Lei feriehus i Kindvig Enge - Book her

Feriehus i Kindvig Enge, Sjælland, Danmark til utleining!

Det fredelige ferieområde Kindvig Enge ligger ved kysten på Sydøstsjælland - rett over for Nyord og Møn

 

Gjestevurderinger fra Kindvig Enge

 
 

gjester har gitt Kindvig Enge en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Det lille, sjarmerende fiskerleiet og feriehusområdet Kindvig Enge innbyr til å slappe av, kose seg, hygge og naturopplevelser. Da Kindvig Enge er et eldre feriehusområde, er den gamle bevoksningen nå så høy, at den gir både ly og avskjerming rundt tomtene. På kysten er det en liten lystbåthavn og en mol. Området er omgitt av flatt landskap med marker og grønne områder, og det vokser gress og anden bevoksning helt ned til vannkanten. Her får dere frisk havluft, deilig natur samt fred og ro, og ønsker dere å oppleve mer, finner dere både større byer, naturseverdigheter og attraksjoner i kort avstand. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Mern (5 km), og vil dere gjerne besøke en større by med gode innkjøpsmuligheter, kan dere ta til Præstø (13 km) eller Vordingborg (16 km).

 

Strande

Det er ikke noen sandstrand ved Kindvig Enge, men det er mulig å bade fra en badebro ved lystbåthavnen. Det er steinbunn ved badebroen og vannet er ca. 1 m dypt. Ved Sandvig (3 km mot nord) og Kalvehave (11 km mot sør) finner dere fine badestrender. På halvøya Feddet, 26 km mot nord kan dere benytte dere av en bred, hvit sandstrand med små klitter.

Natur

Kindvig Enge er omgitt av marker og grønne områder, og lidt sør om feriehusområdet ligger den smukke Viemose Skov. Her kan dere nyte uberørt og variert natur samt et frodige fugle- og dyreliv (ca. 6 km). Feddet, en 5 km lang halvøy som strekker seg gjennom Præstø Fjord, har veldig vekslende natur. Det fredede hedeområdet med klitter og strandeng har dessuten et rikt fugleliv, som kan observeres fra et fugletårn. Både Præstø Fjord og den lille øya Maderne og Feddet er fuglebeskyttelsesområder (26 km). Opplev den spektakulære Møns Klint med stupe, kritthvite skråninger mot havet. De forskjellige lag av kritt, leire og grus gjør, at skråningene til stadighet er i bevegelse (38 km).

Aktiviteter

Lystfiskere kan kaste ut snøren på havet uten for Kindvig Enge, i Præstø Fjord, på Feddet eller i en av områdets Put & Take sjøer. Den uberørte naturen som ligger rundt Kindvig Enge, kan oppleves til bens eller på sykkel. Rønnede Golfklub byr på en naturskjønn og spennende 18-hullers golfbane. Dessuten er det en sveveflyklubb ved Rønnede (35 km).

Severdigheter

Besøk Kalvehave Labyrintpark som utfordrer både barn og voksne, som våger seg inn i labyrinten (9 km). Præstø er en sjarmerende, gammel handelsby. Her finner dere butikker, spisesteder og severdigheter, bl.a. det arbeidende pottemakeri Rødeled med historisk atmosfære, hvor dere kan følge arbeidsprosessen når leire lages om til en bruksgjenstand (13 km). Besøk også handelsbyen Vordingborg med gågate, hyggelige gårdkafeer, severdigheter og byens vartegn, Gåsetårnet, som hører til en av Danmarks største slottsruiner fra middelalderen (16 km).

Utfluktsmål

Ta evt. på seiltur på Præstø Fjord med turbåten Fjordkaperen som seiler fra Præstø (13 km) til Fed Havn på Feddet. Bonbonland i Holme-Olstrup byr på mer enn 70 fornøyelser for hele familien, bl.a. berg- og dalbanen 'Vildsvinet', raftingbane, karuseller, sirkus, barneteater, sjørøversjø og mye mer (44 km). Kom helt tett på de ville dyrene i Knuthenborg Safaripark ved Bandholm på Lolland. Her lever dyrene i naturlige omgivelser – direkte rundt om bilen deres (67 km). Hovedstaden København byr på attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slott, København Zoo og mye mer (103 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Kindvig Enge

Søk feriehus