Lei feriehus i Hønsinge Lyng - Book her

Feriehus i Hønsinge Lyng, Sjælland, Danmark til utleining!

Hønsinge Lyng er et dejlig og rolig ferieområde med en av Nordvestsjællands beste badestrender.

 

Gjestevurderinger fra Hønsinge Lyng

 
 

5 gjester har gitt Hønsinge Lyng en gjennomsnittlig vurdering på 4,60 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet Hønsinge ligger i Sejerøbugten, syd for Sjællands Odde, mellom Vig Lyng og Ellinge Lyng. Her er dere like ved strand, skog, aktivitetsmuligheter og severdigheter for hele familien. Det er flere spisesteder, samt mulighet for innkjøp av dagligvarer i byen.

 
Deilig, bred sandstrand i feriehusområdet Hønsinge Lyng Ved Hønsinge Lyng kan dere bade på en bred sandstrand med nydelig badevann Bak stranden i Hønsinge Lyng finner dere et naturskjønt område med skog Vakre trær bak stranden i feriehusområdet Hønsinge Lyng
 

Strande

Ved Hønsinge Lyng finnes en av Odsherreds beste strender. Det er en vakker sandbadestrand med lave klitter. Stranden er barnevennlig, da vannet bare gradvis blir dypere, og her er god plass til alle. For å komme til stranden passeres en bro, som forbinder kysten med sandbankene.

Natur

Området omkring stranden ved Hønsinge Lyng er fredet, men må gjerne benyttes. Vakre naturomgivelser med skog, plantasjer med furu og gran, samt kupert, variert landskap omgir ferieområdet. Omegnen er ideell for sykkel- og vandreturer. Ved Havnsø, syd for Hønsinge Lyng, finnes Sjællands største kysthede med gressenger, småsjøer, lyng og sjelden flora. Ved Hovig, øst for Nykøbing, kan dere oppleve et spennende fuglereservat.

Aktiviteter

Det finnes minigolfbane i Hønsinge Lyng. Området byr på flere golfbaner, bl.a. Odsherred Golfklub og Mensalgård Pay & Play-bane med 9 hull. Det er mulig å leie ridehester flere steder. For lystfiskere er det også gode forutsetninger langs kysten, eller på havet ombord på en kutter fra f.eks. Havns eller Sjællands Odde. Dessuten finnes det 3 Put & Take-fiskesjøer i området.

Severdigheter

Lyset og landskapet i Nordvestsjælland har tiltrukket mange kunstnere. Besøk noen av de mange kunstnere og kunsthåndverkere i deres gallerier og utstillingssteder. Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum, som ligger i nærheten (11 km). Besøk Lumsås Mølle, som er et virksomt møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Opplev imponerende konstruksjoner, vakre interiør, hvite møllevinger og kjøp evt. mel med hjem (13 km). Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidlige middelalder har både fangekjeller og spøkelseshistorier. Til slottet hører en vakker slottspark (19 km).

Utfluktsmål

I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 600 dyr, fordelt på 100 arter (11 km). Nykøbing Sjælland er en hyggelige by med gågate, allverdens forretninger og fortauskaféer (12 km). Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland (12 km). Ta evt. en fergetur fra Havnsø (23 km) over Sejerø Bugten til øya Sejerø. Den har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender, samt flere gravhauger og en bautasten. Hovedstaden København med sitt levende kulturliv, museer, musikk, teatre, gallerier, fornøyelser og Europas lengste gågate 'Strøget' ligger 81 km fra Hønsing Lyng. Her finnes attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

3 Feriehus i Hønsinge Lyng

Søk feriehus