Lei feriehus i Høve Strand - Book her

Feriehus i Høve Strand, Sjælland, Danmark til utleining!

Fra Høve Strand har dere utsikt over Sejerø Bugten med landtangen Sjællands Odde i bakgrunnen.

 

Gjestevurderinger fra Høve Strand

 
 

20 gjester har gitt Høve Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,60 av 5 stjerner.

 

Eign

Det rolige og hyggelige sommerhusområdet Høve Strand ligger på Vestsjællands nordkyst, like ut mot Sejrø Bugten. Her finner dere fred, ro, vakker natur, strand og vann, som egner seg til bading, surfing, dykking, fiske og seilas. Området er ideelt for især naturelskere og lystfiskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og i Holbæk, 30 km mot sydøst, finnes i et utall av butikker, restauranter, aktivitetsmuligheter og kulturelle tilbud.

 
Utsikt over Høve Strand og Høve Skog fra høyen Esterhøy i Høve Fin badestrand i feriehusområdet Høve Strand Båt på vannet i den sørlige del av bukten ved Høve Strand Utsikt til byen og møllen i Høve fra en høy bak Høve Strand
 

Strande

Ved Høve Strand finner dere en vakker, barnevennlig sandstrand med lave klitter og Blåt Flag. Windsurfere har gode forhold her. Mellom Høve Strand og Ordrup, et par km mot syd, ligger enda en barnevennlig sandstrand. Her finnes en strandterrasse med bord og benker. Det er anlagt en kjørerampe ned til vannet, så kjørestoler og barnevogner også kan ferdes her. Ved Hønsinge Lyng (7 km mot nord) finnes en av Odsherreds beste strender. Det er en vakker, barnevennlig sandbadestrand med lave klitter. For å komme til stranden skal dere over en bro, som forbinder kysten med sandbanker.

Natur

Det vakre skogområdet ved Høve strekker seg nesten helt ut til strandkanten. I denne gamle skogen finner dere et stort antall løvtrær. Når bladene farges gyldne om høsten, er det mulig å finne spiselige kastanjer her. Fra høyen Maglehøj ved Høve er det en fantastisk utsikt over Sejerø Bugten og Jyderup Skov. Ordrup, som ligger naturskjønt til et par km syd for Høve Strand, er omgitt av skog og vann, og her finner dere landtangen Ordrup Næs; et delvist fredet naturområde med løv- og nåletrær. Fra spissen er det mulig å få øye på både marsvin og spettede sel. Vesterlyngen ved Havnsø er Sjællands største hedeområde med gressenger, små sjøer, lyng og sjelden flora. Området er fredet, og her finnes en vakker, offentlig badestrand (17 km).

Aktiviteter

Der er gode betingelser for lystfiskere hele veien langs Vestsjællands kyst, i områdets Put & Take fiskeparker samt på havet, ombord på en kutter fra f.eks. Havnsø eller Sjællands Odde. Der finnes minigolfbane i Hønsinge Lyng (7 km), og området byr på flere golfbaner, bl.a. Odsherred Golfklub og Mensalgård Pay & Play-bane med 9 hull. Flere steder er det mulig å leie ridehester. På Ordrup Næs kan dere følge en sti hele veien rundt i det naturskjønne området. På grunn av de gode vindforhold på nesset, er det også et populært sted å sette opp drager. Våger dere å dykke, er dette mulig ved Ordrup Næs. Her kan dere finne etterlatenskaper fra en gammel stenalder-boplass ca. 50 m fra land.

Severdigheter

Fra den smukke gamle Høve Mølle har dere en vakker utsikt over Sejerø Bugten og Sjællands Odde. I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 600 dyr, fordelt på 100 arter (3 km). Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidligere middelalder har både fangekjeller og spøkelseshistorier. Til slottet hører en vakker slottspark (12 km). Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker (14 km). Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (16 km).

Utfluktsmål

Ta evt. en fergetur fra det lille fergeleie Havnsø (17 km) over Sejerø Bugten til den bilfrie øya Nekselø, som byr på et vakkert og spennende landskap med et rikt dyreliv og storslåtte utsikter, eller til Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender samt flere gravhauger og en bautasten. Sommerland Sjælland ved Nykøbing Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland (17 km). Besøk hovedstaden København med det levende kulturlivet, museer, musikk, teatre, gallerier, fornøyelser, Europas lengste gågate 'Strøget' samt attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer (90 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

3 Feriehus i Høve Strand

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Høve Strand Feriehus, Høve Strand

   Reg. nr.: 90-3511

   300 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Høve Strand Feriehus, Høve Strand

   Reg. nr.: 90-3522

   400 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 2