Lei feriehus i Klint - Book her

Feriehus i Klint, Sjælland, Danmark til utleining!

Feriehusene i Klint på Nordsjælland er omgitt av fine strender med steinsøyler, en sjarmerende havn og det unike naturområde Klintebjerg som ligger rett ut til Kattegat. Når dere holder ferie i et feriehus i Klint, er dere omgitt av nydelig natur og mange severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Klint

 
 

19 gjester har gitt Klint en gjennomsnittlig vurdering på 4,21 av 5 stjerner.

 

Eign

Klint ligger på spissen av Nordvestsjælland, like øst for Sjællands Odde og ca. 5 km fra Nykøbing Sjælland. Her er det strand og natur rett uten for døren. Like i nærheten av Klint finnes flere severdigheter og aktivitetsmuligheter for alle i familien. Det er dagligvarebutikker og en restaurant i Klint.

 
Klintebjerg Klint ved feriehusområdet Klint på Nordsjællands kyst Badebro nær havnen i feriehusområdet Klint Den lille, hyggelige fritidshavnen i Klint Uendelige steinsøyler på stranden i ferieområdet Klint
 

Strande

De vakre strender ved Klint veksler mellom sten- og sandstrender med gresskledde bakker bak stranden. Strendene er barnevennlige, fordi det er langgrunt her.

Natur

Som resultat av mange års kalkbrytning, er Kattegatkysten ut for Klint preget av steile, gresskledde skrenter. Enkelte kalkklumper kan ennå finnes i bakkene. Klint Bakker er et helt enestående naturområde med gode vandrestier. Ved Ulkerup Skov og Overdrev (ved Nykøbing Sj.) er de gamle hustomter, (gadekær) og gjerder fra en skoglandsby stadig synlige. Ved Havnsø finnes Sjællands største kysthede med gressenger, små sjøer, lyng og sjelden flora. Ved Hovvig, øst for Nykøbing, kan dere oppleve et spennende fuglereservat.

Aktiviteter

Området byr på flere golfbaner, bl.a. Odsherred Golfklub og Mensalgård Pay & Play-bane med 9 hull. For lystfiskere er det gode betingelser langs kysten eller på havet ombord på en kutter fra f.eks. Sjællands Odde. Dessuten finnes det 3 Put & Take fiskevann i området. Flere steder i området leies det ut ridehester. Det er bowlingsenter i Nykøbing Sjælland.

Severdigheter

Nykøbing Sjælland er en hyggelige by med gågate, allverdens forretninger og fortauskaféer (5 km). Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland med bl.a. Splach Land, hvor det forgår organisert vannkamp (5 km). Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (8 km). Besøg Lumsås Mølle, som er et virksomt møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Opplev de imponerende konstruksjoner og kjøp evt. mel med hjem (8 km). Området er rikt på levninger fra middelalderen; bl.a. Højby kirke, vollanlegget Borren ved Højby sø, 'Borgen' Næsholm i den nå uttørrede Nygård sø, samt anlegget Nygård i landsbyen av samme navn.

Utfluktsmål

I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 600 dyr, fordelt på 100 arter (28 km). Sagnlanet Lejre ved Roskilde er en jernalderlandsby, hvor dere kan seile i uthulte stammebåter, hogge ved med jernalderøks, male mel og bake små brødkjeks (66 km). Vikingeskibsmuseet i Roskilde stiller ut 5 forskjellige vikingskip, samt andre nordiske bruksbåter, og har sin egen museumsøy og -havn (75 km). Hovedstaden København med det levende kulturlivet, museer, musikk, teatre, gallerier, fornøyelser og Europas lengste gågate 'Strøget' ligger 94 km fra Klint. Her finnes attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

7 Feriehus i Klint

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Klint Feriehus, Klint

   Reg. nr.: 90-1005

   200 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Klint Feriehus, Klint

   Reg. nr.: 90-1044

   450 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 2562,-

    

   Klint Feriehus, Klint

   Reg. nr.: 90-0456

   300 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Klint Feriehus, Klint

   Reg. nr.: 90-1028

   700 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 3666,-

    

   Klint Feriehus, Klint

   Reg. nr.: 90-1047

   550 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Klint Feriehus, Klint

   Reg. nr.: 90-0514

   300 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 4