Lei feriehus i Kongsmark Strand - Book her

Feriehus i Kongsmark Strand, Sjælland, Danmark til utleining!

I det hyggelige og rolige ferieområdet Kongsmark Strand er dere omgitt av natur og strand, og samtidig tett på Vestsjællands severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Kongsmark Strand

 
 

4 gjester har gitt Kongsmark Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,25 av 5 stjerner.

 

Eign

Kongsmark Strand ligger midt i Musholmbugten på den Vestsjællandske kysten. Herfra er det flott utsikt over Storebælt og Storebæltsbroen. Området kan bl.a. by på flere oldtidsminner, minnesten, et rikt fugleliv og severdigheter for hele familien. Nær Kongsmark Strand finner dere butikker, spisesteder, minigolf og iskiosker. Den nærmeste større byen er Slagelse, 12 km unna.

 
Feriehus med utsikt over havet ved Kongsmark Strand Feriehusene ligger langs med stranden i Kongsmark Strand Nydelig badevann ved feriehusene i Kongsmark Strand Stillinge Strand, rett sør for Kongsmark Strand, byr på en deilig, hvit sandstrand
 

Strande

Kongsmark Strand er en sandstrand med enkelte sten. Foruten bading er stranden også velegnet til windsurfing og vandreturer. Tidlig om morgenen er det også mulig å finne rav i strandkanten. Gå ikke glipp av den vakre solnedgangen herfra.

Natur

Bak stranden i Kongsmark er det vegetasjon og grønne områder. Halvøya Reersø har en enestående natur med bl.a. tre våtområder; Flasken, Skiften og Vejlen, her lever vadefugler og ender. Fra utsiktstårnet på stedet kan dere studere fuglelivet (ca. 23 km) Danmarks 4. største sjø Tissø og naturen omkring er et naturskjønt, fredet område med mange vade- og vannfugler. Ved sjøens østside finner dere den lille bøkeskogen 'Klinteskov', som har et høytliggende, kupert og variert landskap. Tissø er valgt ut som et EU-fuglebeskyttelsesområde (29 km). Slagelse Lystskov er et vakkert skogområde med bl.a. sjøen 'Studentersøen'.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten ut for Kongsmark. Det er også mulig med ferskvannsfiske i Tissø. For golfspillere er det anledning til å prøve banen hos Korsør Golf Klub (17 km). Så vel stranden, som den vakre naturen, innbyr til vandreturer.

Severdigheter

Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse er en 1000 år gammel vikingborg. Et museum på stedet utstiller funn fra utgravninger (verktøy, våpen, drakter o.lign.), samt rekonstruksjoner (8 km). Minnestenene i Mullerup Mose indikerer stedene, hvor funn fra stenalderens jegere og fiskere forandret Danmarks historie (9 km). Besøk Slagelse, som bl.a. har en gammel bydel, som er pittoresk restaurert i en hyggelig stil og med brosten på veien. Byen kan dessuten by på et interessant museum med en gammel kjøpmannsforretning og spennende historiske samlinger, gallerier, samt gode innkjøpsmuligheter og spisesteder (12 km).

Utfluktsmål

Omkring Bjerge finnes flere jettestuer, bl.a. Regnarshøj ved Bjerge by og Rævehøj, herfra har dere en praktfull utsikt over Storebælt (21 km). Besøk halvøya Reersø med stråtekte, hvitkalkede bindingsverksgårder fra 1700-tallet, en liten hyggelig fiskerihavn, Reersø Museum, en enestående natur med et rikt fugleliv, samt de mange kunsthåndverkers verksteder og utstillinger (23 km). På østsiden av Tissø finer dere hele 7 herregårder med vakre alléer, omgitt av marker og skog, bl.a. de 3 middelaldergårdene Søbygård, Kattrup og Selchausdal (ca. 29 km). Birkegårdens Haver ved Tågerup er en flott opplevelse og en fryd for øyet og nesen. Opplev en engelsk, japansk og dansk hage, samt en innhegning med tamme dyr (30 km). Bonbonland i Holme-Olstrup har mer enn 70 aktiviteter for hele familien - til vanns, til lands og i luften (58 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

2 Feriehus i Kongsmark Strand

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Kongsmark Strand Feriehus, Kongsmark Strand

   Reg. nr.: 91-3019

   200 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Kongsmark Strand Feriehus, Kongsmark Strand

   Reg. nr.: 91-2511

   200 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 2