Lei feriehus i Kaldred - Book her

Feriehus i Kaldred, Sjælland, Danmark til utleining!

Når dere holder ferie i Kaldred er dere omgitt av nydelig, fredet natur, strand, byer og severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Kaldred

 
 

2 gjester har gitt Kaldred en gjennomsnittlig vurdering på 5,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Feriebyen Kaldred er et stille og hyggelig feriehusområde på Bregninge Hedeslette. Kaldred ligger i naturskjønne omgivelser ved Sejerø-bukten på Vestsjælland - tett på Sjællands største hedeområde, Vesterlyng. Det nydelige, fredede området er et populært og naturskjønt turmål. Området innbyr til opphold i naturen, hvor dere kan vandre, bade, fiske, studere fugler og se oldtidsminner i form av gravhøyer og dysser. Det er mulig å kjøpe dagligvarer på eignen og I Kalundborg finner dere et spennende havnemiljø, en ganske særlig bydel fra middelalderen med smale streder og velbevarte bindingsverkshus, Danmarks eneste kirke med 5 spir, en hyggelig bymidte med restauranter og forretninger og mange flere severdigheter (13 km).

 

Strande

Bare 10 minutters bilkjøring fra Kaldred finner dere en av Nordvestsjællands beste og mest barnevennlige strender - Vesterlyng. På den fredede Vesterlyng-hede ligger det en kilometerlange badestrand med fint sand, sanddyner og deilig badevann. Stranden ligger i et fredet område, men er tilgjengelig for offentligheten. Vannet er grunt ved strandkanten, bølgene er små, og stranden er derfor veldig barnevennlig (7 km).

Natur

Feriebyen Kaldred er omgitt av en meget variert natur med marker, strandeng, små sjøer, sanddyner, enebærkratt, lyng og gressletter med mange viltvoksende urter. Det fredede Vesterlyng er det største, sammenhengende hedeområde på Sjælland, der dyrene beiter fritt. Området er et lavområde med lyng og gress, som har vokset sammen over de små sanddynene. På grunn av områdets fredning er det en spennende flora her. Dere kan blant annet finne orkideer. Margueritruten går rett forbi dette naturskjønne området. Fuglereservatet Saltbæk Vig er en kystlagune, som i de våte klittlavninger er tilvokset med rør. Området ligger få kilometer fra Kaldred. Tissø er Danmarks fjerde største sjø med et areal på 13 km2. Her er naturen preget av marker og flate morenelandskaper mot vest og høytliggende, bakkede og varierte landskaper mot øst. Området har dessuten et rikt fugleliv (16 km).

Aktiviteter

På den fredede Vesterlyng-hede finner dere 2 merkede vandrestier. Den grønne ruten fører dere forbi en langdysse, gjennom Mareskoven og forbi noen bronsealderhøyer, og følger dere den brune ruten kommer dere gjennom en plantasje, ned til stranden og forbi en vandreklitt. Det er fine fiskemuligheter langs kysten på hele Vestsjælland og i Put & Take fiskesjøene på eignen. Har dere lyst til å fiske på havet, kan dere ta med på en fiskeskøyte, som seiler ut fra Havnsø (8 km). Området er rikt på golfbaner, og dere kan eksempelvis prøve Kalundborg Golfklubs 18-hullers bane, som byr på utfordringer for både begynnere og øvede golfspillere. Banen ligger i naturskjønne omgivelser (12 km). Det er mulig å leie ridehester flere steder i området. Har dere mot på å dykke, er det ved Ordrup Næs mulig å finne rester etter en gammel steinalderboplass rundt 50 meter fra land (22 km mot nord).

Severdigheter

På Birkendegaards landbomuseum kan dere oppleve stuer, kjøkkener og kamre med intakt interiør, verksteder med redskaper og verktøy samt landbruksmaskiner fra gamle dager (6 km). Havnsø (9 km) ligger i Nekselø Bugt og har alltid vært et viktig fergeleie. Nyt stemningen på havnen, kjøp evt. nyfanget fisk eller ta med fergen fra Havnsø til den bilfrie øya Nekselø, som med sitt vakre og spennende landskap og et rikt dyreliv er verdt et besøk - eller til øya Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, bakket landskap, mange små badestrender samt flere jettestuer og en bautastein. Besøk middelalderbyen Kalundborg med de brosteinsbelagte, smale streder og velbevarte bindingsverkshus (13 km). Dragsholm Slott i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidlige middelalder har et fangehull og kan by på mange spøkelseshistorier. Til slottet hører det en veldig flott slottspark (19 km).

Utfluktsmål

I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 600 dyr av 100 forskjellige arter (24 km). Birkegårdens Haver ved Tågerup er en smukk opplevelse og en fryd for både øyet og nesen. Opplev en engelsk, japansk og dansk have samt en innhegning med tamme dyr (29 km). Fornøyelsesparken Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien: en hyggelig kanotur, en vill tur i berg og dalbanen eller en tur i Sjællands største vannland (32 km). Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med 2 kamre. Den store jettestuen fungerte som gravkammer for 98 mennesker. Utstillingen fra utgravningen kan dere se på det nærliggende Stenstrup Museum (36 km). Besøk København med attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slott, København Zoo og mye mer (94 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

2 Feriehus i Kaldred

Søk feriehus