Lei feriehus i Frølunde Fed - Book her

Feriehus i Frølunde Fed, Sjælland, Danmark til utleining!

Det stille og koselige området Frølunde Fed ligger i Musholm Bugt på Vestsjælland, 7 km nord for Korsør.

 

Gjestevurderinger fra Frølunde Fed

 
 

gjester har gitt Frølunde Fed en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet Frølunde Fed byr på god badestrand med utsikt til Storebælt og Storebæltsbroen, fredelig og uspolert natur, frisk luft og gode muligheter for fiske. Her kan dere holde en uforstyrret ferie, men samtidig være tett på bl.a. byer, golfbaner, deilige naturområder, aktiviteter og severdigheter for hele familien. Det er mulighet for innkjøp av de nødvendige dagligvarer i området. De større byene i området, Korsør (7 km) og Slagelse (20 km), byr på gode innkjøpsmuligheter og mange spisesteder.

 

Strande

Den deilige badestranden ved Frølunde Fed ligger i en liten vik og består av grovt sand og enkelte stein. Stranden er skjermet av bakker og sanddyner med bevoksning. Stranden er barnevennlig, da vannet er lavt i kanten. Herifra er det mulig å sette ut en liten båt i vannet. Rett sørover ligger Knivkær-Svenstrup Strand som er en sandstrand med fin sandbunn og gode muligheter for å surfe. Fra begge strender kan dere nyte synet av en flott solnedgang over Storebælt.

Natur

Sommerhusområdet Frølunde Fed er omgitt av grønn natur med skog, spredt beplantning, bakker, små sanddyner, eng, marker og bekken Tude Å. Rett sør for Frølunde Fed ligger Korsør Nor - Danmarks største innvann. En 16 km lang sti går hele veien rundt om det interessante noret. Korsør Lystskov er 130 ha stor og byr på et rikt dyre- og fugleliv. Derutover er det mange historiske minnesmerker i skogen (7 km). Slagelse Lystskov er et deilig skogområde med bl.a. sjøen 'Studentersjøen' (ca. 14 km). Halvøya Reersø har en enestående natur med bl.a. 3 våtmarksområder: 'Flasken', 'Skiften' og 'Vejlen', der det lever vadefugler og ender. Fra utsiktstårnet på stedet kan dere studere fuglelivet (29 km). Danmarks 4. største sjø, Tissø og den omgiende natur er et fredet område med mange vade- og vannfugler. Tissø har blitt lagt ut som et EU-fuglebeskyttelsesområde (32 km).

Aktiviteter

Stranden ved Frølunde Fed innbyr til bading, soling og strandaktiviteter. Det er veldig populært, og ofte utbytterikt, å fiske etter havørret i Musholm Bugt, og i særdeleshet ved Frølunde Fed. Dessuten kan man fiske i en Put & Take fiskepark ved Korsør eller ta med på fisketur på Storebælt med en større båt fra Korsør Havn. Golfspillere kan prøve banen hos Korsør Golf Klub som byr på en av landets mest naturskjønne, 18-hullers baner. Banen er beliggende i et parkområde med kupert terreng, skog og sjøer (5 km). I Korsør og omegn kan man leie kajakker, kanoer, robåter og ridehester, samt benytte en svømmehall med flere bassenger, bl.a. et med springbrett og et babybasseng.

Severdigheter

Den gamle, hyggelige kjøpstad Korsør byr på en moderne lystbåthavn, en sjarmerende bymidte, butikker, gallerier og flere interessante severdigheter som f.eks. Festningen Korsør Søbatteri, Isbåtmuseet, kunstsentret Kongegaarden samt Storebælt Bro- og Naturcenter (7 km). Vikingborgen Trelleborg mellom Frølunde Fed og Slagelse er en 1000 år gammel vikingborg, hvor dere kan se restene av en stor ringborg, rekonstruksjoner, oppvisninger, aktiviteter som f.eks. støping med tinn, brødbaking, bueskyting osv., samt et museum som utstiller funn fra utgravninger - bl.a. verktøy, våpen, drakter o. lign. (13 km).

Utfluktsmål

Minnesteinene i Mullerup Mose indikerer de stedene der funn fra steinalderens jegere og fiskere endret Danmarks historie (19 km mot syd). Besøk Slagelse som inneholder en gammel bydel med brosteinsbelagt gater, interessante museer, historiske samlinger, gallerier samt severdigheter som f.eks. et gammelt landbakeri og en fredet mølle (Skovsgård Mølle og Bageri Museum) samt Gerlev Legepark som er en lekeplass for hele familien (20 km). På halvøya Reersø kan dere oppleve stråtekte, hvitkalkede bindingsverkhus fra 1700-tallet, en liten og hyggelig fiskerihavn, Reersø Museum, en enestående natur med et rikt fugleliv samt verksteder og utstillinger til mange kunsthåndverkere (29 km). Familieparken Bonbonland i Holme-Olstrup byr på et utall av morsomme fornøyelser - både ville og stille, shows, piknik-områder, restauranter, grillbarer osv. (55 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Frølunde Fed

Søk feriehus