Lei feriehus i Hundested - Book her

Feriehus i Hundested, Sjælland, Danmark til utleining!

Ferieområdet Hundested ligger på tangen Halsnæs mellom Hesselø Bugt, Isefjord og Roskilde Fjord med vann til 3 sider.

 

Gjestevurderinger fra Hundested

 
 

17 gjester har gitt Hundested en gjennomsnittlig vurdering på 4,59 av 5 stjerner.

 

Eign

Er dere tilhengere av sol, hav og et vekslende landskap, så er ferieområdet ved Hundested kanskje det helt riktige. Især lystfiskere og seilere vil få mye ut av ferien på tangen Halsnæs, som er omgitt av vann på 3 sider. Gjestfriheten og den spesielle stemningen gjør Hundested til et deilig feriested. Hundested er kjent for å ha flest soltimer og minst regn på Sjælland. Sommerhusområdet ligger bare få hundre meter fra havet. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i området, og Hundested (6 km) og Frederiksværk (10 km) er de nærmeste større byer.

 
Nydelig sandstrand ved siden av lystbåthavnen i Hundested Bred sandstrand med deilig badevann i ferieområdet Hundested Hundested har en stor og stemningsfull lystbåthavn med spisesteder og butikker Spodsbjerg Fyr og Knud Rasmussens sitt hus på bakkene ved Hundested
 

Strande

Stranden ved Gråstenvej ligger ca. 2 km fra sommerhusområdet og har Blått Flagg. I Lynæs (7 km) finner dere et av Danmarks beste surfområder. Liselejes skjønne, barnevennlige sandstrand ligger bare 9 km fra Hundested. Her er det også Blått Flagg, innbydende klitter og en livredder i skoleferien. Ved denne strand er det også gode betingelser for surfere.

Natur

Følg evt. den merkede vandrestien Halsnæsstien - til fots eller på sykkel. Halsnæsstien forbinder de forskjellige fjord- og havområder med hverandre og fører dere gjennom et vekslende landskap med små landsbyer. Den samlede rute er ca. 12 km lang. Arresø (10 km) er med sine 40 km2 Danmarks største sjø. Her er det gode muligheter for gå- og sykkelturer langs sjøen. En sykkeltur rundt sjøen er 50 km lang. Det er også mulig å ta en seiltur på sjøen. Tibirke Bakker (18 km) er et vakkert, fredet naturområde med lyngkledde bakker. Fra et utsiktspunkt i området er det en herlig utsikt over Arresø, Gribskov og et glimt av Roskilde fjord. Gribskov (31 km) er en av Danmarks største skoger. Her fins et utall av merkede vandre- og sykkelruter, samt flere severdigheter.

Aktiviteter

Hundested og omegnen tilbyr tallrike aktiviteter. Gled dere til bl.a. konserter, loppemarkeder og havnefest. Spør etter den aktuelle aktivitetsplanen i Hundested turistinformasjon. I badebyen Liseleje (9 km) er det hele sommeren mange arrangementer. Gled dere til dragefestival, markedsdager og midtsommerfest med fakkeltog og stort Sankt Hans bål på stranden. Asserbo Golfklub (9 km) er den eldste og beste i Danmark og ligger i et flott naturområde ved Arrenakke Bakke. Her finner dere utfordringer for så vel nybegynnere som øvede. Ved Rågeleje (26 km) ligger Heatherhill, og høye skrenter og gunstige vindforhold gjør dette naturområde til et attraktivt sted for paragliders og windsurfere. Lystfiskere finner gode muligheter for fiske langs hele den nordsjællandske kysten.

Severdigheter

Besøk Kikhavn (5 km), den eldste fiskehavn på Halsnæs fra det 13. århundre. I det skjønne festningsområde i Hundested fra 1807, finner dere polarforskeren Knud Rasmussens hus (5 km). Huset er i dag en minnestue og ser nøyaktig ut som den gang det ble forlatt. Nyt det aktive livet i Hundesteds fiske- og båthavn, samt den hyggelige stemningen i butikkene, restaurantene og røkeriet. Hundested er ikke en typisk turistby, selv om den er særdeles attraktiv med sine hvite sandstrender og lukt av furuskog. I Grønnesse Skov (8 km) finner dere Karlssten, som er en av de vakreste og største stendysser i Danmark. Ved å følge de blå skilter fra Grønnesse Gods, kan dere besøke stenen, men bare til fots. Besøk også Asserbo Slotsruin (11 km). Slottet ble bygd av munker i det 12. århundre.

Utfluktsmål

I Nordsjælland fins flere interessante slott. Bl.a. Frederiksborg Slot, med et nesten eventyraktig utseende (31 km), Fredensborg Slot, som er Dronning Margrethes sommerresidens (39 km) og Kronborg Slot i Helsingør (48 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den vakre gamle parken, danner en spennende ramme om kunsten (48 km). Karen Blixen Museet på Rungstedlund er innrettet med galleri, utstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbildeavdeling, bibliotek og kafé (50 km). Besøk også hovedstaden København med attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer (65 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

5 Feriehus i Hundested

Søk feriehus