Lei feriehus i Karrebæksminde - Book her

Feriehus i Karrebæksminde, Sjælland, Danmark til utleining!

Det sjarmerende ferieområdet Karrebæksminde byr på nydelig strand, hyggelig stemning og deilige feriehus.

 

Gjestevurderinger fra Karrebæksminde

 
 

gjester har gitt Karrebæksminde en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Det stemningsfulle fiskeværet Karrebæksminde ligger i Karrebæksminde Bugt i Smålandsfarvandet og henger sammen med den grønne og naturskjønne Enø via den korte klappbroen Græshoppebroen. Dere finner badestrand, lystbåthavner og butikker, spisesteder og isboder rundt broen på både Karrebæksminde- og Enøsiden. Ferieområdet er populært for utleie av feriehus på grunn av den fine stranden og en avslappet og sjarmerende stemning. Her kan dere nyte nyrøkt fisk og med utsikt over vannet, rusle rundt i 3 hyggelige havner med fiske-, fritids- og lystbåter, besøke et fiskeri- og bymuseum, beundre den flotte møllen, Karrebæksmindes vartegn, og kanskje delta i noen av byens mange arrangementer. Dere kan handle og spise lokalt, eller dere kan besøke Næstved, som er 10 km vekk og har butikker, spisesteder og adskillige severdigheter.

 

Strande

Når dere går eller kjører over broen til Enø, ligger sandstranden rett foran dere. Den nydelige, brede sandstranden ved Karrebæksminde/Enø er en av Sydsjællands beste badestrender. Stranden har blått flagg, fin sandbunn og grunt, barnevennlig vann og innbyr til avslapping og ulike strandaktiviteter. I høysesongen holder livreddere øye med badegjestene.

Natur

Naturen rundt Karrebæksminde er preget av kyst, åker, småskog og grønne områder. Rett bak Karrebæksminde ligger den deilige plantasjen Karrebækstorp Skov, der dere kan gå tur langs vannet og ev. besøke Vesterhavegaard sine eple- og vinmarker. På Enø er naturen helt enestående og uspolert. På den nordlige delen av Enø er det åker, små skogsområder og kyststrekninger. Den sørlige delen av øya, Enø Overdrev, er et fredet fugleområde. Fugleområdet består av strandeng, med beite til kyr og hester, og våtområder med et utall av fugler. Fra dette området kan dere også få se seler, hvis dere er heldige. Fjorden og havet rundt Enø er utpekt som både Ramsar- og EF-fuglebeskyttelsesområde.

Aktiviteter

I Karrebæksminde/Enø kan dere bade og dyrke strandaktiviteter på den brede sandstranden, spille minigolf med havutsikt, gå tur og observere fugler på Enø Overdrev, eller fiske krabber, fjordreker og flatfisk langs kysten. Et par kilometer fra Karrebæksminde kan dere ro kano på Susåen. Golfspillere kan prøve de nærliggende banene hos f.eks. Næstved Ny Golfklub (6 km) og Sydsjællands Golfklub ved Mogenstrup (12 km). Flere ganger i året kan dere delta i aktiviteter som høstmarked på Præstegården Broløb mellom Karrebæksminde og Enø eller sommerens Karrebæksminde Havnefestival med mat, musikk og mange aktiviteter.

Severdigheter

Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum har åpent om sommeren og har hvert år en ny utstilling. Vartegnet til museet, et gammelt vinkelfyr fra 1. verdenskrig, står i hagen. Karrebæksmindes vartegn er den hollandske vindmøllen Karrebæk Mølle fra 1858. Møllen fungerer også som sjømerke for seilere på fjorden. Tett på broen ligger det en stor, rød klutekoker fra Papirfabrikken i Næstved. Den bemerkelsesverdige kulen ligner til forveksling en stor mine. Rett bak Karrebæksminde ligger vingården Vesterhavegaarden. Her kan dere, fra mai til oktober, få en rundvisning på vin- og eplemarkene, se produksjonen av økologisk vin og eplemost og besøke den koselige gårdbutikken. Her på egnen finner dere også et lysstøperi, en antikvitetsforretning og et galleri. Besøk ZOOPARK Sydsjælland ved Næstved, hvor dere kan oppleve mange spennende dyr, bl.a. hvite, bengalske tigre, lamaer, kenguruer og slanger (7 km).

Utfluktsmål

Handelsbyen Næstved byr på butikker, spisesteder, mange museer og en stripe historiske severdigheter (10 km). Opplev øya Gavnø med det nydelige eventyrslottet Gavnø Slot, som har en av Danmarks vakreste og mest fargestrålende blomsterparker. På slottets område finner dere også tretoppbanen Gavnø Go Fly, Sommerfugleland med eksotiske sommerfugler, den utfordrende naturlekeplassen Sørøverland og Slotsbryggeriet, der dere kan få smake håndbrygget øl (13 km). Ta med familien til den festlige fornøyelsesparken Bonbonland, som byr på mer enn 70 aktiviteter for hele familien, bl.a. et vannland, den ville Svend Svingarm, rutsjebanen Vildsvinet, en raftingbane og mye mer (18 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Karrebæksminde

Søk feriehus