Lei feriehus i Gudmindrup Lyng - Book her

Feriehus i Gudmindrup Lyng, Sjælland, Danmark til utleining!

Det hyggelige ferieområdet Gudminderup Lyng ligger i Sejrø Bugten, syd for Sjællands Odde.

 

Gjestevurderinger fra Gudmindrup Lyng

 
 

4 gjester har gitt Gudmindrup Lyng en gjennomsnittlig vurdering på 4,75 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet Gudminderup Lyng byr på strand og deilig natur med skog og fredede områder. Det finnes flere severdigheter og aktivitetsmuligheter for hele familien rett i nærheten. I landsbyen Højby, som ligger 3 km bak stranden og sommerhusområdet, er det dagligvarebutikker og et par spisesteder. Det er bare få km til Nykøbing Sjælland, som byr på et utall av spisesteder, gode shoppingmuligheter, samt kulturelle opplevelser.

 
Bred sandstrand med sanddyner og klart, barnevennlig badevann i Gudmindrup Lyng Livreddertårn på den brede sandstranden i ferieområdet Gudmindrup Lyng Utsikt over den nordlige del av stranden i Gudmindrup Lyng fra sanddynene Klart, lavt og barnevennlig badevann på stranden i Gudmindrup Lyng
 

Strande

Gudminderup Strand er en vakker sandbadestrand med lave klitter. Stranden er barnevennlig, da vannet bare langsomt blir dypere. I 2007 ble stranden kåret som en av landets beste badestrender av avisen Jyllandsposten. Gå ikke glipp av den vakre solnedgangen over vannet.

Natur

Sommerhusområdet ved Gudminderup Lyng er omgitt av strand, Ellinge Skov og et stort beskyttet naturområde. På et 60 ha stort område med stier er Højby Sø blitt gjenskapt. Rundt sjøen finnes en rekke spennende planter. Ved Ulkerup Skov og Overdrev (ved Nykøbing Sj.) er gamle hustomter, (gadekær) og gjerder og fra en skoglandsby framdeles synlige. Området omkring stranden ved Hønsinge Lyng er fredet, men må gjerne benyttes. Området er omgitt av vakker natur, skog, plantasjer med furu og gran og et kupert og variert landskap. Omegnen er ideell for sykkel- og vandreturer. Ved Hovvig, øst for Nykøbing, kan dere oppleve et spennende fuglereservat.

Aktiviteter

I Nykøbing Sjælland kan dere bowle i byens bowlingsenter, som også byr på underholdning for de minste. Området byr på flere golfbaner, bl.a. Højby golfbane, Odsherred Golfklub og Mensalgård Pay & Play-bane med 9 hull. For lystfiskere er det gode forutsetninger langs kysten, i Lammefjordskanalene eller på havet ombord på en kutter fra f.eks. Havnsø eller Sjællands Odde. Dessuten finnes det 3 Put & Take-fiskevann i området.

Severdigheter

Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (4 km). Nykøbing Sjælland er en hyggelig by med gågate, allverdens forretninger og fortauskaféer og gode, kulturelle tilbud. Sommerland Sjælland ved Nørre Asminderup byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill ferd på rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland (9 km). Besøk Lumsås Mølle, som er et virksomt møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Opplev de imponerende konstruksjoner, det vakre interiøret, de hvite møllevinger og kjøp evt. mel med hjem (7 km). Området er generelt rikt på gallerier, atelier, verksteder og utstillinger, da det bor mange kunsthåndverkere her.

Utfluktsmål

I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 600 dyr, fordelt på 100 arter (19 km). Ta evt. en tur med fergen fra Havnsø (32 km) over Sejerø Bugten til øya Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender, samt flere gravhauger og en bautasten. Sagnlandet Lejre består av 4 hus og 8 mindre verksteder fra jernalderen. Her kan dere seile i uthulte stammebåter, hogge ved med jernalderøks og male mel (56 km). På Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan dere få se skip fra vikingtiden, vikingskipskopier, samt andre nordiske bruksbåter. Museet har dessuten egen øy og havn (63 km). Besøk hovedstaden København med sitt levende kulturliv, museer, musikk, teatre, gallerier, fornøyelser, Europas lengste gågate 'Strøget', samt attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo osv. (96 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

6 Feriehus i Gudmindrup Lyng

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Gudmindrup Lyng Feriehus, Gudmindrup Lyng

   Reg. nr.: 90-2509

   400 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Gudmindrup Lyng Feriehus, Gudmindrup Lyng

   Reg. nr.: 90-2533

   1200 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Gudmindrup Lyng Feriehus, Gudmindrup Lyng

   Reg. nr.: 90-2526

   100 m till vann

   Soveplasser: 7

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Gudmindrup Lyng Feriehus, Gudmindrup Lyng

   Reg. nr.: 90-2534

   350 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Gudmindrup Lyng Feriehus, Gudmindrup Lyng

   Reg. nr.: 90-2510

   700 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3