Lei feriehus i Gerlev Strandpark - Book her

Feriehus i Gerlev Strandpark, Sjælland, Danmark til utleining!

Hold ferie i et feriehus i Gerlev Strandpark - her er dere omgitt av natur, strender, byer og severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Gerlev Strandpark

 
 

3 gjester har gitt Gerlev Strandpark en gjennomsnittlig vurdering på 4,33 av 5 stjerner.

 

Eign

Gerlev Strandpark er et hyggelig feriehusområde ved Roskilde Fjord – rett over for handelsbyen Frederikssund. De omkring 150 feriehusene i Gerlev Strandpark er omgitt av åker, myr, småskog og andre grønne områder. Dere kan oppleve naturen ved å sykle på fjordstien til Frederikssund, vandre langs Roskilde Fjord, bade i den lavvannede Roskilde Fjord eller ved å spille golf i Frederikssund Golfklub, som ligger rett bak ferieområdet. Gerlev Strandpark byr dessuten på en stor lekepark, en idyllisk bindingsverkskro med stråtak, hvor dere kan spise og se på brukskunst, samt en liten havn med små fiskebåter. Her kan dere holde ferie i rolige og naturskjønne omgivelser, og allikevel være tett på Frederikssund, som byr på mange butikker og spisesteder, samt mange av Nordsjællands severdigheter.

 

Strande

Når dere holder ferie i Gerlev Strandpark, kan dere bade i den lavvannede Roskilde Fjord. Vannet er grunt og klart og dere kan benytte en badebro til å springe i vannet. Vil dere gjerne bade fra sandstrender med sanddyner, kan dere ta en tur Sjællands nordkyst og nyte strendene ved f.eks. Liseleje (27 km) og Gilleleje (31 km). I badebyene langs nordkysten finner dere også gode betingelser for wind- og kitesurfing.

Natur

Feriehusene i Gerlev Strandpark er omgitt av blide fjordlandskaper, åker, myr, grønne områder og små skoger. En av skogene er Færgelunden, som er en nydelig og kupert skog. Skogen ligger i Jægerspris (like ved broen mot Frederikssund) og byr også på utsikt over fjorden. Nordskoven er en større skog, rett nord for Jægerspris, og her finner dere f.eks. sjøer, en golfbane og Kongeegen – et imponerende, 2.000 år gammelt eketre (14 km). Den største sjøen i Danmark, Arresø på 40 km2, ligger rett bak Frederiksværk (22 km mot nord). Dere kan vandre og sykle langs sjøen eller ta ut og seile en tur. Like over Arresø ligger Tibirke Bakker, som er et nydelig, fredet naturområde med lyngkledde bakker. Fra et utsiktspunkt på bakkene kan dere nyte en skjønn utsikt over Arresø, Gribskov og en bit av Roskilde fjord (34 km).

Aktiviteter

Golfspillere kan prøve en flott 18-hulls bane og en 9-hulls Pay and Play bane hos Frederikssund Golfklub, bare 2 km fra feriehusområdet. Har dere med fiskestang, kan dere prøve lykken langs kysten i Roskilde Fjord. Dere kan også fiske mange steder langs kanten av Arresø samt i de mange Put and Take fiskesjøer på egnen. Dere kan vandre og sykle i området, utfordre hverandre i et gokart-race hos Roskilde Racing Center og Holbæk Go-kart land, prøve krefter med klatrebaner, svevebaner og en frittfalls-bane i tretoppene hos Holbæk Klatrepark eller ta på en behagelig rundfart på Isefjorden.

Severdigheter

I Gerlev Legepark kan hele familien boltre seg på et tre hektar stort område med en spilleplass, et kamp- og vikingområde, en parkourbane og mye annet (et par km mot sør). Besøk Frederikssund Museum, som er et kulturhistorisk museum med spennende samlinger fra bronse- og jegersteinalderen (3 km). Opplev det imponerende Selsø Slot, som er bygget i renessansestil og senere bygget om til barokk. Her kan dere se fornemme riddersaler, kjempestore malerier og Versaillesspeil blant mye annet (11 km).

Utfluktsmål

I Roskilde finner dere blant annet den imponerende Roskilde Domkirke med domkirkemuseet og det interessante Vikingeskibsmuseet, som er et levende museum med spennende utstillinger og hele 5 originale vikingskip. Dere kan prøve å seile på Roskilde Fjord med et av museets skip (32 km). 47 km fra feriehuset deres ligger Danmarks hovedstad, København, hvor dere kan shoppe, spise og besøke byens mange severdigheter og museer, som f.eks.Tivoli, Planetarium, Carlsberg Glyptotek, Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst, Experimentarium, København Zoo og mye annet. I Humlebæk kan dere besøke det nydelige kunstmuseum Louisiana, som har faste og skiftende utstillinger. Her går kunst og arkitektur opp i en høyere enhet, og prikken over i’en er en storslått utsikt over Øresund (47 km). Besøk også M/S Museet for Søfart i Helsingør, som er en arkitektonisk perle, men også et meget interessant museum i spektakulære rammer med skiftende spesialutstillinger om sjøfartens historie (49 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Feriehus i Gerlev Strandpark

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Gerlev Strandpark Feriehus, Gerlev Strandpark

   Reg. nr.: 94-7509

   300 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3