Lei feriehus i Nyrup - Book her

Feriehus i Nyrup, Sjælland, Danmark til utleining!

Nær vakker strand og den hyggelige handelsbyen Nykøbing Sjælland finner dere Nyrup.

 

Gjestevurderinger fra Nyrup

 
 

gjester har gitt Nyrup en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Nyrup Strand ligger i Odsherred, i Vestsjællands nordlige hjørne, like ut mot Kattegat. Landsbyen Nyrup ligger et par km inne i landet. Området byr på strand, skjønn natur, samt flere severdigheter og aktivitetstilbud for alle i familien. Det er anledning til å kjøpe dagligvarer i Nyrup, og bare få km herfra byr Nykøbing Sjælland på et utall av forretninger, spisesteder og opplevelsesmuligheter.

 

Strande

Den vakre Nyrup Strand veksler mellom sten- og sandstrand med gresskledde bakker bakenfor stranden. Stranden er forbundet med Klint Strand mot vest og Nykøbing Nordstrand mot øst. Overalt er stranden barnevennlig, da vannet bare gradvis blir dypere. I Sejerø Bugten finnes også flere vakre og barnevennlige badestrender med Blåt Flag, bl.a. Lumsås Strand, samt Gudminderup Strand med lave klitter (5-6 km). Det er særdeles gode forhold for windsurfere i Sejerø Bugten. Gå ikke glipp av den fantastiske solnedgangen over havet fra stranden.

Natur

Områdets vekslende og kuperte landskap er dannet under istiden og er en stor kontrast til de flate områder omkring Lammefjorden og Siddinge. Flotte naturopplevelser venter dere her i området. Klint Bakker er et helt enestående naturområde med gode vandrestier. Ved Ulkerup Skov og Overdrev (ved Nykøbing Sj.) er gamle hustomter, (gadekær) og gjerder fra en skoglandsby framdeles synlige. Området omkring stranden ved Hønsinge Lyng er fredet, men må gjerne benyttes. Området er omgitt av vakker natur, skog, plantasjer med furu og gran og et kupert og variert landskap. Ved Hovvig, øst for Nykøbing, kan dere oppleve et spennende fuglereservat.

Aktiviteter

Området byr på flere golfbaner, bl.a. Mensalgård Pay & Play-bane med 9 hull (3 km) og Odsherred Golfklub (5 km). For lystfiskere er det gode muligheter langs kysten eller på havet ombord på en kutter fra f.eks. Sjællands Odde (20 km) eller Havnsø (37 km). Dessuten finnes det 3 Put &Take fiskevann i området. I Nykøbing Sjælland kan dere bowle i byens bowlingsenter, som også byr på underholdning for de minste. Området er også ideelt for sykkel- og vandreturer.

Severdigheter

Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker (3 km). Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (2 km). Nykøbing Sjælland er en hyggelig by med gågater, allverdens forretninger og fortauskaféer og gode, kulturelle tilbud. Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill ferd på rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland med bl.a. Splach Land, hvor det foregår organisert vannkamp (3 km). Besøk Lumsås Mølle, som er et virksomt møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Opplev de imponerende konstruksjoner, det vakre interiøret, de hvite møllevinger og kjøp evt. mel med hjem (6 km). Mange kunsthåndverkere har bosatt seg i området, og dere kan besøke deres gallerier, atelier, verksteder og utstillinger.

Utfluktsmål

I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 600 dyr, fordelt på 100 arter (22 km). Ta evt. en tur med fergen fra Havnsø (36 km) over Sejerø Bugten til øya Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender, samt flere gravhauger og en bautasten. Sagnlandet Lejre består av 4 hus og 8 mindre verksteder fra jernalderen. Her kan dere seile i stammebåter som er uthulte, hogge ved med jernalderøks og male mel (58 km). På Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan dere få se skip fra vikingtiden, vikingskipskopier samt andre nordiske bruksbåter. Museet har dessuten egen øy og havn (68 km). Besøk hovedstaden København med sitt levende kulturliv, museer, musikk, teatre, gallerier, fornøyelser, Europas lengste gågate 'Strøget', samt attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo osv. (100 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Feriehus i Nyrup

Søk feriehus