Lei feriehus i Højby Lyng - Book her

Feriehus i Højby Lyng, Sjælland, Danmark til utleining!

Midt i Sejerø Bugten, rett syd for Sjællands Odde, ligger det familievennlige ferieområdet Højby Lyng.

 

Gjestevurderinger fra Højby Lyng

 
 

8 gjester har gitt Højby Lyng en gjennomsnittlig vurdering på 4,88 av 5 stjerner.

 

Eign

Feriehusområdet Højby Lyng er omgitt av grønne lyngbakker, nydelig badestrand og et fredet naturområde med et rikholdig fugleliv. Her er dere tett på naturen, men samtidig finner dere byer, sommerland, zoos og andre severdigheter for hele familien innen for få kilometer fra ferieområdet. Området innbyr dessuten til seilturer, golf, fisketurer og andre aktiviteter i naturen. Højby Lyng ligger ved kysten, noen kilometer fra byen Højby, der dere kan kjøpe dagligvarer og besøke en kirke med veldig fine kalkmalerier. Tett på Højby ligger Nykøbing Sjælland som byr på spisesteder, shopping og kultur.

 
Badegjester på den deilige badestranden med lavt, klart badevann i Høyby Lyng En familie på stranden i feriehusområdet Høyby Lyng Fra feriehusene i Høyby Lyng kan dere følge en sti til badestranden Det imponerende naturområde, Korevlerne, mellom feriehusene og stranden i Høyby Lyng
 

Strande

I Højby Lyng kan dere benytte en fin og barnevennlig badestrand med sanddyner og grunt vann. Besøk også den skjønne, brede sandstranden i Gudminderup, få hundre meter fra Højby Lyng. Denne stranden ble i 2007 kåret som en av landets beste badestrender av Jyllandsposten. Gå ikke glipp av den nydelige solnedgangen over vannet fra strendene i Højby og Gudmindrup.

Natur

Højby Lyng er omgitt av nydelige, lyngkledde klitter, strandeng, sandstrand og Ellinge skov. Rett syd for feriehusområdet ligger Korevlerne - et flott, fredet naturområde med strandeng, laguner, overdrev og et rikt fugleliv. Højby Sø er en innsjø som ble skapt av en storm for over 100 år siden. Sjøen ligger i et 60 ha stort område med stier, og rundt om sjøen er det en masse spennende planter. Området rundt stranden ved Hønsinge Lyng, 5 km mot syd, er fredet, men dere må gjerne vandre og sykler i den deilige, varierte naturen med skog og furu- og granplantager. Ved Hovvig, øst for Nykøbing, kan dere besøke et spennende fuglereservat.

Aktiviteter

Området oppfordrer til aktiviteter i den deilige naturen. Svikter været, kan dere blant annet besøke svømmehallen i byen Vig eller bowle i Nykøbing Sjælland. Dere kan følge stiene i naturområdet Korevlerne og nyte synet av de mange fuglene. Golfspillere har fine muligheter for å utfolle seg her - dere kan prøve banene hos Højby Golfbane (5 km), Odsherred Golfklub (6 km), Mensalgård Pay&Play-bane med 9 huller (6 km) og Dragsholm Golf Club (18 km). Lystfiskere kan kaste ut snøren langs kysten, i Lammefjordskanalene eller på havet - ombord på en fiskeskøyte som seiler fra Havnsø eller Sjællands Odde. Dessuten finner dere mange Put&Take-fiskesjøene i området.

Severdigheter

Troldhøj Jættestue ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jættestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var engang gravkammer for 98 mennesker. Uttilling fra utgravningen kan dere se på det nærliggende Stenstrup Museum (5 km). Lumsås Mølle, nær Sjællands Odde, er et arbeidende møllemuseum, hvor melet blir malt på gammeldags maner. Opplev de imponerende konstruksjonene, det nydelige interiøret, de hvite møllevingene og kjøp eventuelt mel med hjem (7 km). Besøk Odsherred Zoo ved Asnæs, hvor dere kan gå rundt mellom dyrene og oppleve dem på kloss hold. Det er kun sikkerhetgjerde, der det er absolutt nødvendig. Se dyrene bli fôret og opplev en spennende falkoneroppvisning (10 km). Sommerland Sjælland ved Nørre Asmindrup byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien - blant annet en hyggelig kanotur, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland (10 km).

Utfluktsmål

Nykøbing Sjælland er en hyggelig kjøpstad med gågate, forretninger og fortauskafeer (9 km). Nyt stemningen i den sjarmerende byen. Besøk det smukke Dragsholm Slot ved Hørve - et av Danmarks eldste slott (19 km). Ta på seiltur fra Havnsø (27 km) til øya Sejerø som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender og mange gravhøyer og en bautastein. Sagnlandet Lejre i Lejre består av 4 hus og 8 mindre verksteder fra jernalderen. Her kan dere seile i uthulte stammebåter, flekke ved med jernalderøkse og male mel (56 km). Ta en tur til København og merk storbyens puls, de spennende severdigheter og de mangfoldige, kulturelle tilbud (95 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Feriehus i Højby Lyng

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Højby Lyng Feriehus, Højby Lyng

   Reg. nr.: 90-2724

   150 m till vann

   Soveplasser: 5

   Soverom: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 3008,-

    

   Højby Lyng Feriehus, Højby Lyng

   Reg. nr.: 90-2723

   800 m till vann

   Soveplasser: 5

   Soverom: 2