Lei feriehus i Over Dråby Strand - Book her

Feriehus i Over Dråby Strand, Sjælland, Danmark til utleining!

Over Dråby Strand ligger ved Isefjord, nær skjønne strender og vikingbyen Frederikssund.

 

Gjestevurderinger fra Over Dråby Strand

 
 

3 gjester har gitt Over Dråby Strand en gjennomsnittlig vurdering på 3,67 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet Over Dråby Strand ligger på tangen Hornsherred og er omgitt av Isefjord mot vest og mot øst av Roskilde Fjord. Sommerhusområdet ligger bare få hundre meter fra Isefjord. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i området. Ønsker dere et større utvalg, kan dere besøke byene Jægerspris (6 km), som byr på interessante severdigheter som f.eks. slottet, og Frederikssund (10 km), den hyggelige handelsbyen ved Roskilde Fjord, som lokker med sine mange vikingattraksjoner.

 
Små båter på det lave badevannet ved feriehusområdet Over Dråby Strand Veien gjennom feriehusområdet, som går ned til stranden i Over Dråby Strand Utsikt over det lave vannet ved kysten ved feriehusområdet Over Dråby Strand Feriehus mellom de høye trær i ferieområdet Over Dråby Strand
 

Strande

Landerslev Strand, som ligger like ved sommerhusområdet, er en 3 km lang sandstrand med grunt vann, sandbanker og små, barnevennlige sjøer. Ta evt. en tur til stranden ved Kulhuse (12 km), som er en herlig sandstrand, rett ved Kulhuse Havn. Stranden har Blått Flagg. Roskilde Fjord, som ligger mellom Kulhuse og landsbyen Lynæs, er særdeles godt egnet til windsurfing.

Natur

I Nordskoven finner dere bl.a. Danmarks eldste eiketrær. Skogen byr også på et utall av tur- og sykkelstier (12 km). Arresø er med sine 40 km2 Danmarks største sjø (25 km). Her kan dere velge mellom mange vandre- og sykkelturer. Det er 50 km å sykle rundt sjøen. Dessuten er det hyggelig med en seiltur på sjøen. Like ved sjøen finner dere Tibirke Bakker (40 km), et herlig, fredet naturområde med lyngkledde bakker. Fra et utsiktspunkt i området er det en praktfull utsikt over Arresø, Gribskov og et glimt av Roskilde fjord.

Aktiviteter

Lystfiskere har i dette område gode muligheter for napp både fra kysten, på havet eller i en av Put & Take fiskeparker i nærheten. Golfspillere kan prøve flere forskjellige golfbaner i området, den nærmeste er Frederikssund Golf Klubs bane, som ligger bare 5 km fra sommerhusområdet.

Severdigheter

I den botaniske hage Gerlevparken kan dere beundre mer enn 5000 planter (5 km). Jægerspris Mølle er stadig i funksjon, og i sommerperioden kan dere kjøpe nykvernet mel her (5 km). Jægerspris Slot ble bygd i Middelalderen, og dere kan her bl.a. oppleve et minnested, utstillinger og en vakker slottspark (6 km). Frederikssund er en hyggelig handelsby ved fjorden, med gågate, forretninger og gode restauranter. Byen var også hjemby for vikingene, og i sommerperioden blir det oppført vikingspill her (10 km). Besøk også J.F. Willumsens Museum i Frederikssund, som utelukkende stiller ut verker av J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafikk, keramikk, skulpturer og fotografier. Ved Skibby kan dere besøke renessanseslottet Selsø Slot med bl.a. landets fornemste riddersal, samt et fangehull (12 km).

Utfluktsmål

Kulhuse ligger på spissen av Hornsherred, og herfra er det fergeforbindelse til landsbyen Sølager. Kulhuse er en gammel landsby, og det vitner de velbevarte og vakre hus om (12 km). Ikke bare i Frederikssund, men også på Vikingemuseet i Roskilde kan dere få et spennende innblikk i vikingenes historie (38 km). Besøk Sommerpark Nordsjælland ved Græsted med bl.a. jungelsti og badeland (49 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den flotte, gamle parken danner en spennende ramme om kunsten (53 km). Besøk også hovedstaden København med attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer (53 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

2 Feriehus i Over Dråby Strand

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Over Dråby Strand Feriehus, Over Dråby Strand

   Reg. nr.: 94-2005

   130 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 3