Lei feriehus i Næsby Strand, Sj. - Book her

Feriehus i Næsby Strand, Sj., Sjælland, Danmark til utleining!

Næsby Strand - en strand med fint sand og rent vann - ligger i Musholm Bugt på Sjælland.

 

Gjestevurderinger fra Næsby Strand, Sj.

 
 

gjester har gitt Næsby Strand, Sj. en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferier på Sjælland ved den milde Musholm Bugt. Både hav og forretninger fins i en radius av 300 m. Slagelse (ca. 15 km) er den nærmeste større by og har ikke bare tallrike forretninger og restauranter, men også attraktive grønne arealer, og mange interessante museer å by på. Gled dere til en ferie med hele familien ved Næsby Strand. Her fins de skjønneste strender, tallrike tilbud for barn - også i dårlig vær - og fantastiske naturopplevelser i det innbydende sjællandske landskapet.

 

Strande

Næsby Strand er en barnevennlig sandstrand med få sten og rent vann. Kongsmark Strand (ca. 4 km) er særdeles godt egnet til windsurfing og gåturer, og tidlig om morgenen kan dere finne rav i strandkanten. Stillinge Strand (ca. 8 km) er en bred, barnevennlig strand med fint sand. Stranden, som også har Blått Flagg er egnet for kjørestolsbrukere. Her finner dere en minigolfplass, og det er gode forhold for windsurfere. Gå ikke glipp av den herlige solnedgangen fra stranden.

Natur

Slagelse Lystskov er et herlig skogområde med bl.a. sjøen 'Studentersøen' (ca. 19 km). Halvøya Reersø har en enestående natur med bl.a. 3 våtområder; 'Flasken', 'Skiften' og 'Vejlen', her lever vadefugler og ender. Fra utsiktstårnet på stedet kan dere studere fuglelivet (ca. 24 km). Danmarks 4. største sjø, Tissø og naturen omkring er et fredet område med mange vade- og vannfugler. Ved sjøens østside fins den lille bøkeskogen 'Klinteskov', som ligger høyt med et kupert og variert landskap. Tissø er utlagt som et EU-fuglebeskyttelsesområde (ca. 25 km).

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten i Musholm Bugt, og dessuten kan dere også fiske i ferskvannssjøen Tissø. Golfspillere kan prøve banen hos Korsør Golf Klub (ca. 11 km). En dag med dårlig vær, kan dere besøke en svømmehall med bl.a. vannrusjebane, sauna og restaurant i Slagelse (ca. 15 km).

Severdigheter

Vikingborgen Trelleborg er en 1000 år gammel vikingborg. Et museum stiller ut funn fra utgravninger (verktøy, våpen, drakter o. lign.) samt rekonstruksjoner (ca. 6 km). Minnestenene i Mullerup Mose indikerer stedene, hvor funn fra stenalderens jegere og fiskere endret Danmarks historie (ca. 14 km). Besøk byen Slagelse, med en gammel bydel, som er blitt restaurert med brosten på veiene. Byen har dessuten flere interessante museer, spennende historiske samlinger, gallerier, samt gode innkjøpsmuligheter og spisesteder (ca. 15 km). I Slagelse kan dere f.eks. besøke det gamle landbakeriet og møllen som er fredet (Skovsgård Mølle og Bageri Museum) eller Gerlev Legepark, den er en lekeplass for hele familien, hvor dere kan prøve gamle spill og sport fra hele Europa.

Utfluktsmål

Besøk halvøya Reersø (ca. 24 km) med dens stråtekte, hvitkalkede hus i bindingsverk fra 1700-tallet, en liten hyggelig fiskerhavn, Reersø Museum, en enestående natur med et rikt fugleliv, samt mange kunstverksteder og utstillinger. Omkring landsbyen Bjerge fins flere jettestuer, bl.a. Regnarshøj ved Bjerge by og Rævehøj, herfra har dere en praktfull utsikt over Storebælt (ca. 26 km). På østsiden av Tissø fins hele 7 herregårder med vakre alléer, omgitt av marker og skog (ca. 30 km). Birkegårdens Haver ved Tågerup er en fryd for øyet. Opplev en engelsk, japansk og dansk hage, samt en inngjerding med tamme dyr (ca. 47 km). Bonbonland i Holme-Olstrup har mer enn 70 aktiviteter for hele familien ¿ til vanns, til lands og i luften (ca. 55 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Næsby Strand, Sj.

Søk feriehus