Lei feriehus i Greve Strand - Book her

Feriehus i Greve Strand, Sjælland, Danmark til utleining!

Greve Strand ligger i den innbydende Køge Bugt, bare 30 km fra København.

 

Gjestevurderinger fra Greve Strand

 
 

gjester har gitt Greve Strand en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ligger i Køge Bugt, omgitt av skog, strand, mange sjøer og småbyer, som f.eks. Greve (ca. 2 km) og Ishøj (ca. 7 km), som byr på spennende kulturskatter. Dere kan kjøpe dagligvarer innen for en radius av 1 km. Gled dere til en ferie med muligheter til en mengde opplevelser. Nyt den friske brisen fra havet og tallrike aktiviteter på den rene stranden, opplev den storslåtte naturen eller ta del i det sprudlende livet i København.

 

Strande

Sommerhusområdet ligger bare få hundre meter fra Greve Strand, og har dere lyst til å bade fra en strand med Blått Flagg, så kan Strandpark København (ca. 5 km) anbefales. Stranden strekker seg over en lengde på 7 km mellom Hundige Strand og Brøndby. Her kan dere bade, fiske og surfe og om sommeren ta del i tallrike aktivitetstilbud som f.eks. musikk og dans, havnefester, markeder og kappseilaser.

Natur

Ved Karlslunde (4 km) finner dere Karlstrup Kalkgrav, et enormt hull på 500 x 400 m, som vitner om en årelang søking etter kalk og gir et interessant innblikk i Danmarks geologiske fortid. Her kan dere gå på skattejakt, og er dere heldige kan dere finne velbevarte fossiler. Hedeland (11 km) er et 15 km2 stort, kunstig anlagt natur- og fritidsområde. Her finner dere store vidder, sjøer, skog og bakker med en rik fauna og flora. Velg blant mange fritidsaktiviteter her. Om vinteren kan dere stå på ski. Stevns Klint (ca. 50 km) er med sine hvite krittklinter mer enn 40 m høy. Opplev den enestående klinten fra mange utsiktspunkter. Flagbanken er det mest spektakulære stedet ved Stevns Klint.

Aktiviteter

Den skjønne, brede stranden, de flotte skogene og naturen forøvrig med bl.a. Stevns Klint (ca. 50 km) innbyr til utflukter i området. Lei f.eks. sykler i Ishøj (ca. 7 km) og ta en sykkeltur på det anlagte sykkelstisystem i omgivelsene ved Ishøj - i Ishøjs turistinformasjon kan dere hente forslag til turen. Dessuten fins det flere golfbaner i ferieområdet, bl.a. Hedeland Golfklub (ca. 11 km), Køge Golf Klub (ca. 23 km) og Skovbo Golfklub ved Borup (ca. 28 km). Dere kan fiske i Ishøj havn, i København Strandpark og i sjøene omkring. Er det dårligt vær kan dere besøke Danmarks største svømmehall i Greve (ca. 4 km), her fins også solarium og fitnessenter.

Severdigheter

Besøk Greve Museum (ca. 6 km), som er et spennende, utradisjonelt, lokalhistorisk museum med mange aktiviteter og utstillinger. I Ishøj (ca. 7 km) kan dere bl.a. betrakte Ishøj Kirke, som stammer fra år 1150. I landsbyen Tranegilde (ca. 10 km) ligger Bredekærgård, her blir markene framdeles pløyd med hester, som i gamle dager. Besøk også byen Køge med den hyggelige, gamle bydelen, en stemningsfylt båthavn, museene Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjsmuseum, en fortryllende kirke, gågaten, markedsdagene og gode restauranter (ca. 22 km). Besøk evt. også hovedstaden København (ca. 30 km) med dens levende kulturliv, museer, musikkliv, teatre, gallerier, fornøyelser og den lengste gågaten i Europa - Strøget. I tillegg er det attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer.

Utfluktsmål

Gjorslev Slot (ca. 32 km), som er bygd av kalksten fra Stevns Klint, bør oppleves. Slottet er omgitt av en vollgrav og en herlig park i engelsk stil. Det er anledning til å ta en rundtur på slottet. I Frederikssund (ca. 48 km) blir det oppført vikingspill i sommerperioden, og her ligger også J.F. Willumsens Museum, som utelukkende viser verker av J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafikk, keramikk, skulpturer og fotografier. Vikinglandsbyen ved Frederikssund er en velbevart landsby med hus og skip som ligger vakkert til. Bonbonland i Holme-Olstrup byr på mer enn 70 aktiviteter for hele familien - til vanns, til lands og i luften (ca. 56 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger med den vakre gamle parken, danner en spennende ramme om kunsten (ca. 60 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Greve Strand

Søk feriehus