Lei feriehus i Kulhuse - Book her

Feriehus i Kulhuse, Sjælland, Danmark til utleining!

I den gamle, sjarmerende byen Kulhuse finner dere en hyggelig havn, god strand, fred og ro, samt vakker natur.

 

Gjestevurderinger fra Kulhuse

 
 

9 gjester har gitt Kulhuse en gjennomsnittlig vurdering på 4,67 av 5 stjerner.

 

Eign

Kulhuse ligger på spissen av Hornsherred i Nordsjælland, like ut mot Isefjorden. Det er fergeforbindelse fra Kulhuse til Sølager. Fergen frakter både sykler og biler, og turen varer bare 8 minutter. Kulhuse er en gammel by, og det vitner de gamle, velholdte og sjarmerende hus om. Kulhuse Havn er fra 1635. Dere kan sjøsette deres egen båt fra havnen. Her i det hyggelige miljøet finner dere dessuten Kulhuse Kro, herfra er det en flott utsikt over vannet. Det er gode innkjøpsmuligheter i byen. Den nærmeste større byen er Frederikssund, 17 km herfra.

 
Stranden med det klare badevannet ved siden av lystbåthavnen i Kulhuse Gangsti i tre til badestranden i feriehusområdet Kulhuse Deilig badestrand med hvitt sand og klart vann i ferieområdet Kulhuse Hyggelig havn med joller, lystbåter og seilbåter i Kulhuse
 

Strande

Kulhuse Strand er en vakker sandstrand med gress og vegetasjon bakenfor. Den lille stranden ligger rett ved Kulhuse Havn og har Blåt Flag. Fjorden mellom Kulhuse og Lynæs er særdeles velegnet til windsurfing.

Natur

Kulhuse er omgitt av et variert og frodig landskap, som ofte blir brukt som militært øvelsesområde, derfor forekommer det bråk i noen perioder. Nordskoven, som ligger i nærheten, inneholder bl.a. Danmarks eldste eiketrær. Tre av de tusenårige eiketrær kalles hhv. Storkeegen, Snoegen og Kongeegen. Dessuten finnes det her et utall av vandre- og sykkelstier. Arresø er Danmarks største sjø med sine 40 km2. Her er gode muligheter for vandre- og sykkelturer langs sjøen. En sykkeltur rundt sjøen er 50 km lang. Det er også mulig å ta en hyggelig seiltur her (11 km). Tibirke Bakker er et vakkert, fredet naturområde med lyngkledde bakker. Fra et utsiktspunkt i området kan dere se Arresø, Grib Skov og litt av Roskilde Fjord (23 km). Heatherhill ved Rågeleje er et stort, fredet, kupert og svært naturskjønt område, som går helt ned til Kattegat. Hovedparten av Heatherhill er dekket av hede og lyngplanter og sauene går fritt rundt på de lyngkledde bakker (28 km).

Aktiviteter

I området er det gode forhold for lystfiskere, som kan fiske fra kysten, på havet eller i en Put & Take-fiskesjø som ligger i nærheten. For golfspillere er mulighetene også gode, da det finnes en del golfbaner i området. Banene ved Frederikssund Golfklub og Asserbo Golf Club ligger nærmest Kulhuse. Nordskoven innbyr til vandre- og sykkelturer langs de mange merkede stier.

Severdigheter

Jægerspris Slot blev bygd i middelalderen og her kan dere oppleve bl.a. minnestuer, utstillinger og en slottspark. Jægerspris Mølle er stadig i drift, og i sommerperioden kan det kjøpes nymalt mel på stedet. Gerlev Rosenpark ved Jægerspris kan vise til flere enn 5000 planter (10 km). Frederikssund er en hyggelig handelsby ved fjorden med gågater, butikker og gode spisesteder, men byen er også vikingenes hjemsted og igennom hele sommeren utføres det vikingspill i byen (17 km). J.F. Willumsens Museum i Frederikssund viser utelukkende verker av J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafikk, keramikk, skulpturer og fotografier. Vikinglandsbyen ved Frederikssund er en velbevart landsby, som ligger flott til med hus og skip. Skuldelev Dukke og -legetøysmuseum inneholder mer enn 4000 dukker, samt en stor samling av gutte- og jenteleker fra perioden 1830 til 1950 (20 km).

Utfluktsmål

Ved Skibby kan dere se på Selsø Slot fra renessansetiden landets fornemste riddersaler med kjempemalerier, forskjellige utstillinger, landets eldste intakte kjøkken og et fangehull (24 km). Helsinge er en aktiv og hyggelig handelsby med severdigheter, museer, gågater, springvann, butikker og spisesteder. Byen ligger midt mellom Arresø og Esrum Sø (24 km). På Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan dere få et spennende innblikk i vikingenes og skipenes historie. Dere har også mulighet med en seiltur på Roskilde Fjord på en av museets skip (45 km). Besøk hovedstaden København med attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer (61 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

7 Feriehus i Kulhuse

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Kulhuse Feriehus, Kulhuse

   Reg. nr.: 94-1034

   150 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Kulhuse Feriehus, Kulhuse

   Reg. nr.: 94-1041

   100 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Kulhuse Feriehus, Kulhuse

   Reg. nr.: 94-1043

   100 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Kulhuse Feriehus, Kulhuse

   Reg. nr.: 94-1040

   500 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Kulhuse Feriehus på landet, Kulhuse

   Reg. nr.: 94-1042

   1500 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Kulhuse Feriehus, Kulhuse

   Reg. nr.: 94-1032

   1500 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Kulhuse Feriehus, Kulhuse

   Reg. nr.: 94-1031

   1200 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 2