriehus i Skibby, Sjælland, Danmark til utleining!

Skibby er en liten handelsby mellom Roskilde Fjord og Isefjord.

 

Gjestevurderinger fra Skibby

 
 

21 gjester har gitt Skibby en gjennomsnittlig vurdering på 3,48 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ligger ikke langt fra den lille byen Skibby (ca. 13 km) på den nederste delen av halvøya Hornsherred, Bramsnæs. Dette området er preget av landbruk, små landsbyer og noen små fiskerbyer. Her venter dere natur- og badeopplevelser, samt kultur og severdigheter. I de nærmeste større byer, Holbæk (ca. 22 km) og Roskilde (ca. 32 km), fins mange restauranter, gode shoppingmuligheter og kulturelle tilbud. Innen for en radius av 4 km kan dere kjøpe dagligvarer.

 
Utsikt over det lave badevannet til feriehusene og lystbåthavnen i Skibby Badebro ved feriehusområdet Skibby Utsikt til lystbåthavnen fra badebroen i feriehusområdet Skibby Den sjarmerende lystbåthavnen i ferieområdet Skibby
 

Strande

Det er bare få meter til den nærmeste badestranden. Ejby Strand er en stenet strand med badebro, og ligger bare 10 km unna. Herslev Strand (ca. 23 km), en barnevennlig strand med grunt vann og grovt sand, kan også anbefales.

Natur

Kysten ved Isefjord er meget steil, mens kysten ved Roskilde Fjord går jevnt over i strandenger og marker. Ådalen, 'Ejby Ådal' (ca. 10 km), er fredet og ligger i en dyp slukt, like nord for Ejby Havn. Sluktens bredd er terrasseformet og ved munningen i Isefjord er det enger og myr. Ejby Ådal har en interessant flora med mer enn 600 forskjellige, registrerte planter. Roskilde Fjord er et viltreservat. Vannet er grunt overalt i fjorden, med vanndybder som er lavere enn 6 m. Ved Roskilde Fjord fins det et stort antall vannfugler, som yngler på de ca. 30 små øyer og tanger.

Aktiviteter

Holbæk Golfklub ligger bare ca. 18 km fra ferieområdet, og gir en spesiell opplevelse pga. sin enestående beliggenhet, direkte på halvøya Kirsebærholmen. Nyt utsikten over Holbæk Fjord herfra. Roskilde Golf Klub ligger ca. 24 km unna, og i Roskilde finner dere også et bowlingsenter (ca. 31 km). Lystfiskere har gode muligheter for napp langs kysten - f.eks. i Bramsnæs Bugt, hvor dere kan fiske både sjøørret og hornfisk. Besøk det tyrkiske badet i Holbæk (ca. 22 km), som byr på bl.a. dampbad, sauna og massasje.

Severdigheter

På Bramsnæs Museum i Kirke Hyllinge (ca. 5 km) blir fortiden til en opplevelse. Her kan dere beskue objekter, som har å gjøre med menneskets liv i Bramsnæs - fra oldtiden og opp til i dag. Hvis dere vil nyte en gourmet middag, kan dere spise på restauranten Langtved Færgekro, som er kjent for sin herlige beliggenhet, sitt gamle hus i bindingsverk og ikke minst for sitt gode kjøkken (ca. 11 km). I Skibby (ca. 13 km) ligger Selsø Slot, som også inneholder et museum. I dette slottet finner dere en av Danmarks fornemste riddersaler. Legg merke til bl.a. det praktfulle stukktaket og de 2 store Versailles-speil. I Bramsnæs fins mange jettestuer, som forteller om Danmarks bebyggelse i oldtiden. På nordsiden av ådalen, Ejby Ådal, finner dere også en bautasten (minnesten fra Vikingtiden), som kalles Troldbykællingen.

Utfluktsmål

I Holbæk (ca. 22 km) kan dere ikke bare shoppe eller besøke marinaen, men også museet, som består av 13 historiske bygninger og som byr på musikk og teater i gården. Besøk også landsbyen Nyvang, hvor fortiden blir levende. Opplev den gamle smie fra 1869 eller prøv spesialitetene fra Husmandsstedets kjøkken. I Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan dere se skip fra Vikingtiden, samt andre nordiske skip (ca. 32 km). Dragsholm Slot ved Hørve (ca. 44 km) er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidlige middelalder har et fangehull og kan by på mange spøkelseshistorier. Fornøyelsesparken Sommerland Sjælland ved Nykøbing byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien (ca. 57 km). Besøk også hovedstaden København med sitt rojale preg (ca. 62 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Feriehus i Skibby

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Skibby Feriehus, Skibby

   Reg. nr.: 94-0027

   1000 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skibby Feriehus, Skibby

   Reg. nr.: 94-0025

   250 m till vann

   Soveplasser: 5

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skibby Feriehus, Skibby

   Reg. nr.: 94-0026

   300 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skibby Feriehus, Skibby

   Reg. nr.: 94-0018

   250 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 3