Lei feriehus i Ordrup - Book her

Feriehus i Ordrup, Sjælland, Danmark til utleining!

I Ordrup i Sejerø Bugten finner dere fred, ro, vakker natur, strand og vann. Et ideelt feriemål for især naturelskere og lystfiskere.

 

Gjestevurderinger fra Ordrup

 
 

11 gjester har gitt Ordrup en gjennomsnittlig vurdering på 4,64 av 5 stjerner.

 

Eign

Ordrup ligger i Nordvestsjælland, ut mot Sejerø Bugten og Storebælt, med Sjællands Odde i bakgrunnen. Det vakre, rolige sommerhusområdet er omgitt av skjønn natur, skog og vann, som egner seg til bading, surfing, dykking, fiske og seilas. Det er innkjøpsmuligheter og spisesteder i området. Den nærmeste større byen er Holbæk, 26 km mot sydøst.

 
Nydelig og kupert natur bak kysten i ferieområdet Ordrup Lang båtebro med badebro for enden ved Ordrups strand Små båter, som er tøyet til den lange trebroen i Ordrup Sandstranden i Ordrup er omgitt av flott skog
 

Strande

I den nordlige delen av Ordrup finner dere en barnevennlig sandstrand. Her finnes en strandterrasse med bord og benker. Det er lagt ut en kjørerampe ned til vannet, slik at kjørestolsbrukere også kan ferdes her. Det er dessuten gode surfmuligheter ut for Ordrup. Ved Hønsinge Lyng (14 km mot nord) finnes en av Odsherreds beste strender. Det er en vakker, barnevennlig sandbadestrand med lave klitter. For å komme til stranden skal dere over en bro, som forbinner kysten med sandbanker.

Natur

Ordrup ligger naturskjønt, omgitt av skog, vann og landtangen Ordrup Næs; et delvist fredet naturområde med løve- og nåletrær. Fra spissen er det mulig å se både marsvin og spettede sel. Ved Høve, 7 km mot nord, går det vakre skogområde nesten helt ut til strandkanten. Vesterlyngen ved Havnsø er Sjællands største hedeområde med gressenger, småsjøer, lyng og sjelden flora. Området er fredet, og her finnes en vakker, offentlig badestrand.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter hele veien langs Vestsjællands kyst, i områdets Put & Take fiskeparker samt på havet, ombord på en kutter fra f.eks. Havnsø eller Sjællands Odde. Det finnes minigolfbane i Hønsinge Lyng (14 km), og området byr på flere golfbaner, bl.a. Odsherred Golfklub og Mensalgaard Pay & Play-bane med 9 hull. Flere steder er det mulig å leie ridehester. På Ordrup Næs kan dere følge en sti hele veien rundt i det naturskjønne området. På grunn av de gode vindforhold på nesset, er det også et populært sted å sette opp drager. Har dere mot på å dykke, er det ved Ordrup Næs mulig å finne etterlatenskaper etter en gammel stenalder-boplass ca. 50 m fra land.

Severdigheter

Ved kirken i Fårevejle Kirkeby, 3 km fra Ordrup, sies det, at Jarlen av Bothwell ligger begravd. I Høve ligger den vakre gamle Høve Mølle, og herfra har dere en flott utsikt over Sejerø Bugten og Sjællands Odde (7 km). I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 600 dyr, fordelt på 100 arter (8 km). Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidligere middelalder har både fangekjeller og spøkelseshistorier. Til slottet hører en vakker slottspark (11 km). Ta evt. en fergetur fra det lille fergeleie Havnsø (14 km) over Sejerø Bugten til den bilfrie øya Nekselø. Den kan by på et vakkert og spennende landskap med et rikt dyreliv og storslåtte utsikter, eller til Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender, samt flere gravhauger og en bautasten.

Utfluktsmål

Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Utstilling fra utgravningen kan ses på det Stenstrup Museum som ligger i nærheten(23 km). Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland (25 km). Besøk hovedstaden København med levende kulturliv, museer, musikk, teatre, gallerier, fornøyelser og Europas lengste gågate ¿Strøget¿ samt attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer (78 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Feriehus i Ordrup

Søk feriehus