Lei feriehus i Hellebæk - Book her

Feriehus i Hellebæk, Sjælland, Danmark til utleining!

Ferieområdet Hellebæk på Nordsjællands kyst byr på badestrender, nydelig og fredfylt natur samt severdigheter for hele familien.

 

Gjestevurderinger fra Hellebæk

 
 

1 gjester har gitt Hellebæk en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Når dere er på ferie i et feriehus i Hellebæk, kan dere nyte de deilige badestrendene på Nordsjælland, den nydelige, kuperte naturen bak kysten og nærheten til alle Nordsjællands attraksjoner. Området er særdeles kjent for feriehusutleie, og det skyldes de mange tilbudene man har glede av som feriegjest her. Hellebæk ligger ved Øresund mellom Ålsgårde og Helsingør og er kjent for den idylliske og historiske vannmøllen Hammermøllen. Fra stranden kan dere se silhuetten på Kronborg Slott, som ligger bare 5 km fra Hellebæk, og bak stranden ligger husene i byen på en skråning, som kneiser bak kysten. Bak byen kan dere nyte kuperte og uspolerte naturområder med skog, sjøer og et rikt fugleliv. Dere kan handle lokalt eller i havnebyen Helsingør, ''Porten til Øresund'', som byr på mange butikker og spisesteder.

 
Deilig sandstrand ut til Øresund i ferieområdet Hellebæk I Hellebæk kan dere bade på en deilig sandstrand Utsikt langs kysten ved feriehusområdet Hellebæk Den idylliske vannmøllen Hammermøllen ligger i et skogområde bak Hellebæk
 

Strande

Stranden ved Hellebæk er en fin og barnevennlig sandstrand. Den vestlige delen av Hellebæk er nesten vokset sammen med ferieområdet Ålsgårde, som byr på badestedet Langebro. Langebro er en bred badebro med benker og masse plass til å slappe av og sole seg. Broen går langt ut i havet og danner et havbad, som beskyttet mot vinden. Havet ut for Hellebæk er også meget velegnet til windsurfing. Vil dere gjerne bade fra en bred badestrand med fint sand, høye sanddyner og livredder i høysesongen, da kan dere ta til Hornbæk Strand, 6 km vestover.

Natur

Hellebæk er omgitt av hav og vakre, kuperte naturområder med skog og hede. Rett bak Hellebæk ligger Hellebæk Skov, Hammermølle Skov, Hellebæk Kohave og Teglstrup Hegn. I Hellebæk Kohave ligger den idylliske sjøen, Pernillesjøen, der dere fra et fugleskjul kan se på trekkfugler, rovfugler, traner, gjess, lappedykkere osv. Fra det nydelige, bakkede lynglandskapet, Teglstrup Hegn, kan dere oppleve en sjelden, uberørt høymyr og nyte utsikten over havet.

Aktiviteter

Den deilige sandstranden ved Hellebæk innbyr til å bade, slappe og til strandaktiviteter. Dere kan fiske i Øresund fra kysten ut for Hellebæk eller besøke en av områdets Put and Take fiskesjøer. Mellom Hellebæk og Helsingør kan dere spille golf på den nydelige og kuperte golfbanen hos Helsingør Golf Club. De uspolerte naturområdene bak Hellebæk innbyr til vandreturer. Ved sjøene i de fredelige omgivelsene kan dere også studere forskjellige fugler. I Multiparken i Helsingør kan unge skate, kjøre på sparkesykkel og BMX, spille fotball og prøve et parkouranlegg.

Severdigheter

Rundt 500 m bak kysten kan dere besøke den idylliske vannmøllen Hammermøllen ved Bondedammen i Hellebæk Skov. Hammermøllen ble til 1870 brukt til fremstilling av gevær- og pistolløp, men er i dag innredet til kafé med utstilling av fotos og gjenstander fra husets historie. Både Hellebæk Skov og Teglstrup Hegn inneholder adskillige fortidsminner fra tidligere, da det ble produsert kanoner og geværer i skogen. Hellebæk Kirke fra 1920 er meget spesiell, da den er bygget i barokkstil. Fra kirken har dere utsikt til Sverige. Besøk Helsingør, som bl.a. har en stor lystbåthavn, spennende Kulturhavn med det underjordiske museet M/S Museet for Søfart og stålskulpturen HAN, det nydelige renessanseslottet Kronborg Slott samt et utall av andre interessante severdigheter. Opplev feriebyene Hornbæk (7 km) og Gilleleje (18 km), som begge byr på nydelig strand, herlig havnestemning og et sjarmerende byliv med spesialbutikker og fristende spisesteder.

Utfluktsmål

På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle kan dere beundre billedhuggeren Tegner sine skulpturer av gips og marmor - både inne på museet og ute i den nydelge skulpturparken. I Dronningmølle finner dere også utstillingshuset Munkeruphus, der dere kan se kunst, kunsthåndverk, design og arkitektur (14 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygningene og den vakre, gamle skulpturparken danner en nydelig og spennende ramme om utstillingene med billedkunst og skulpturer (15 km). Nord for Esrum Sø finner dere det gamle cistercienserklosteret Esrum Kloster fra 1151. Klostret fungerer i dag som et kulturhistorisk museum med en utstilling om Cistercienserordenen og stedets historie. Utenfor kan dere besøke en klosterhage med interessante urter. Her kan dere delta i forskjellige middelalderinspirerte arrangementer året rundt (17 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Hellebæk

Søk feriehus
 
  •  

   Hellebæk Ferieleilighet, Hellebæk

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   125 m till vann

    
   1 uke fra NOK 15456,-