Lei feriehus i Rørvig - Book her

Feriehus i Rørvig, Sjælland, Danmark til utleining!

Det sjarmerende ferieområde Rørvig på Nordsjælland byr på et hyggelig havnemiljø med røkeri og spisesteder, fergehavn til Hundested, deilige strender, nydelig natur og feriehus for enhver smak. På en ferie i Rørvig er dere omgitt av severdigheter og aktivitetsmuligheter.

 

Gjestevurderinger fra Rørvig

 
 

30 gjester har gitt Rørvig en gjennomsnittlig vurdering på 4,63 av 5 stjerner.

 

Eign

Ved innseilingen til Isefjord ligger det idylliske fiskerleie Rørvig. Her finner dere et hyggelig sentrum med gamle fiskerhus, en stemningsfull ferge-, lystbåt- og fiskehavn med bl.a. flere spisesteder og et røkeri. Fergen seiler til Hundested herfra. Det er gode innkjøpsmuligheter i byen. Så vel i byen som i området, bor det mange kunstnere, og overalt ses gallerier, atelier, samlinger, utstillinger, keramikerverksteder osv.

 
Lang badebro, som går ut til det klare badevannet, ved stranden i Rørvig Den lange stranden i bukten ut for feriehusene i Rørvig Små båter på vannet ut for badebroen ved stranden i Rørvig Rørvigs hyggelige røykeri på den aktive havnen
 

Strande

Rørvig har en vakker og barnevennlig strand med fint, hvitt sand, små klitter og strandrug. Vannet er langgrunt og det er sandbunn. Det er Blått Flagg hele veien langs stranden mellom Nykøbing Sjælland og Rørvig.

Natur

Det er furu- og granplantasjer i og omkring sommerhusområdet ved Rørvig. Landskapet er dessuten preget av vakker strand, bakker, lyngheder og klinter. Rørvig Sandflugtsplantage består av skog og hundre år gamle innlandsklitter. Her finnes et rikt dyre- og fugleliv. Våtområdet Hovvig Fuglereservat ligger et par km syd for Rørvig. Den 27 km lange Isefjordsstien fører rett gjennom området. Dere kan observere fuglene fra et fugletårn. Ved Korshage, nord for Rørvig, holder trekkfuglene til både vår og høst. Skansehage er en lav landtange, 4 km øst for Rørvig, og her fins også et rikt fugleliv.

Aktiviteter

Det er et utall av fiskemuligheter i området, f.eks. langs hele kysten, i områdets bekker, sjøer og kanaler, samt i en av de 4 Put & Take ørretfiskeparker. Sykler kan leies i området og dere kan benytte den 27 km lange Isefjordsstien, foruten skjønn natur kan dere også få se gravhauger og tingsteder her. For golfspillere er her også gode muligheter. Ved Odsherred Golfklub ved Højby finner dere en 18-hulls-bane og Mensalgårds Golfklub har en Pay & Play-bane. Dessuten fins det baner ved Kalundborg og Holbæk. I Nykøbing Sjælland kan dere bowle i byens bowlingsenter (8 km).

Severdigheter

I Rørvig finner dere bl.a. et atelier og et keramikerverksted. I området fins en mengde gallerier og verksteder, og her viser de lokale kunsthåndverkere fram sin kunst. Hver uke sommeren igjennom kan dere oppleve et kremmermarked på Rørvig Havn. Besøk den hyggelige kjøpstaden Nykøbing Sjælland, som ut over et bakerimuseum, en museumshage og Sherlock Holmes Museet, også byr på en gågate med kaféer og butikker.

Utfluktsmål

Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur i kano, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland (9 km) Sjællands Odde har en hyggelig fiskehavn med et røkeri, som er tegnet av den berømte designer Arne Jacobsen (28 km). I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 560 dyr fordelt over 85 arter, et nytt ape- og terrariehus, klappegeiter, lekeplass osv. (26 km). Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidlige middelalder har både fangekjeller og spøkelseshistorier. Til slottet hører en vakker slottspark (35 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

15 Feriehus i Rørvig

Søk feriehus