Lei feriehus i Roneklint - Book her

Feriehus i Roneklint, Sjælland, Danmark til utleining!

Roneklint ligger i Fakse Bugt mellom de imponerende Stevns Klint og Møns Klint.

 

Gjestevurderinger fra Roneklint

 
 

gjester har gitt Roneklint en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Få hundre meter fra den skjønne Præstø Fjord ligger sommerhusområdet i en rolig natur, som innbyr til tallrike aktiviteter, f.eks. sykkel- eller båtturer. Naturen viser seg fra en helt annen forrykende side, bare få kilometer herfra. Besøk klintene Møns Klint (ca. 45 km mot sydøst) og Stevns Klint (ca. 56 km mot nordøst), og bli imponert av de vakre utsikter. Fra feriehusområdet er det ikke langt til forretninger, og dagligvarer kan kjøpes innen for en radius av 6 km. Den nærmeste større byen er Vordingborg med mange forretninger og severdigheter (ca. 25 km).

 

Strande

Feriehusområdet ligger bare få hundre meter fra en god badestrand, også på halvøya Feddet finner dere en skjønn, bred og hvit sandstrand med små klitter og herlig badevann (ca. 26 km).

Natur

Præstø Fjord er rik på vannfugler, og her kan dere betrakte forskjellige svømme- og dykkender. Feddet, en 5 km lang halvøy, som strekker seg gjennom Præstø Fjord, har en meget vekslende natur. Det fredede hedeområdet med klitter og strandenger har dessuten et rikt fugleliv, som kan studeres fra et fugletårn. Både Præstø Fjord, den lille øya Madderne og Feddet er fuglebeskyttelsesområder. Møns Klint (ca. 45 km) er en sand publikumsmagnet. De forskjellige krittlag, leire og grus gjør at skrenten stadig er i bevegelse. Stevns Klint (ca. 56 km) er med sine hvite krittklinter mer enn 40 m høy. Opplev den bemerkelsesverdige klinten fra mange utsiktspunkter. Flagbanken er det mest spektakulære stedet ved Stevns Klint.

Aktiviteter

Dere kan fiske i f.eks. Præstø Fjord, på Feddet eller i Vesterled Put & Take sjø (ca. 15 km). Lei en kajakk i Roneklint Kajakcenter og ta en tur på egen hånd fra Roneklint strand. Det arrangeres ride- og vandreturer på den fredede halvøya Feddet (ca. 26 km). Rønnede Golfklub (ca. 31 km) kan tilby en naturskjønn og spennende 18-hulls golfbane. Det finnes også en sveveflyklubb ved Rønnede.

Severdigheter

Besøk fyrtårnet ved Roneklint, som er bygd i 1894. Præstø (ca. 14 km) er en sjarmerende, gammel handelsby, som ligger ved Præstø Fjord. Her finner dere mange forretninger, gode restauranter og hyggelige kaféer. Kikk innom pottemakeriet Rødeled og se, hvordan en skjønn skål eller en kopp blir til av en klump leire. Besøk også den vakre handelsbyen Vordingborg (ca. 25 km) med dens mange severdigheter og fritidstilbud. Byens kjennetegn er Gåsetårnet, som hører til en av Danmarks største slottsruiner fra middelalderen. Tårnet er et av de best bevarte middelaldertårn i Norden. Det Geologiske Museum i Fakse (ca. 30 km) stiller ut mer enn 500 forskjellige fossiler. Fakse Kalkbrud er 45 m dypt, her kan dere finne fossiler av f.eks. hai og krokodiller, som levde her for millioner av år siden.

Utfluktsmål

Ta en tur på Præstø Fjord med turbåten Fjordkaperen, som seiler fra Præstø til Fed Havn på Feddet. Bonbonland i Holme-Olstrup (ca. 41 km) byr på mer enn 70 aktiviteter for hele familien, bl.a. rutsjebanen 'Vildsvinet', raftingbane, karuseller, sirkus, barneteater, sjørøversjø og mye mer. Gisselfeld Slotspark er en av Nordeuropas vakreste hager med mange botaniske sjeldenheter. Det er offentlig adgang til parken, som framstår som en engelsk hage (ca. 42 km). I Knuthenborg Safaripark ved Bandholm på Lolland (ca. 84 km) lever ville dyr i 'naturlige' omgivelser - rett rundt bilen deres. Besøk også hovedstaden København med attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer (ca. 100 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Roneklint

Søk feriehus